September 2020

Dagarna rullar på. Jag är just nu hemma med Emil eftersom att han är förkyld. Snorig och lite ont i halsen och som nämnt tidigare så krävs det ju att man är helt frisk för att få gå tillbaka till skola. Som tur var så har jag möjlighet att jobba lite hemifrån ibland, så några timmar jobb har jag fått ihop fastän jag har varit hemma två dagar nu.
 
Förresten så har vi bokat in barnen på simskola nu. De har ju simskola med i skolan, men deras grupper drar inte igång förrän i början på nästa vecka. Så vi bokade in en egen redan nu i höst. Dom båda har varit där 2 av 3 tillfällen hittils. Förra veckan missade Ellie eftersom att hon var förkyld och nu Emil då. Men det är totalt 8 tillfällen så än har dom en del kvar :)
 
Nu är dessutom kära svärmor och Sebbes lillebror helt flyttade och klara. Så förutom sommarens projekt (som kommer här nedan) så har vi hjälpt dom att rensa, städa och tillslut även flytta. Så nu är dom helt inne i sin nya lägenhet och huset är nu helt sålt! Så skönt :)
 
Men nej ni, nu tänker jag att jag skriver inte så mycket mera idag utan avslutar nu med sommarens stora projekt här hemma!
 
Det blev ju en sommar typ helt utan bad för barnens del eftersom att Emil opererat örat, så pga. det så lovade Sebbe barnen att till nästa sommar så ska vi ha en pool. Ja, alltså en riktig pool! Så här nedan kommer bilder på det som gjorts hittils. 
 
Just idag står vi still för att betongen till stommen ska stå och brinna helst en månad innan man återfyller runt om. Nu har det snart stått två veckor, så lite till väntan är det.
 
 
Sebbe började gräva i början på Juli och vi började såklart med att stöta på berg typ 10cm under gräsytan på vissa ställen. Så för att ens kunna börja med någon pool här så krävdes det lite sprängning. Och eftersom att vi började med detta mitt i sommare så skulle det dröja lite i och med semestertider..
 
Så i slutet på Juli kom äntligen spängningen igång. Därefter har det gått fort:
 
Och såhär ser det nu ut idag. Och nu är det bara att vänta :)
 
Tack för mig!

RSS 2.0