Lindex

Idag efter att Emil hade hämtats på dagis så hoppade vi över staketet och umgicks med grannarna lite. Alice och Emil smet upp på hennes rum så vi drack kaffe och jag gick igenom lite kläder som jag kunde få till Ellie. Vi är ju så bra vi så vi "byteshandlar" lite, Lucas får Emils gamla och Ellie får Alice gamla ;) haha!
 
Men annars har vi inte gjort så mycket. Jag och Ellie var in en sväng till affären och jag köpt med mig en ny bok hem. Så kanske jag kan läsa lite medans Ellie sover middag, hihi. Dock har jag ju redan en del böcker som jag inte läst ännu så jag var ju egentligen inte tvungen att köpa denna. Ops ;)
 
Ellies kläder dök i alla fall ner i postlådan så det var ju bra. Dock väntar det lite fler paket, men dom får ni ju se först när dom kommer ;)
 
Men nej. Nu ska jag glo lite på Paradise Hotel istället. Sen blir det godnatt!
 
 

Kläder

Igår blev det en tripp över till Elin och Jocke. Dock så jobbade Jocke mest hela dagen så min fina karl fick sitta och lyssna på babbel om barnvagnar, vigselringar, kläder och allt sådant som grabbar bara älskar. (Han ville åka dit för att han ville provköra Jockes motorcykel, men ville ju inte göra det om han inte var hemma ;))
 
MEN, vid halv åtta på kvällen kom han med och med sig hade han mat. Så vi käkade och sen smög dom ut i garaget och kort där efter så gled Sebbe iväg på motorcykeln och Jocke på fyrhjuling efter honom. Så äntligen blev han nöjda, haha.
 
Och som vanligt var vi ju hemma i god tid, eller okej då. Den här gången var vi faktiskt hemma lite tidigare än vad vi brukar. Halv tre tror jag klockan blev, hihi.
 
Idag har vi vart i Västerås först, blev lite nya kläder till Emil på H&M eftersom jag hade 50kr rabatt (vid köp av 300kr) och vissa av hans byxor börjar få hål på knäna.. Sen lämnade vi in en fotoram som Ellie fick i doppresent för att gravera den.
 
Sen när vi kom hem igen så var min mamma och ena bror här för att dom skulle vakta ungarna medans vi smet iväg på en husvisning. Ska dit igen på Tisdag och kolla, så får vi se sen hur vi gör :)
 
Men men. Bjuder på lite bilder på nya kläder och sen blir det nog till att hoppa i säng och sova ikapp några timmar ;)
 
Ett par "fodrade" mjuka jeans till Ellie som jag köpte av en tjej på instagram.

En t-shirt som mamma och Robert hade med sig till Emil.
Mjukis till Emil
Blev även en tröja "på köpet". Lite typiskt att jag köpte tre par byxor. Åkte hem och la märke till vad fasen det stod på lappen..
 
Byxorna kostade 99kr. Men på lappen så står det ju "Topp + byxa 99kr". Så vi åkte tillbaka och fick ta med oss en tröja hem också. Helt kanon ju!
 
 
Nu förväntar jag mig att det kommer lite paket i veckan i alla fall. Vill ju få hem Ellies nya kläder, men de kommer kanske imorgon, hihi.
 

Till salu

Jag försöker så gott jag kan att sälja av grejer här hemma. Just nu speciellt en massa kläder. Dock sorterade jag ut en del kläder som jag kände nog aldrig skulle bli sålda, så tog jag med mig ungarna och åkte in till H&M med två kassar. Dom har nämligen så att man kan lämna in gamla kläder (eller andra textilier) och få en 50kronorscheck per påse. Alltså fick jag två stycken sådana. Dock måste man handla för 300kr för att få använda en, men det är ju inte så svårt att komma upp en den summan, haha.
 
Hur som helst. Resten av kläderna har hittills kommit ut på en köp och sälj sida på facebook och en del napp har det i alla fall blivit. Hoppas dock på mycket mer då en hel del finns kvar fortfarande..
 
Annars då? Babyskyddet + två baser är till salu. Våran "sulky" som man kan klicka fast babyskyddet på är till salu. En åkpåse för liggdelen är till salu. Ett babygym är till salu. En bärsele är till salu. Ja, en del helt enkelt. Men ingen nappar ju... Så tråkigt!
 
När vi var in till H&M idag så sprang vi även in på Lindex för att kolla lite. Därifrån fick vi med oss en pyjamas till Ellie då jag märkt att hennes helt plötsligt var väldigt tighta och små. Hon har ju liksom sovit mestadels i bara blöja under sommaren så har ju inte tänkt på det förrän nu. Men men, nu har vi en pyjamas som passar i alla fall :)
 
Hoppas även på paket i postlådan imorgon. Kläderna som jag visade igår speciellt. Plus att jag köpt ett par byxor av en tjej på instagram också, dom borde nog komma imorgon :)
 
Men nej, nu babblar jag bara en massa. Men tror jag ska ta och lägga mig och sova istället.
 
Förresten! Om någon av er som läser behöver något som ovan nämnt är till salu, eller vet någon som behöver: SÄG TILL!
 
Godnatt!

Tankar!

Nu är vi snart inne i September månad, vilket betyder en hel del "firande" framöver.
 
1. Jag och Sebbe firar 6 år i September
2. Både min pappa och min ena bror fyller år i September
3. Sebbe fyller25 år i Oktober
4. November är full!
    - Först fyller jag år
    - Emil fyller 3 år
    - Min andra bror fyller år
    - Ellie fyller 1 år
5. Och i December sen så har vi min mamma som fyller år, Sebbes pappa som fyller år och sist men inte minst - Julafton.
 
Frågan är då liksom hur man ska lägga upp alla dessa grejer i och med en mammapenning på aaaalldeles för lite pengar? Hahaha! Men nej, självklart så går barnen i första fokus här, så att de för födelsedagspresenter och julklappar. Men, att ge Sebbe något när han faktiskt fyller 25 känns ju faktiskt också ganska viktigt. Frågan är bara vad?
 
En annan grej jag funderar kring är ju självklart hur fasen vi ska lägga upp våra barns födelsedagar. De fyller år med tre dagars mellanrum. Jag vill ju självklart att det ska få en varsin dag. Men då Emil fyller år på en tisdag, så skulle det innebära att han firas några dagar i förväg om man skulle ta det helgen innan. Ellie fyller nämligen på fredagen så då är det ju på en helg redan.
 
Sen är ju bara frågan om folk vill komma på kalas två helger i rad? Haha.. ja, det är inte lätt med tätt födda barn alla gånger..
 
Men men. Nog babblat om det nu.
 
Idag klickade jag i alla fall hem tre nyheter till Ellies garderob så jag helt plötsligt tycker att hon har lite för lite långärmade bodys plus att hennes skor är för små nu så ett par höstskor behövs ju såklart! Detta fick det bli:
 
Allt från Lindex
 
Våran lilla tokfia! Första tog John i Lördags och den andra tog jag idag, kul att se sig själv i spegeln ♥

Furuvik

Och så var en fullspäckad helg förbi. Egentligen borde jag nog redan ligga i sängen och sova ikapp efter all trötthet, men det hinns nog med det också. Ett snabbt inlägg ska jag nog hinna med här innan jag hoppar i säng!
 
Som jag nämnde sist så skulle vi åka till Furuvik i fredags, så efter att vi besiktat båda våra bilar (som självklart gick igenom helt felfritt) så packade vi in oss i bilen och åkte över till Norberg. Väl där så mötte vi upp alla hemma hos John och så kopplade vi på Johns husvagn och drog iväg.
 
Väl på plats så blev det bara att sitta i husvagnen och ta det lite lugnt innan vi sen bäddade ner oss så att vi skulle orka upp dagen efter. Ellie var dock väldigt övertrött (och dessutom fortfarande förkyld) så hon hade svårt att komma till ro, men tillslut somnade hon sittandes mot mig och efter en stund vågade jag i alla fall lägga ner henne.
 
På lördagen så spenderade vi hela våran dag inne på Furuvik. Först gick vi omkring bland alla djuren och tog lite fika innan vi sen också gick in på tivolit. Sebbe, mamma, John och Robert varvade mellan att åka bergodalbanan (Rocket tror jag den hette), Extreme och en till snurrande karusell som jag inte vet namnet på, den åkte faktiskt jag också en gång. Där i mellan fick Emil åka lite karuseller också såklart och självklart så skulle vi spela på alla hjulen för att vi också ville vinna choklad som alla andra man mötte också hade gjort (okej, inte alla, men man ser ju alltid dom som har lyckats vinna ;)). Men den ända som fann lyckan i snurrandet var självklart John... Dock lyckades Sebbe kasta hem en Minions-gubbe som vinst :)
 
Emils favoritkarusell blev helt klart Kaffekoppen. Det var den enda han skrattade i när han åkte och så fort han hade åkt klart den så ville han åka den igen. Så den åktes också ganska flitigt. Senare mot eftermiddagen så tog jag, Sebbe, John och Robert en sväng upp i slänggungan och medans vi var där uppe så blev Emil så trött så han nästan somnade nere i mormors famn. Så så fort jag la ner honom i vagnen när vi kom ner igen, så somnade han på stört och sov lääääänge. Han vaknade först när jag petade på honom på vägen tillbaka till husvagnen.
 
Efter lite mat vid husvagnen så tog vi och lämnade barnen med mormor och morfar så fick vi andra in till tivolit igen (de hade öppet till 23 just denna dag bara för att Tomas Ledin var där) och då vågade jag mig faktiskt upp i bergodalbanan också! Men mycket mer än så blev det inte för mig utan jag höll stämningen från asfalten jag medans grabbarna snurrade omkring i luften ända tills stängning. Sebbe lyckades i alla fall vinna med sig en ännu en Minions-gubbe hem och jag vann en liten apa. Väl tillbaka till vagnen så sov båda barnen sött till våran förvåning, jag hade liksom räknade med att Emil skulle vara vaken till seeeent eftersom han sov så länge, haha!
 
Och så kom söndagen. Vi alla förutom pappa gick in till Furuvik igen. Kollade in några djur en gång till och fick se när schimpanserna fick mat, sen vandrade vi vidare till tivolit igen eftersom att Emil så gärna ville åka Kaffekoppen, haha. Återigen spenderade vi dagen där inne ända till stängning (denna dag bara till klockan 16 dock) och med oss hem så hade vi faktiskt en varsin vinst! Sebbe lyckades vinna med sig en kartong från OLW (blandade chips och ostbågar/bollar) och jag en kartong Plopp. Nöjda och glada!
 
Men nu ni, nu blir det lite bilder istället.
 
Kikar medans mamma, pappa och brorsan åker upp i luften :)

Roligaste kaffekoppen!
En gång till ;)
Tröttisen
Sebbe, John och mamma i Extreme!
Känguru
Ellie äter majskrok sittandes i morbrors vinstkartong ;)
Superkul när schimpansen satt såhär nära fönstret och verkligen tittade på oss!
Väldigt spännande tyckte även Ellie :)

Klappa getter var också kul tyckte dom båda, haha!
Till sist lite schimpans matning, sen la kamerabatteriet av ;)
 
Dag 1 och Dag 2

2015-08-21

Dagarna rullar på här och efter en vecka på dagis är hela familjer mer eller mindre snoriga - jag är nog de som är minst smittad än så länge i alla fall, haha.
 
Ellie stackarn är den som är värst. Inatt kom febern och natten var halva tiden vaken och halva tiden halvt sovande känns det som, men ändå bestämde hon sig för att det visst skulle vara morgon klockan halv sju imorse. Jag var dock inte lika pigg på det och låg därför kvar i sängen i hopp om att hon skulle ge upp och somna om och tillslut vetni, då började hon ge upp och somnade om lutandes mot mig. Men i samma sekund som hon somnade, så rullade Emil ner från våran säng och började såklart gråta direkt. Resultatet blev att Ellie också vaknade och grät, men men. Då blev det upp och hoppa och i med frukost så blev alla nöjda och glada ;)
 
Nu är i alla fall Sebbe påväg hem från jobbet, lite tidigare än vanligt så det gillar vi ju. Men när han kommit hem blir det nog till att rulla in och besikta min bil och senare så ska vi rulla till Furuvik och möta upp mamma, pappa och mina bröder för att spendera helgen där. 
 
Från igår när våran minsting blev hela 9 månader! Och från idag då vi hade kramkalas efter att Emil ramlade i golvet ♥

Egentid?!

Idag serni, idag fick denna mamman en släng av egentid!
 
Mina kära föräldrar kom hit strax efter åtta för att de skulle ta hand om Ellie medans jag var iväg. Så vi gick tillsammans och lämnade Emil på dagis och sen åkte jag iväg direkt, så var gjorde jag då? Jo, jag gjorde en ögonfransförlängning! Äntligen! Alltid velat prova det men har liksom aldrig kommit till skott (läs prioriterat att lägga pengar på det ;)) Så nu är det gjort och det är lite lagom ovant än så länge, men, men ser ju genast mycket mycket piggare ut och mest troligt så kommer jag ju sakna det som sjutton när de ramlar av..
 
Men men. Väl hemma igen så kom Ellie krypandes med en jäkla fart med en släng av gnäll för att hon hörde min röst. MEN, allting hade gått superbra under tiden jag var borta, trots att jag inte var med ;)
 
Sen gick vi tillsammans och hämtade hem Emil igen och så fick Emil bygga lite lego med morfar innan dom sen rullade hemåt igen.
 
Sen har vi inte gjort så mycket, jag och barnen. Dom har lekt och gnällt om vartannat men vi alla har överlevt dagen. Emil vägrade dock bli nattad av mig och eftersom att Sebbe jobbar över och fortfarande inte är hemma, så slutade det med att Emil somnade på soffan plutten ♥
 
Klickbara bilder!

Bildregn

Nu har ännu en helt svischat förbi, till och med en helt vanlig vardag igen. Ja, för idag hade Emil sin första dag på förskolan nu efter sitt långa sommarlov. Men mer om det längre ner.
 
I fredags så tog vi det ganska så lugnt tror jag minsann. Sebbe slutar ju lite tidigare på fredagar, men när han kom hem så åkte han och fixade en grej på bilen i garaget (han hyr en garageplats i garaget under mitt jobb) och därefter drog han och köpte födelsedagspresent till sin mamma som fyllde år. Sen blev det fredagsmys i soffan tillsammans med Emil då han vägrade somna ;)
 
Sen kom lördagen och då var det dags för American Car Show i Uppsala. Mötte upp alla hemma hos Micke och Tilde (Sebbes bror och hans sambo) och åkte sen gemensamt till parken där allt håller till. Spenderade hela dagen där och oturligt nog började Ellie med att gråta mega mycket (hon hade visst ont i magen). Men tillslut blev det bättre och sen höll hon sig mestadels glad under dagen. Emil skötte sig även han helt perfekt, dock somnade han en sväng i vagnen också men det kunde han gott göra.
 
Mot kvällen så åkte vi hem till Micke och Tilde igen och grillade. Sen blev det ut och åka lite bil under crousingrunan innan vi vid elva tiden rullade hemåt med två sovande barn i bilen. En väldigt lyckad dag blev det i alla fall.
 
Under söndagen var det tänkt att vi skulle åka över till Strängnäs för att kolla på lite Rallycross, men vi ångrade oss och spenderade våran dag hemma istället. En lite runda med bilen tog vi dock innan Sebbe åkte tillbaka till garaget med den. Under den rundan svängde vi förbi en av Sebbes jobbarkompis lite spontant, blev lite kaffe där innan vi sen rullade hemåt så Ellie kunde få mat.
 
Sen hade vi ju sån tur att grannarna hade haft kalas på lördagen då Alice fyllde 4år, så de hade ju en massa fika kvar att bjuda på. Lyckos mig som älskar tårta ♥
 
Nåja, dagen idag då. Emils första dag på förskolan efter sommarlovet. Det var då även dags att börja på en helt ny avdelning då dom blev tvungna att dela upp barnen lite. Som tur var fick han sina "bästisar" med sig dit så det var ju tur! Eftersom att både avdelningen och pedagogerna är nya för honom så lär det ju kännas bra att ha några kompisar som är samma som förr. Dock har träffat på pedagogerna förr, men det är ju ändå inte samma sak.
 
Hur som helst så blev han lite fundersam till en början. Men han började leka så fort vi kom in i lekrummet under uppvisning av avdelningen så det var inga problem alls att säga hejdå till honom.
 
När jag kom och hämtade honom några timmar senare så berättade dom bara hur bra allt hade gått, så det var inga problem alls! Pjuh! Får hoppas det fortsätter så, men det tror jag nog :) Stora killen!
 
Jag och Ellie passade på att ta oss en promenad nu medans vi kunde. Heja mamma som ska få bort degmagen ;)
 
 

Nu säger jag god natt!

Besök x2

Nu har vi haft besök både igår och idag.
 
Igår kom min fina gamla vän Elin på besök med ett av barnen i alla fall. Så Emil och Eddie röjde järnet här hemma men fick snällt städa undan alla leksaker innan det var dags för dom att åka hemåt. Så stolta mammor som faktiskt fått i våra barn att man städar efter sig och att dom faktiskt gör det också. Ja, nu ska jag inte dra våra små upp i skyarna för det är ju inte så att det alltid funkar smärtfritt, några gånger av alla gånger man säger att det ska städas - så måste man faktiskt tjata lite ;) Haha!
 
Men det är ändå skönt. Att Emil lärt sig att man får städa efter sig. Lite kul var det dock här om dagen när Alice var över och dom lekte ute på baksidan. Efter en stund så ville Alice gå in och leka här istället så hon gick in och så ropade hon efter Emil och sa "kom, vi leker här inne". Vad säger Emil då? "Neej... jag har precis städat" hahaha! Så bara för att han precis hade plockat undan sina leksaker så ville han inte gå in och leka just då. Så Alice fick minsann gå in och leka själv..
 
Idag kom istället John på besök. En överlycklig Emil såklart och säkerligen en aningens trött John som åkte hem efter några timmar ;) När John är här är det nämligen så att han knappt hinner sätta sig ner och få en kopp kaffe framför sig innan Emil kommer och drar i honom "bygga hus", "ramla" osv. Så kul för mig att se min son avguda min bror som jag alltid sett upp till. Så kul att se glädjen i Emil så fort han vet att John ska komma. Men, också väldigt jobbigt i den situationen då vi vill kunna dricka upp kaffet utan en unge som ska flyga runt i famnen honom och dra honom i armen för att bygga lego liksom. Ibland vore det ju bra om han kunde ta det lite lugnt ;)
 
Ellie är det i alla fall full fart i om dagarna. Hon kryper omkring mest överallt och ställer sig än så länge på knä mot det hon vill resa sig mot. Upp på fötterna kommer hon sällan själv, hon är väl för svag än så länge, hihi. Men med och leker är hon i den mån hon kan.
 
Så fort Emil sätter sig med legoplattan och ska bygga lego så är hon där direkt och ska vara med och riva ner allt. Så det brukar tyvärr sluta med att Emil tar sin platta och lådan med legot och sätter upp det i soffan istället. Haha. Stackars lillsyrran!
 
En annan favorit är om badrumsdörren är öppen, då slinker hon in där direkt och börjar leka med Emils potta (som tyvärr används aaaaalldeles för sällan - läs aldrig). Och såklart, om altan dörren är öppen, då vill hon ut direkt.
 
Hur som helst. En massa babbel nu bara. Ni kanske undrar hur det gått med sagan för Emil? Igår började jag med Kaninen, hann läsa ut hela boken och Emil var fortfarande vaken. Hoppade på Sagoboken istället men Emil vägrade typ lyssna. Sebbe tog över och efter en stund så sov han.
 
Idag läste jag Kaninen till en början, Emil lyssnade någorlunda bättre idag - men somnade inte. Så jag hoppade på Sagoboken och efter en saga så sov han. Återstår att se hur morgondagen blir.
 
Förövrigt så inbillar jag mig att han dock sovit bättre under nätterna? Han brukar ganska tidigt under natten (eller sen kväll) tassa över till oss. Men igår dröjde länge och idag kom han in först vid sju tider - med andra ord när han hade vaknat för morgon. Kanske bara tillfälligheter, men vore ju bra om det gav honom en bättre sömn - som det faktiskt står att det ska göra.
 
Men nej. Nu säger jag godnatt!
 

Nej..

Som jag nämnde, Kaninen som så gärna ville somna, funkade tyvärr inte idag. Det var Sebbe som läste och han sa att Emil hade mest legat och rört sig, pillat på tapeten och en massa annat. Så tillslut bytte han istället bok till en Sagobok som Ellie fick i doppresent (samma som det lästes ur igår) och så fort det lästes ur den, då låg Emil stilla och lyssnade.
 
Så efter en stund i den så provade Sebbe att byta tillbaka till Kaninen, men då hade Emil börjat röra sig direkt igen.
 
Visserligen stod det i bokens förtext också att det kan ta upp till tre gånger innan barnet känner sig trygg och kommer till ro med just den boken, så det kan ju vara så. Men vi får se. Funkar det att läsa vanlig saga så kan man ju lika gärna göra det istället - haha.
 
Strax efter åtta sova dom båda idag i alla fall. Och Emil har redan hunnit gå över till våran säng, haha. Hörde han tassa ut från sitt rum vid 22 och sen ropade han "mamma, gör duu?" för han såg ju att det var tänt överallt, haha. Så jag gick upp och la honom bredvid pappsen och ögonen drog igen direkt, fastän han sa "jag sovit gott" när jag kom upp för trappan och minsann inte skulle sova mera ;) Tss, trodde han ja!
 
Men nej. Nu ska jag ta och krypa ner bredvid mina två grabbar efter att jag kollat till lilltjejen inne i sin säng ♥
 
Glad skrutta när pappan kom hem från jobbet idag ♥

Vill inte sova..

Just nu ligger lillan och sover sin första dagsvila, ja, hon har visserligen redan sovit i ungefär 1,5 timme så hon kanske vaknar snart. Det visar sig. Emil står och ritar lite just nu och babblar med sig själv "Emil rita med rosa, Emil rita där.. så!" låter det, och så lite annat babbel där i mellan, haha!
 
Annars så rullar dagarna på, vi har äntligen fått lite finare väder och de senaste dagarna har spenderats med att för det mesta leka med Alice på baksidan/inne hos någon av oss. De kan leka fint mellan varven och ibland bråkar de mest med varandra, men det är väl så ibland kan jag tänka mig ;)
 
Emil har förövrigt börjat bråka vid läggdags den senaste tiden. Han liksom vägrar lägga sig så han märker av att han är trött. Antingen ska han sätta sig upp eller så ska han ligga och slå på mig, hur som helst resulterar det i att han bara ligger och skriker/grinar och det har verkligen inte gått att söva honom. Igår däremot så hade Ellie sovit sin sista vila alldeles för sent så hon var inte så sugen på att sova i sin normala tid, därför blev det svårt för mig att lägga Emil samtidigt som jag försökte få Ellie att komma till ro (Sebbe var i duschen).
 
Så när Sebbe kom ut fick han ta med sig Emil och prata lite med honom. Tillslut lugnade sig Ellie och jag la ned henne så då gick jag också in till Sebbe och Emil. Det slutade med att Sebbe läste saga för oss (ja jag låg bredvid Emil som sällskap bara ;)) och Emil låg så fint och lyssnade. Tillslut vaknade Ellie igen så jag smög iväg och när jag vart inne hos Ellie i kanske en minut så kom Sebbe ut, då hade Emil trots allt somnat. Så ja, kanske är det helt enkelt läsa saga som behövs för honom.

Jag har därför beställt hem "Kaninen som så gärna ville somna" och den borde nog ligga i postlådan idag. Så nu hoppas vi att det ska gå bra och lägga honom på kvällarna igen :)
 
Ellie fick hur som helst följe med oss ner, hon fick vara på golvet och leka av sig lite och tillslut blev hon gnällig så då gick jag upp med henne igen och då somnade hon gott igen. Hon behövde väl helt enkelt leka av sig lite energi tillsammans med mamma och pappa. För hon var såå glad när hon kröp fram och tillbaka mellan oss i soffan och dammsugaren. Hon ställde sig liksom upp (på knä ;)) mot soffan varje gång hon kom fram och sken upp som en sol och skrattade, haha!
 
Men oj så mycket babbel det blev. Nu ska jag slänga in lite tvätt och vika lite tvätt innan lillan vaknar igen.
 




Före och efter i köket

 
 

Nytt!

Här kommer lite bilder på de nya kläderna. Något som inte fotades var två vanliga bodys, helvit och mörkblå. Sen var det två smutsiga plagg som jag stal bilder från internet till istället ;)
 
Även dagens klädsel på lillan. Leggingsen är rosa vilket inte syns så bra. Från H&M
Från H&M
Från H&M
Farmor som köpt. Från H&M
Från Lager157
Detaljbild
Detaljbild
Farmor som köpte på Powermeet
Farmor som köpte på American Car Show i Norrtälje
Byxorna från Lager157, leggings med tigrar från Lindex och vita från H&M
Detaljbild
Farmor köpte på American Car Show i Norrtälje
Detaljbild
Dagens klädsel på Emil också ;) Tröjan köpte farmor, från Lindex
 
 
Från H&M 

2015-08-03

Oj vad tiden flyger iväg här. Sebbe har ju som sagt haft semester så att sitta vid datorn och blogga har liksom inte haft sån stor prio för mig. Vad kan ha hänt sen sist då?

Vi har vart i Motala som alla år, vi har vart på Leos lekland tillsammans med John (efter att Sebbe och John kört gokart), vart hos farmor&farfar några vändor, vart hos mormor&morfar några vändor, vart hos John och hälsat på, bara varit hemma, vart hos Elin m. familj, haft besök hit osv. osv. osv.
 
Lite nya grejer har också inhandlats under min "missade" månad. Kläder till barnen, sängkläder till barnen, en högtalare som är Bluetooth-kopplad istället för med sladd. (väldigt skönt att ha den när vi var i Motala t.ex) och så har det också kommit hem ett nytt fint köksbord!
 
Men nej, istället för en massa text om "semestern" så bjuder jag på en massa bilder! :) Idag hade Sebbe sin första arbetsdag så nu är vi tillbaka i normala rutiner igen - bortsett från att Emil har sommarlov typ två veckor till.
 
Idag har jag och barnen haft en effektiv dag i alla fall. All tvätt har tvättats bort, barnen har badats, det har handlats mat för denna vecka och lite till, bilens däck fick ny luft, Ellies säng fick sänkas ner då hon börjar resa sig mot saker, hela huset har dammsugits, golven här nere har skurats, våra sängkläder har bytts och så har vi såklart lagat mat sen också ;) Allt detta har skett med en mamma och hennes två barn varav en är trotsungen nr 1 och en är mammigare än mammigast. Tummen upp till mig ;)
 
Nöjd tjej som kan sitta med brorsan och leka ♥
Nu har vi alla tre en plats ♥
 
Från Motala:
Trots iskallt vatten så badade Emil faktiskt ganska länge, jag trodde han skulle vägra gå i jag ;)

Sovandes i Motala, 8-månaderstösen som vill resa sig mot bordet, gokart/leos dagen.
 
 
Våran lilla sjukling i ny "overall" från Lager 157, pyssel och klart resultat.
 
Glad kille i nya kläder, morgonglad tös och senare samma dag hemma hos farmor&farfar.
 
Någorlunda nöjda/lugna barn för en stund ;), Ellie diggar dammsugaren lika mycket som Emil gjorde när han var liten och så Emil som så stolt sitter på morbrors motorcykel.
 
Och från idag :)
 
Jag ska försöka se till att fixa bilder på alla nya kläder imorgon! Nu blir det sova.

RSS 2.0