En stor puss..

..på allt idag.

Nog kan jag allt säga att en helg borta var lite behövlig. Har inte haft minsta lilla tanken på skolan och det är alltså bra för då har jag fått kommit bort från den på riktigt den här helgen, vilket faktiskt var sjukt längesen...

I vilket fall så kom tanken upp nu att det är såhär;
Imorgon måndag är det en heldag med "studiebesök" och liknande.
Tisdag vet jag inte om det är något speciellt?
Onsdag är vi lediga för då är det bal.
Torsdag vet jag inte?
Fredag än en gång lediga
Måndag?
Tisdag är det en heldag ute vid Eskiln med BF.
Onsdag?
Torsdag kommer vi springa runt å kasta vatten på varandra, tror det är då?
Och sista dagen, fredagen.. ja då är vi lediga ;o
Lördag är det dags och vet ni vad det innebär? Ja att det idag är exakt en vecka kvar. I skoldagar. 7 dagar.

Nåja. Det närmar sig sakta (snabbt egentligen) men säkert och med andra ord var min helg behövlig. Nu ska jag nog sova eller glo på tv. Puss som sagt :)

Speciellt till dig älskling, jag saknar dig <3

One weekand away

Den här helgen blev en bortahelg och jag kan ju inte säga att det faktiskt var annat än skönt. Det var faktiskt skönt att komma bort just nu :)

Just nu sitter jag i alla fall här med mitt hår fixat och fint. Benita var just här och fixade, vi skulle kolla hur jag ska ha det på balen på onsdag och nu vart det asbra så kommer bli great! Speciellt tillsammans med min fina klänning och allt, åh :) Men men, bilder får ni inte se förrän efter balen, alltså typ onsdagkväll eller torsdag, kanske till och med senare än så, vi får se.

Nåja, nu ska jag göra något annat, vad vet jag inte. Kolla in min frisyr lite mer kanske, haha.

Jag varnar mina vänner, inlägget är om/för min pöjk..

Ibland förstår jag inte själv vilken tur jag har.

Självklart syftar jag som vanligt på min pojkvän. Tanken av att någon 16mil bort dagligen tänker på mig och dagligen ler åt att ha mig. Jag kan inte förstå själv att det faktiskt finns just en sån person. En sån person som kan tänka på mig och få ett leende på läpparna. Liksom vem tänker så om mig? Ja lyckat nog så gör ju i alla fall Sebbe det. Men det är inte bara att han tänker på mig, tyvärr skulle inte det räcka om han bara tänkte på mig och log. Men som tur var så är det ju mycket mer än så som han gör för mig.

Linn visade ett sms i onsdags som hon fick av sin pojkvän. Ett sms som fick mig att tänka på Sebbe. Sms:et förklarade vad han kände och hur mycket han ville ha Linn i sitt liv. Linn blev superglad och jag var förstående och vi började diskutera att sådana sms som dessa faktiskt behövs. Speciellt då vid distansförhållanden, eller förhållanden över huvudtaget där man inte träffas allt för ofta. Jag nämnde även mitt ex. När jag hade Dennis fick jag aldrig sådana sms. Jag kunde kanske få något enstaka kort "jag älskar dig" eller "jag saknar dig" eller liknande, men det var väldigt sällan. Jag sa till Linn att kanske var det en utav anledningarna till att otrohet en gång kom in i bilden? Kanske var det för att jag inte hade nog "bekräftelse" från honom om hur mycket jag verkligen betydde och hur mycket han verkligen ville ha mig. Idag har det ju dock redan visats att han inte ville ha mig nog mycket med tanke på att det tog slut. Men jag sa att sms:en som Sebbe skickar, sätten han dagligen visar kärlek på, orden han säger, allt han gör, allt detta är nog en svag anledning till att mina tankar inte ens ramlat åt "jag vill strula!" på en fest. Visst jag har kramat killar sen jag blev tillsammans med Sebbe, men aldrig någonsin tänkt en tanke på att kyssa någon, eller tänkt på någon annan över huvudtaget. Mina tankar kretsar runt Sebbe idag. För han är såpass bra på att visa hur mycket han vill ha mig.

När jag var hos Elin och firade hennes 18-års dag. Då fick jag helt plötsligt ett sms från Sebbe där det stod:

Evelina!
Det är du som får mitt hjärta att slå, det är vid din sina jag föralltid vill gå. Det är du som får mig att skratta och le, det är dig jag all min kärlek vill ge. Jag vill att det ska vara DU och JAG och det är med dig jag vill leva alla mina dar. Jag vill bara säga att jag älskar dig Evelina <3


Säger inte det ganska mycket? Jag har sparat det här sms:et tillsammans med några andra. Jag kan ibland ligga i sängen innan jag sover och klicka in på Sparade Meddelanden och le för mig själv innan jag sen somnar gott. Kanske finns det någon där ute som förstår precis hur jag känner, men samtidigt så känns det som att nej, det kan inte finns någon i hela världen som känner precis som jag gör. Jag är överdrivet lycklig och fortfarande, efter åtta månader helt nykär. Jag kan inte fatta att vi bara har några få månader kvar tills vi har ett helt år att fira in. Jag kan inte fatta att vi faktiskt har pratat i över ett år.

Jag kan heller inte fatta att Sebbe valt att gå hand i hand med mig, jag kan inte fatta att han kunde falla för mig, så som jag är. Jag är egentligen ganska svår tror jag. Känner man mig inte så kan jag nog vara svår att förstå sig på. Jag skickade ett sms till honom och alltså fick han ett sms från en främmande person, det skulle nästan skrämma mig om jag hade varit Sebbe i den situationen men tydligen så blev det inte så. Utan mitt sms "Kör du rallycross?" fick inte honom att fundera så mycket mer än "Vem är du?". När jag sa "Evve" så var det inge mer med det. Och trots mina tråkiga motgångsdagar då det mesta går ut över honom, då det slutar med att vi måste be om ursäkt innan vi somnar, annars blir morgondagen inte bra, eller ja så känns det, trots dom dagarna så håller han fast i mig. Visst någon gång har vi till och med skrivit "Ska vi sluta med allt då?" och svarat ungefär "Just nu vet jag faktiskt inte riktigt". Men det är ord vi idag ångrar. För något jag aldrig skulle vilja, det är att skilja mig ifrån honom och det håller även han med om enligt vad han sa i ett annat sms då han skrev saker som att han måste vara dum för att ens säga en sån sak, att vi vet hur mycket vi båda älskar varandra så vi ska inte ens behöva tveka minsta lilla. Han har fått lika mycket skuldkänslor som jag för att säga sådana saker så det är inte direkt något vi vill. Men det är inte allt, ord är inte allt. Man måste handla, handla rätt för att få saker att funka.

T.ex. så var jag töntig nog att börja gråta sist han var här då jag gjorde illa mig. (Okej kanske var mitt humör bara extra känsligt just då för så ont gjorde det faktiskte inte) Det var första gången han såg mig gråta och för mig kändes det nästan som om han fick lite småpanik över att se det. I vilket fall vet jag hur han reagerar nu och jag älskar det sättet. Nu låter allt konstigt men, jag låg på golvet då jag gjorde illa mig och han låg i sängen. Han såg bara att jag vände ner huvudet i golvet och som ni kanske vet är det svårt att dölja snyftningar. Han frågade om jag grät men jag ruskade på huvudet. Tillslut såg han dock en tår som smet sig fram och han torkade genast bort den och la armarna runt mig. Han sa åt mig att komma upp i sängen så vi kunde mysa, kanske låter det som ett fel tillfälle men för mig var det helt rätt, jag kröp upp i sängen och han la genast armarna runt mig, hårt och samtidigt så fortsatte han torka mina tårar. Och ja, jag vet att allt dehär fortfarande låter helt fånigt, men vi alla kan ha dåliga dagar. I vilket fall var det hans sätt att hålla om mig, hans sätt att ta hand om mig som fick mina tårar att sluta rinna, han sa saker som fick mig att skratt och tillslut var jag glad igen. Dock blev inte han så glad över att se mig gråta men det är väl nästan förstående för vem vill se någon man älskar gråta? Ja inte kan det vara många i alla fall..

Skit samma. Det jag vill å fram är att min pojkvän är den mest underbara jag någonsin haft och tro det eller ej men aldrig någonsin att jag skulle välja bort honom. Han är seriöst mitt allt och det är utan att överdriva. Utan honom skulle allt se annorlunda ut idag. Jag älskar dig Erik Sebastian Karlsson ♥

To good

Gårdagens party blev nice. Bortsätt från att Linn började med att sätta igång kranen på toan på GM, vilket resulterade i att jag som satt på toan blev dyngsur och fick gå och tro att jag kissat på mig en stund. Sen kan vi ju bortse från en stund på toan med tjejerna men vet ni vad? Jag älskar er, ni är dom bästa man kan ha ♥

Nåja, började med förfest hos Carro med lite folk, trevlans var det och det blev lika trevligt på GM. Att somna skönt i sängen när man kom hem, ja det var jääävligt skönt kan jag bara säga! Men som tur var så hade vi ju sovmorgon så vi började inte förrän tjugo över tio då blev det så att jag, Amanda, Carro och Malin kom in med en varsin macka i klassrummet, hälften av de som satt där hade också mackor med sig och sen trillade det in lite flera personer och självklart hade även dom mackor. Ja med andra ord käkade vi alla våran frukost på svenskan mitt framför Jennys ögon, höhö. Men hon var förstående och satt och pratade lite med oss som inte pluggade något, om hur hon hade det under sin gymnasietid. Sen sa hon bara "jaja, jag ska väl gå upp till dom i datasalen som faktiskt gör något.." så slapp lektion var det.

Men ja dagen har varit bra och jag orkar inte ladda upp nå bilder här på bloggen utan dom kommer läggas upp på min bilddagbok istället. Nicebajs.. För övrigt så saknar jag min älskade Sebastian ♥

Bilder från Black&White!

Nu tänkte jag bjussa på lite bilder från förra veckans studentfest. Alla bilder är tagna av Amanda :)

Inann det så tänkte jag bara skvallra om att jag och baby firar åtta hela månader imorgon. Vilket känns helt underbart! Kan inte ens fatta hur bra det egentligen är, visst, vi har väl våra stunder vi också men det måste man faktiskt ha för att det ska funka. I vilket fall så vill jag bara säga till dig älskling att detta bara är en början, jag älskar dig!

Jag säger det nu för imorgon kommer det nog inte blir så mycket update med tanke på att det är dags för fjärde och sista studentfesten! Ska bli great. Nåja, nog om det. Tillbaka till förra veckans Black&White;

24:e maj 2010

Tänk att snart har hela femte månaden på 2010 redan gått, jag tycker tiden har gått sjukt fort. För mig känns det som om det var nyligen som det var infirande av det nya året, men sen dess så har jag hunnit med en massa.

Till exempel så har ju balklänning bokats och hämtats, studentmössa + kläder har beställts, sponsorer kring Alla Barnenes Dag har fixats, praktik har vart i ca. 3 veckor, ett halvår med baby har firats, en studentkryssning har vart lite sysselsättning, studentfester hit och dit, marknaden och party hos mändy på det, ännu mera skola och skola och skola, mera party och Alla Barnens Dag har hållts nu och massa massa mer. Det är med andra ord sjukt mycket som har hänt sen nyår men ändå känns nyår som igår. Hur kan det gå ihop?

Idag är det liksom exakt 13 skoldagar kvar. 13 dagar kvar tills jag inte längre har en skola att gå till. 13 dagar kvar tills jag springer ut på en balkong med min studentmössa som beställdes för fem månader(imorgon) sen. Den mössan är liksom beställd för länge sen, så lite längtar jag, men samtidigt så är man lite "rädd". Liksom 13 dagar.. det är inte ens två jävla veckor! Hör ni hur lite det är?! Shit nu börjar jag låta deprimerad, haha.. Men lite deprimerande är det. Min klass som jag stått ut med i tre år kommer att splittras om ca. 13 dagar.. okej,  nu får jag sluta prata om det..

I vilket fall så ville jag bara säga att jag kom på nu när jag skrev min rubrik, att början på det här året faktiskt har gått lite fort. Nästan på sätt och vis lite för fort.

På tal om fort, jag och Sebbe firar redan åtta månader på onsdag. Inte konstigt att tiden går fort, det var seriöst också igår som jag träffade han, känns det som ;) Men samtidigt så nej, vi känner varandra utan å innan nu nästintill(känns det som..) så det är långt ifrån igår. Men det har gått så fort, så man hinner ju nästan inte ens med.

Nåja, nog om hur snabbt allt går. På onsdag är det också time for nästa studentfesten, även sista. Tema? Jo självklart det bästa; Oj jag kom fel. Mycket enkelt, nästan så enkelt så det blir svårt. Jag vet i alla fall vad jag ska vara och tack vara min pojkvän så kan jag vara det jag vill. Kommer bli kul att se vad alla sätter på sig för roliga utklädnader och känner på mig att dansgolvet denna gång kommer att vara SMOCKAT! Någon som känner som jag? Ja självklart.

Nåja, nu ska jag nog ta och fylla i min hälsodagbok eftersom att den ska lämnas in imorgon. Peace eller ärta :)


Chokladpudding

Som ni ser så fick min blogg precis en ny header. Kände att det behövdes.

Min helg har i alla fall varit lyckad. Fredagskväll så kom Sebbe hit, satt i rummet med mamma å pappa till typ halv tolv innan vi tillslut gick och la oss. Sen var det lördag och Sebbe var snäll och skjutsade över mig och Amanda till Fagersta då det var dags för Alla Barnens Dag. Innan så sas det att det skulle regna och det var ju vääääldigt negatvit, men ack så fel. Det blev strålande sol och med andra ord vart dagan superlyckad! Allt vart super :)

Idag så har dagen varit superseg för det har regnat och sånt tråk. I vilket fall så har jag och Sebbe inte gjort ett smack förutom att jag var söt och gav honom "frukost på sängen" (klockan var två på eftermiddagen så;)) vilket han behövde eftersom han inte käkade när jag gjorde det, haha. Nåja, nu ska jag snart ta och lägga mig för jag är trötter, hur jag nu kan vara det?

Nattis eller något, har som tur var liiiite sovmorgon imorgon! OMTYCKT!

Look at thiiiiis!

[x] Studentkryssning                                          (6:e april)
[x] Studentfest nr 1 - tema djungel                   (21:a april)
[x] Projektarbete                                                (4:e maj)
[x] Studentfest nr 2 - tema film                         (12:e maj)  
[x] Studentfest nr 3 - tema black&white
           (19:e maj)
[  ] Alla Barnens Dag                                           (22:a maj)
[  ] Studentfest nr 4 - tema "oj jag kom fel"      (26:e maj)
[  ] Bal                                                                  (2:a juni)
[  ] Vattenkrig                                                      (8:e juni?)
[  ] Tältning                                                          (10:e juni)
[  ] STUDENTEN!                                                   (12:e juni)

Imorgon bockas Alla Barnens Dag i. Ser ni hur nära jag är?! Eller ja, vi. Men ändå liksom gasch...


Pluggdagar nu för tiden..

Fredag idag, ska alltså kännas: Ååh vad skönt äntligen helg! Men icke sa Nicke. Imorgon är det bara att gå upp samma tid som en vanlig skoldag, åka härifrån samma tid som jag brukar, fast i bil istället för i buss, vidare till Fagersta och sen ha hand om Alla Barnens Dag tillsammans med resten av BF. Hoppas allt går bra och att vädret hålls på vår sida!

Idag var det tänk att min man skulle komma och det ska han fast inte förrän sent, ja typ elva kommer han vara här. På sätt och vis kanske det var bra, för tack vara att han inte var här kring den tiden han brukar, alltså kanske två-tre-fyra, ja då hann jag fixa mitt historia-arbete så nu är det check and done, förutom att jag måste renskriva då, så jag tänkte springa in till mammas å pappas data å göra det nu så jag kan skriva ut det också, bra va? Ja :)


Bild som Issa tog i onsdags på studentfesten, mycket vacker va? ;)


Nice...

 

Igår var det dags för årets tredje och näst sista studentfest. Temat var Black&White och jag var just det, svart och vit. Det var nice där i ljuset på GM.

I vilket fall så började vi med att fixa oss hos Cattis innan vi sen stack över gatan till Pernilla på förfest. Hade trevligt och massa skoj tillsammans med några tjejer och några killar. Runt tio-elva tiden så började vi bege oss mot GM. Väl där möttes vi utav ca. fem personer från BF på dansgolvet. Några fler ramlade in under kvällen men totalt så var det kanske 20-30 pers där? Och det roliga var ju att det var mest från 3BFa+b så ja, det blev nästan som en liten klassfest för oss då. Men trot eller ej så var det faktiskt kul ändå, men självklart sög det ju en hel del att det var så lite folk ute. Liksom, vart var alla?

Dagen idag började i alla fall med att jag trodde att jag fortfarande var full när jag stod och klädde på mig, mindre bra kanske? Väl i skolan så började vi självklart med det roligaste som finns, fotboll.. Det var överdrivet varmt och jag var inte direkt överdrivet pigg. Dom första tankarna var ungefär att jag skulle bli allt för illamående under "spelet" men jag klarade mig och ju längre tiden gick desto bättre mådde jag.

Efter lunchen så satte jag, Amanda och AnnIrene oss ute i solen. Jag och Amanda pluggade lite med våra historiaarbeten och för att ta del av det fina vädret så passade vi på att sätta oss ute istället för inne i en datasal. Smart val? Ja. Efter det stack vi i alla fall och satte oss i solen på ett annat ställe för att vänta in dagens sista lektion som typ skulle börja då den egentligen ska sluta. Vi stack alltså med Träning&Hälsan ut till Sundbo för att klättra på klättervägg, därav bilden. Till en början kan jag säga att jag var lite skeptisk, jag är inte höjdrädd, men någon sorts "rädsla" kröp ändå fram. Men efter en stund begav jag mig upp och efter lite trix och fix så var jag högst uppe på väggen! Kändes bra det, med tanke på att jag aldrig någonsin klättrat förr. Så efter det var jag nöjd och höll mig istället nere och tittade och peppade de andra. Halv sex stack vi därifrån så när Jocke släppte av mig här hemma var klockan kanske typ kvart över sex. Kan ju säga att det alltså blev en lång dag i skolan idag.

När jag kom hem så försökte jag sätta mig å ta tag i min historia, igen(!), men inte fan gick det nå vidare.. Varför? Jo, kanske för att jag är sjukt jävla trött och nästan skulle kunna somna NU! Men nej, lägger jag mig i sängen så dröjer det ändå typ en timme innan jag somnar, minst. Funderar lite på något i stil med sömntabletter? Borde typ fixa det, men slipper gärna, höhö.

Imorgon blir det i alla fall till å jobba med Alla Barnens Dag heeela dagen med tanke på att på lördag är det dagen D. (Varför säger man egentligen dagen D? Bra att jag skriver det utan å fatta varför...) Men i vilket fall, mycket att göra imorgon, så kommer vara skönt att komma hem å sen ha en pojkvän här som kan pyssla om en hela kvällen. Lät inte det lite bra och rättvist älskling? (a)

Nåja, nu ska jag ta och hoppa i sängen för att sova. Inatt vill jag få igen all sömn som jag missade igårnatt. Så ja, see ya!


End is near..

Idag på min håltimme så började jag plocka lite i mitt skåp i skolan. Kastade skräp och tog med mig gamla betygsatta arbeten hem. Med andra ord ligger det bara en pärm, tre böcker (som ska lämnas in till lärarna) och några pennor kvar. Eller ja, det ligger två papper där i som är Carro's också, men det kan ju bero på att hon aldrig använt sitt skåp igenom hela tredje året på gymasiet, hurra! Haha..

I vilket fall så känns det nu att det faktiskt bara är tre veckor kvar.. det närmar sig med stormsteg. Jag sa ju att slutet skulle gå fort men vara dränkt i något att göra. Jag vet, jag har bara ett arbete kvar, men ändå finns det hela tiden något att göra.. förstår inte riktigt hur det går ihop?

För övrigt så fick jag imorse veta mitt betyg i mitt individuella val, vilket är Träning och Hälsa. Och nämen se där, jag fick ett VG. Känns ju bra det med tanke på att jag är väldigt otränad, men som hon sa så är min fysiska insats kanske G medans inlämningsuppgifter och liknadne på VG, höhö. Så ni kanske förstår nu då varför det blev ett VG. Nu gäller det bara att få veta resten av betygen.

Imorgon är det i alla fall dags för årets näst sista studentfest med tema. Det är årets tredje och det är nu tema Black&White. Får se om jag kan hitta några bra svarta och vita kläder. Sen lär jag ju först och främst se om jag ens kan dra ut, beror lite på skjuts o.s.v. Men vi får väl se då. Nog om morgondagen, idag är idag och idag måste jag plugga, så hejsvejs.

Förresten, min bror har gjort ett rättså nice köp. Han valde att köpa en sprillans ny husvagn idag, som han får hem på fredag. Look and love ;)


Do I deserve this?

En trött måndag blev det idag. Jag och Amanda började i alla fall med att plasta in lite diplom till Alla Barnens Dag som förövrigt är på lördag. Efter det så tränade vi lite till våra svenska tal så nu är även det check and done! Gick väl hyffsat men jag måste ju få lov att fråga, när man står där och läser, vart ska man kolla? Känns mongo och sitta och snurra runt med ögonen för att kolla på alla i "pupliken" samtidigt som man självklart inte kan stirra sig blind på en och samma person och nej du kan inte lösa problemet genom att kolla ner i pappret heller, hm. Tror det blev en blandning av allt och inget för mig. Skönt att det är gjort nu i alla fall. Ca. fem minuter skulle talet vara och mitt blev 4.33 så det fick duga.

Sen var dagen egentligen slut för min del, men jag och AnnIrene gick ut och satte oss lite i solen innan vi sen drog oss upp till matsalen. Sen blir det lite mer diplom inplastade innan jag till sist stack hem efter en isglass i solen tillsammand med Mändy. Underbart väder idag alltså.

På vägen hem så stack jag och mamma till husvagnsfirman för att kolla in en husvagn, som tyvärr dock var såld. Sen när vi är där så kommer John helt plötsligt och ska kolla han med, på samma vagn. Haha. Det slutade med att han nu istället har planer på att köpa en sprillans ny vagn. Helt sjukt fin var den i alla fall, inte för att den ser ut som en husvagn utan mer som ett hus, men ändå. I alla fall insidan, utsidan kan ju diskuteras..

Men nej, nu ska jag fixa mina naglar och tänka på något vettigt. Vad vet jag inte...?


Rubrik

Helgen blev lite ändrad mot vad den var tänkt. Men så kan det gå ibland. Planen var att åka med mor och far med husvagnen ner till Nyköping för att kolla på Rallycrossen men eftersom att Sebbes bil har gett upp så kom han hit istället och jag stannade hemma.

Med andra ord blev helgen såhär
Fredag: Sebbe kom hit runt två-tre tror jag. Han fick dock stå ut med att jag nördade lite till att börja med så tack vare det så har jag ännu ett arbete bort bockat från min att-göra-lista. Känns hur skönt som helst. Sen böt vi i alla fall fönsterbräda inne på mitt rum, vilket resluterade i asbra ;D Mamma och pappa åkte hemifrån vid halv-sju tiden så då satte jag och Sebbe oss i tv-rummet med en film och bara tog det lugnt.

Lördag: Det var ju sjukt fint väder! Så bara för det så tog vi oss ut på en liten promenad, dels för att komma ut, men också för att Sebbe skulle få se lite utav vackra Kärrgruvan också ;) När vi kom hem så satte vi oss efter en stund på trappen med en glass, som sagt, vädret var ju toppen. Efter en stund så började vi med maten, eller ja, Sebbe satte igång med grillande och jag fixade sås och potatisklyftor. Underbart gott var det och till sist bestämde vi oss för att också ta en kvällspromenad, så denna helg har nog Sebbe faktiskt nästan fått sett hela Kärrgruvan.

Söndag: Idag har vi inte gjort mycket alls ända tills hans vid fem tiden åkte hem. Så kvällen idag får bestå av övande på mitt svenskatal och lite sånt smått och gott.


Förresten så rakade grabben av sig håret i lördags också.... ;o Och jag blev tvungen att hjälpa till, too bad ;)


bildbombning

Ser ni vem/vad alla är? ;)


Älskling, jag älskar dig och just nu är det lite synd om dig faktiskt. All love to you ♥


Bad update

Jag vet att min blogg stått stilla i sisådär en vecka eller något liknande. Anledning? Ja, skola säger jag bara..

Eller ja, i måndages efter skolan så åkte jag iväg till Västerås med mamma och pappa och med mig hem fick jag en ny fönsterbräda till mitt rum. Äntligen.

I tisdags så fick jag lov att formatera om min dator för att jag trodde den hade fått spel. Vilket resulterade i att jag inte kunde komma igång med mitt plugg (en uppgift som skulle in just samma dag - tisdagen) förrän vid nio på kvällen. Kan ju säga att jag vid halv elva var rättså slutkörd och nästan sa "men skitsamma" det blir bra, om varenda mening jag skrev. Tur var väl att jag fick in arbetet i tid då i alla fall.

Igår, onsdag. Så var det i skolan fredag. Så efter skolan följde Cattis med mig hem medans jag hämtade lite kläder och annat fix för kvällen. Sen käkade vi innan vi sen åkte hem till Cattis för att fixa oss. Mot kvällen, sju-åtta, så kom AnnIrene och Amanda och vi for vidare till Issa som hade förfest och även alltså en så kallad klassfest för oss på 3BF! Fast det var ju mycket mer folk är bara 3BF där, men det var trevligt ändå. Dock höll jag mig nykter denna kväll även om det faktiskt rankades årets andra studentfest med temat film. Själv fick jag hålla mig till att vara Lilla My och det verkade som tur var alla se, så jag lyckades väl någorlunda med min outfit då. Runt elva tiden så stack vi sen mot GM och kvällen blev faktiskt långt ifrån som planerat, den slutade med att jag åkte hem klockan ett och ja, sov gott gjorde jag ju i alla fall.

Idag råkade jag dock sova ända till klockan var ett och det fick jag faktiskt nästan lite ångest för, haha. Men i vilket fall så har jag i alla fall pluggat lite idag, samtidigt som jag svurit lite fram och tillbaka över min data. Det var nog inte problem med att den behövdes formateras om utan istället typ skrotas. Eller ja, kanske räcker med att köpa ett nytt batteri, men det duger inte i mina ögon just nu. Den är way to seg.. Men som sagt, pluggat har jag gjort, ett arbete har skickats in och kryssats från min att göra lista. Nu hade jag tänkt att hoppa på nästa, som ser ut att vara en komplettering från tvåan, ja dags att skynda på..

Bilder kommer senare.

Du är inte en av alla, du är en av en.

Min pojk skulle spendera sin dag med att öva lite på bana innan helgen. Hur slutade det? Han har ju fixat och donat med sin bil hela vintern, med andra ord lagt ner hur mycket pengar som helst. Det slutade med motorras. Billigt och bra. Baby, I feel sorry for you (a)

I vilket fall, har försökt få in mitt tal. Kan det typ nu. I alla fall just NU. Imorgon när jag vaknar, så är allt som bortblåst igen. Varför kan man inte bara få läsa innantill? Egentligen förstår jag inte ens varför vi har muntligt i svenska? Dom lär väl höra oss prata dagligen så dom vet ju att vi kan.. Tragiskt dehär..

Nog om skola. Nog om nationella. Nog om svenska. Nog om mig.

Jag saknar min älskling. Jag saknar sommaren. Jag vill ligga i Sebbes famn just nu. Allt jag vill är att ha dig här. Jag saknar värme, därför jag saknar sommaren, med andra ord räcker det om du kommer hit, för du är varm, het och min :)


Hold my hand baby

Så, idag bestod "dagen" av att städa istället. Men jag kan ju säga att det behövdes! Låg några popcorn under sängen, fjädrar från mina dunkuddar lite här och var, smulor från kladdkaka här under stolen, dam som bildat råttor och mycket mycket mer. Jag vet, det låter hur frächt som helst, spciellt med tanke på att popcornen och kladdkakan minns jag inte ens när jag åt? Hm.. haha. Kul att ni får veta hur mysig jag är. Men i vilket fall så är det rent nu, nya sängkläder till och med.

Resten av dagen då? Dusch och träna på mitt svenska tal står på schemat, sen får vi se :)


Gammal bild


The rings

Här är nu mina två nya och fina ringar. Frågan är ju bara hur länge de kommer hålla sig såhär fina? Tvätta händerna fem gånger sen är dom väl kanske röd/bronsfärgade? Än så länge har jag tagit av dom vid de gångerna som jag tvättat händerna, vågar inte chansa!

Köpta på Glitter för endast 70kr/st. Om det nu är så endast? ;)


Orken är slut för idag..

Nu har jag pluggat ungefär sen jag vaknade. Vaknade halvtio och började kanske plugga vid halv elva eller något sånt. Sen blev jag klar vid ca. fyra-fem tiden. Kul? Inte ett dugg! Men jag kan ju erkänna att det är skönt att jag i alla fall fått bort hela två(tre egentligen) grejer från min Att göra lista. Svenska talet är klart och även PM:et som läraren måste ha innan. Sen fick jag även klart diskussionen till projektet som vi gjorde i tisdags. Så nu har jag bara tre grejer kvar, synd bara att det är två feta arbeten och ett lite mindre.. Lär ju ta sin tid.

I vilket fall så är jag klar med plugg för idag. Orken har tagit slut. Jag satt här, var nära på att somna för ett tag sen. Det tyder nog på att det är för mycket för mig just nu. Så ja, nu blir det bara ta det lugnt resten av kvällen. Egentligen borde jag nu städa mitt rum men orken finns inte till det heller. Plus att jag börjar få lite ont i ryggen just nu p.g.a. att jag setat/legat i sängen och pluggat under hela tiden.

Nåja, en pojkvän som kom hit med lite massage vore ju bra? :) puss

vilken underbart rolig helg....

Idag ska jag plugga. Ända tills jag är klar med minst ett arbete - mitt svenskatal ligger först på listan!


Some neeew

Skolan idag var lite seg, fast gick ändå rätt fort. Jag och Amanda hade lite att göra idag på Alla Barnens Dag-lektionen så det var ju bra det. Sen så blev kl tio i ett. Amanda slutade sin natur då. Eftersom att alla tåg går tio i,(alltså slutade hon när ett tåg gick) så kände vi att aja, vi går väl sakta mot station då, så kan vi ta ut pengar och så där sen tar vi tio i två tåget till Västerås.

Amandas lillasyster skrev kl ett att tåget var försenat och skulle komma tio över så jag och Amanda snabbade på våra steg. När vi fortfarande hade en bit kvar, så hör vi tåget tuta och då vart det fart på oss, springa springa springa, sen när vi väl var framme så var vi ju såklart tvugna att pipa våra kort och samtidigt som vi går/småspringer över till perrongen, då kommer tåget in. Timeing! (stavas?) I vilket fall så blev det våran dagsmotion och det är ett under att jag överlevde, kändes det som ;) Nio minuter tog det för oss till stationen då, bra jobbat!

I Västerås så hittade jag i alla fall en tunika, ett par jeansleggings, ett par ringar och sist men dårakt inte minst, ett par skor. Toppen! Provade även en superfin bikini, men den satt inte riktigt bra så den fick stanna kvar inne på Gina, tråkigt nog.

Nu är jag trött, jag som hade tänkt fortsätta med mitt svenska-tal, men nej, det lär nog inte gå så bra det :(

I don't

Jag har egentligen inte tid för bloggen. Jag tänkte bara säga det.


I want pulse

Dagen idag började med att jag och Amanda vart lite ledsna för att vi inte hade något att göra, det slutade sen med att vi och Issa fick dra oss upp till Hantverk, ja hör och häpna. Vi fick montera isär ett hus där som vi ska ha på Alla Barnens Dag. Huset var faktiskt riktigt stor så jag måste ju få lov att säga att vi var duktiga som kunde få ner dedär utan folkets hjälp. Eller ja, viss liten hjälp fick vi ju men det var ytterst lite! Sist men inte minst så skulle vi ju även ta ner allt virke en trappa ner och varje gång man gick ner där i trappan så lyckades man ju möta något som sa "vad starka ni är!", ironi? Haaaahaaaa.... I vilket fall så gick vi därifrån helt slut. Jag kan helt ärligt inte förstå hur de som går på den linjen överlever sina skoldagar. Det var sjukt överdrivet varmt där uppe och ändå sprang alla runt i tjocktröjor?

Nog om min "dagans stolthet". För övrigt så var dagen tråkigt och onödig. Jag och Carro "redovisade" våran egna religion och sen efter det så hade vi en föreläsning som var lika tråkig som resten av alla föreläsningar vi får höra på. Tråkigt nog.. Men nåja.

Vill ni veta en rolig sak? Jag har bockat för ett arbete från min "att göra lista" idag! Träningsrapporten som ska vara inne imorgon, den tog kanske 5-10 minuter. Värt att vänta in i det sista med den? Nej. Nu är det bara jävligt viktigt att jag kommer igång med mitt jävla tal till Svenskan IMORGON. Jag måste komma igång och helst även bli klar men det får vi se hur det blir med det..

Förövrigt så vill jag ha Fredag. Då sticker jag och Amanda, tillsammans med Amandas lillasyster? till Västerås och glor lite i affärer och så, får väl se om jag tar med mig något hem eller inte, det visar sig. Men i vilket fall så kommer min översöta pojkvän att åka till Västerås då så vi kan åka med honom hem till Norberg sen, sen blir han kvar hos mig till typ Söndagmorgon. Mys :)

Men nej, nu ska jag nog ta och tvätta bort mitt smink, skönt ;D


Ännu en bild från studentfesten :)


Done and done!

Och så var dagen över. Projektet är överstökat! Skönt så ini.. ja :) Jag minns att jag för en-två veckor sen började känna mig lite nervös. Nervös inför att stå inför alla dom där sexorna - två hela klasser. Jag är ju en som har väldigt svårt att prata inför folk så det började kännas lite. Jag kände att dagarna innan så kommer jag bli skitnervös och kommer nästan vilja backa i sista sekund. Det konstiga med hela grejen är att jag inte vart ett dugg nervös. Varken dagarna innan eller idag.

Jag kan ju i alla fall säga att dagen gick bättre än vad jag förväntat mig. Vi passade alla tiderna perfekt och ja, det ända som jag kan säga var lite jobbigt var att killarna var extremt tröga då de faktiskt inte alls hade en aning om vad TYST! betyder.. men så kan det vara. Alla kan ju inte veta det när man är 12-13 år? Hm..

I vilket fall så ja, jag tyckte att vi tre tjejor gjorde bra ifrån oss och att vi nog faktiskt helt klart hade valt rätt grej att prata om. Så jag är nöjd med dagen!

Nu återstår bara två, eller ja tre muntliga grejer innan skolan är slut. Det kommer vara nationella i Svenska B och ett historia arbete. Plus att vi ska berätta för tvåorna vad vi gjorde på våra olika projekt. Men det sistnämnda blir nog minst jobbigt. Värre med nationella och historian, tråkigt nog.. Men muntligt är dock inte allt som är kvar att göra innan skolan är slut. Det är huuuur mycket som helst! Och på tal om nationella förresten så har jag inte ens börjat med det.. det är så jävla svårt och det roliga är att nästa vecka så ska vi börja hålla våra tal.....

Håll tummarna åt mig!


Vad väntar?

Helgen flög iväg lika fort som löven i vinden. Om det nu blåser ute vill säga. Men i vilket fall så gick helgen lite väl fort.

Åkte ju i vilket fall till Sala i Fredags. Mamma och pappa skjutsade dit mig, sen stod vi och tittade lite på crousingen innan jag fick ett sms från Sebbe om att dom var framme. Så då böt jag bil och åkte sen runt med Sebbe och hans bror + hans vänner. Runt två började vi närma oss hemma och när vi väl var hemma så sov vi rätt gott eftersom att båda nästan sov redan i bilen(som tur var inte Sebbe med tanke på att han körde ;p).

På Lördagen så tog vi det mest lugnt på dagen, sen mot kvällen stack vi in mot stan tillsammans med svärmor och Jonas, i hopp om att jag skulle hitta ett par skor och Sebbe skulle köpa med sig bensin hem till Rallycrossbilen. Det slutade med att Jonas istället hittade ett par skor och jag åkte hem tomhänt. När vi kom hem så satte jag mig vid datan för att kolla Backtävlingens första start och Sebbe stack ut i garaget och fixade det sista med bilen. Kl nio-halv tio blev det alltså redan dags för sängen.

Söndagen så vaknade vi mitt i natten - i alla fall för mig - kl. kvart i fyra. Upp och hoppa, stoppa i sig lite frukost, sätta sig i bilen och åka iväg. Ca. kl sju var vi i Ånnaboda och sen försvann dagen. Sebbe körde tre heat. Precis som alla andra. Och han lyckades även få bättre tid för varje heat så det var ju bra :) Sen skildes vi åt och åkte hemmåt. Jag sov gott en stund i bilen innan jag sen kom hem och fick se att min näsa var lika röd som en kräfta!

Nog om det. Imorgon är det dags för mitt, Cattis och Orrens projekt. Jag hoppas innerligt att jag håller mig frisk med tanke på att Sebbe imorse skrev att han åkt på magsjuka och eftersom att jag var med honom hela helgen så är det ganska så sannorlikt att jag kommer få något, frågan är ju bara när? I vilket fall så har Orren&Cattis fått mina talkort utifall att jag blir hemma, men det vore ju extremt värdelöst med tanke på att dom redan har hur mycket som helst att säga + att det är vårat projekt ;s Nåja, frisk lär jag vara!

Aja, bildtime;


Jag i Fredags.
Puss på min älskling ♥


RSS 2.0