2021-10-28

Oj vad tiden går. Vår älskade mini är snart fem måndar! Vad fan hände rent ut sagt?! Liksom, snart ett halvår? Nej, det är verkligen inte klokt vad tiden har gått fort. 
 
Vi har fortfarande en väldigt nöjd Pelle. Förra veckan hade vi dock en dipp med en sjuk kille. Han hade feber och ont i örat, men trots det så måste jag säga att han var väldigt snäll. Sov destomer under dagarna och fick ge han mat under två nätter (vilket inte skett sen han var typ två månader?), men det skullle jag tro berodde på att han sov sämre pga. att det inte var skönt att ligga ner under längre tid. Men vad är det att klaga på, att få ge honom mat mitt i natten två gånger under en vecka? Haha!
 
Men nu är han i alla fall frisk igen, så det är vi alla glada för. Inte kul med öronvärk 
 
Emil och Ellie är också väldigt duktiga när det gäller lillebror. Emil älskar att bära runt på honom och sitta med honom i soffan och mysa och Ellie myser och hjälper till hon med. Så fina 
 
Förövrigt så närmar det sig också deras 9- och 7- årsdag, hur galet är inte det. Att jag varit mamma i NIO år? Ja, jag fyller ju trots allt 30 snart så....
 
Men dagarna rullar på. Pelle har ju alltid varit en trött bebis så därav har han alltid varit lite lat när det kommer till att ligga på mage. Så det är något jag får kämpa på med, eftersom att han inte ens vänder sig. När han blir trött lägger han bara ner huvudet på sned och vilar istället, haha! Men han sitter nu mera med i matstolen vid bordet när vi andra äter, det tycker han alltid är väldigt spännande och så älskar han att sitta i gåstolen och chilla. 
 
Han har även fått testa på att äta puré för första gången, eller alltså testat, inte ätit ätit. Det får vi ju dock snart börja med :) Men det verkade han i alla fall tycka var gott.
 
Måste verkligen försöka bli bättre på att kika in här och skriva några rader ibland. Blir så långt mellan gångerna så jag missar ju att skriva upp en massa utvecklingsfaser som jag ju egentligen vill ha uppskrivet så man minns det bättre, men men. Vi får väl se om jag lyckas bli nå bättre.
 
Förövrigt så är det idag 28e oktober, så i måndags - 25e - var det redan ett år sedan som vår älskade mamma, svärmor och farmor lämnade oss. Det är så sjukt! Och som vi saknar henne! Och pappa, svärfar och farfar också såklart 
 
Men nej, nu ska jag ta och mysa lite med Pelle här innan han snart somnar för natten 
 
Våra tre 
 

RSS 2.0