Trött...

Jag förstår inte varför. Men exakt så trött som jag är nu, har jag varit hela veckan, varför? Ja det är en jävla bra fråga det.

I vilket fall så avslutades skoldagen idag, med massage. Amanda är ju lite sjukling så då ska man ju gärna inte ta emot massage, därför fick jag alltså dubbel massage så fick hon nöja sig med en enkel liten handmassage. Lyx mig! Sen åkte vi hemåt och nu har jag både ätit och renskrivit historian. Och är tröttare än vad jag varit resten av dagen, ungefär såpass trött att jag skulle kunna säga; Godnatt nu går jag och sover. Men vore rätt illa att lägga sig kl. 8 känns det som.

Nåja. Imorgon blir det en lektion, en lektion där jag inte har den blekaste om vad min grupp ska göra? Vi har ju trots allt inte allt för mycket att göra. Kanske får jag säga vad jag ska ha för storlek på min t-shirt till Alla Barnens Dag och sen kanske jag och Amanda sticker ner till vaktmästarna och tar oss ett snack med dom.. Men mer då? Ja det är den stora frågan det. I vilket fall så blir det i alla fall hem och duscha och packa sen efter skolan. Egentligen borde jag nästan kunna börja packa i någonting nu, typ lite kläder. Men med tanke på att jag inte ska åka iväg förrän vid sju tiden så är det ju inte aaaallt för bråttom? Visserligen ska jag plugga lite imorgon innan jag sticker också så..

Jaja, kvällen imorgon kommer bestå av lite tid i:


Shooting dogs

Nej jag tänker inte skjuta någon hund. Amanda kollar på en film som heter så just nu. Vi har historia och jag har tappat orken för att leta efter fakta som inte ens finns. Kanske ska sätta mig och glo på filmen tillsammans med Amanda istället, den kanske är bra? Skönt nog är dagen snart slut. Efter historian så är det dags för massage och sen slutar vi för dagen. Så snart är det fredag, helg, pojkvän, mys. Med andra ord. Skit samma Amanda stör mig nu..

Never without you

Min pojkvän påpekade precis att jag inte hade skrivit någon blogg så jag fick väl lov att göra det då.

Skolan idag var seg och rutten. Fick inte mycket gjort, men ändå en del. T.ex. så blev jag och Carro klara med religionen så nu ska jag bara renskriva den. Skönt det, men tanke på att dehär var vårt sista i Religionen. I vilket fall så kom jag hem runt fem. Dagen har bestått av lite plugg och lite.. inget alls. Jag skrev i alla fall all fakta till Projektet en gång till för att jag ska få in det lite i huvudet till på Tisdag. Imorgon ska vi visserligen gå igenom ALLT med våran handledare/lärare så han får ge oss feedback och vi får träna lite. Kan nog behövas. Men nåja. Så när det är klart så ska jag skriva om mina "talkort" så att allt är spikat och klart sen. Sen finns det ju lite mer grejer som ska göras så fort som möjligt antar jag, men ja, sånt får man väl räkna med här i slutet på 3:an.. Det som är mest hemstk just nu är de tre muntliga grejerna som väntar.. Projektet, Svenska B - Nationella och Hstorian. Inte alls lockande kan jag ju bara säga.. Men jag borde väl inte dö?

I vilket fall så frågade nyss Sebbe om jag skulle dricka nå på Fredag och mitt svar fick bli nej. I mitt huvud så har jag inte riktigt orken för det. Det var fest i Onsdags och en överdrivet seg Torsdag, jag var ungefär seg på Fredagen. Sen var det dags att dricka igen på Lördagen och som tur var blev inte Söndagen seg, men istället har denna vecka varit överdrivet trött från min sida så nej, inget mer dricka för mig förrän ev. den 12:e - nästa studentfest! Så nog om alkohol..

Ja, nu ska jag kanske sätta mig och läsa igenom faktan till Projektet lite till så jag får in dedär i huvudet någorlunda nån gång.


I love that guy

Idag är det Tisdag. Bara Tisdag. Jag vill liksom ha Fredag. Helg. Men ändå inte.. Det suger att det är projekt om exakt en vecka. Idag är jag inte ett dugg pepp på det och ja, jag blir bara mer och mer nervös.. Orkar egentligen inte ens skriva. Är så sjukt trött idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men det är ju ännu en anledning till att jag faktiskt vill ha helg. Även om helgen gör att jag kommer ännu närmare Tisdagen :(

Nog om mitt tycka synd om mig själv. Förutom att jag också längtar lite extra efter mina studentmjukisar idag också för nu är det bara fler och fler som går med dom.. bajsa på er, speciellt Carro&Amanda :)


Du är inte värd mer tårar..
Ännu en från studentfesten :)


Jag måste vara trög.

Ibland är det svårt att vara jag känns det som. Jag borde kunna släppa det nu. Det har gått så lång tid och jag har Sebbe. Men jag hade i alla fall ett hopp om någorlunda vänner. Men nej. Jag ställde frågan förut; Hur mycket är jag värd? I hans ögon - inte ett piss. I ögonen som bryr sig - mycket om inte allt. Nu sa jag det inte ur egna ögon, utan mina vänner och pojkvän är bra på att informera mig om att jag faktiskt är bra. Så jag tackar dom för att dom bryr sig och finns och inte ber mig vara tyst.

Om det inte vore för mina vänner så hade jag aldrig kommit såpass långt att jag vågat ta mig in i ett nytt förhållande. Om det inte vore för att det var just Sebbe som var detta "nya förhållande" så hade jag inte trott på kärlek längre. Nu kan jag ju bara informera er om att jag tror på kärlek mer än någonsin förr! Jag kan inte direkt säga att jag kommer dö med han vid min sida. För jag kan inte säga att jag tror på ett förevigt förrän jag upplever det själv. Så med andra ord, det återstår att se.

Folk kanske inte fattar ett skit just nu men ärligt talat så bryr jag mig inte. Som jag sagt många gånger förr, min blogg har jag för att skriva om mig, mitt liv och ja, mina känslor. Jag skriver om det som jag vill skriva om helt enkelt. Grejen är den att jag blev ledsen i ögat när jag läste "Jag trodde det var uppenbart när jag skrev 'sluta skriv'" - Tur att jag fick ett sms från min pojkvän precis samma sekund där det stod Jag älskar dig <3

För är det någon jag älskar så är det Sebbe. Och det är nästintill p.g.a. mina vänner som jag lyckats få honom. För det var dom som fick mig att kämpa mig förbi den tuffa tiden med Dennis. Ett speciellt tack till Amanda som faktiskt umgicks med mig i en hel vecka då jag kämpade för just att "sluta skriva". Antar att bara Amanda förstår dedär just nu. Men så är det. Hon var också med mig då jag fick orden "jag vet inte vad jag vill längre". Det roliga är att om jag inte hade tagit steget att tjata till mig skjuts till honom, ja då hade jag blivit dumpad över sms. Vore det inte nästan lite komiskt? När jag väl tänker på det. Varför har jag ens människan kvar i huvudet? Ja antagligen för att han ändå, oavsett vad, alltid kommer att vara min första pojkvän. Hm.. Glad är jag åt att jag har en ny nu i alla fall. Jag har den bästa. Han som bryr sig dag in och dag ut. Han som skriver sms dagligen. Han som skriver Godmorgon älskling <3 varje morgon. Varje sms är så jävla betydelsefullt från honom, det är nog mest eftersom att mitt ex faktiskt aldrig hade den riktiga orken att skriva.. det låter sjukt. Men så är det.

Sebastian, jag älskar dig så sjukt mycket och du ska bara veta hur mycket jag vill ha dig vid min sida just nu. Du är allt och lite till och jag är så sjukt förvånad över att just jag faktiskt fick JUST dig, den bästa man kan ha!

Vänner, jag har inte ord för er ♥

Someone like me, someone like you

Idag är det måndag och jag vill ha fredag, typ NU!

I vilket fall så gick dagen rätt slappt och fort idag, vilket är bra. Vi pratade en del om den muntliga delen till det nationella provet i Svenska B. Jag kan ju direkt säga att nej, jag är inte ett dugg pepp. Jag har blivit glad om dom sa SKRIV ett tal inte att vi skulle stå och verkligen hålla ett tal. Det är ett prov, därefter kan man inte skämta bort saker som man kan under vanliga redovisningar. I och försig så hatar jag att prata inför folk så det är ju en extra anledning till att dehär nationella kommer ta död på mig...

Amanda, Carro, Evelina och Johanna (i min klass) fick även sina kläder som beställdes tillsammans med studentmössan, idag. Detta gjorde ju inte direkt att jag längtade mindre efter mina. Surt att dom inte kommer samtidigt bara säger jag. Bara för att jag beställde senare, fy och usch :( Mina mjuka och gosiga kläder.. tror jag att dom är i alla fall.. haha.

Imorgon är det simning på träning och hälsan så jag kanske borde ta och raka mina ben så inte alla svimmar av och drunknar i vattnet? Haha, så rolig jag är..


Bild från studentfesten i onsdags.


Söndag

Betyder alltså att det är dags för skola imorgon igen. Lite trist med tanke på att jag gärna hade haft helg en vecka till eller något i den stilen. Men men. Hoppas bara på att veckan går fort ;)

Egentligen fattar jag inte alls varför jag ens började skriva, jag har liksom inte ett skit att skriva men jaja.

Imorgon är det på tal om något helt annat, 7 månader för mig och älsk. Känns mer än underbart! Tiden går så sjukt jävla fort så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart. Men i vilket fall så älskar jag honom och nästa helg kommer bli händelserik och dränkt i mys :) Men skit samma. Varför skriva allt dehär nu? Det är ju som sagt en vecka kvar liksom.. hejdå.

Pictures and stuff

Det blev en lyckad kväll igår. Till en början var det jag, Carro, Amanda, AnnIrene, Cattis, Linn och hennes pojk (ja han heter Tomas:p). Vi käkade årets första grillade mat ute på den soliga altanen, helt underbart. Och inte gjorde det så att man längtade direkt mindre till sommaren heller. Men i vilket fall, sen begav vi oss in för att det började bli lite kyligt. Med tiden ramlade det in mer och mer folk och det blev mer och mer kul. Nåja. Jag tänker inte säga mer utan visar istället bilder! :)


Men min data är ju för seg så jag lägger upp resten på min bilddagbok.


Marknad

Japp, idag är det dags för marknad här i lilla Norberg. Jag är redan typ färdigfixad för att ta mig ner till Amanda. Men nu tvingas jag ju vänta tills mamma kommer hem, vilket kanske blir runt halv två-två. Vi får väl se. I vilket fall så blir det att springa runt lite på marknaden antar jag, sen grilla och supa skallarna av oss. Allt detta tillsammans med mina tjejor + ev. några fler då, men så kan det vara ;D

Men nåja, bjussar på en bild från förra året. Förhoppningsvis så blir det lite mer bilder tagna i år! :)


En känsla och jag litar på den

Nationella i Svenska B hade vi idag. Började halv nio och var klar lite innan rasten, som var kl. 10. Ja sån tid tog det. Men skönt att sluta så tidigt. Frågan är ju bara, hur många är det som verkligen sitter ända till halv två? Eller vilken tid det nu är man "ska" sluta. Hm. Nåja, hoppas det gick bra i alla fall.

En funny sak, jag saknar varenda dag med min bästa.
Love

Jag vill bara säga att jag saknar min pojkvän. Min bästa vän.

Du är bäst älskling. Jag älskar dig.
Sebastian Karlsson ♥


It feels like, NO MORE!

Ja det är så dagen idag känns som. Aldrig mer dricka. Eller ja, inte för att jag direkt är så jävla bakis och liknande utan mest bara för att, ja jag ska förklara våran gårdag så kommer ni förstå till fullo...:

Vid sju tiden så stack jag och Amanda hem till Carro och förfestade lite, blev vi tjejer plus tre killar. Vi fördröjde tiden med dansande, skrattande och ja, allt och inget. Runt tio började vi känna att nej nu måste vi dra till krogen så vid halv elva åkte vi dit. Kvällen bestod av dans, dans, dans, dans, dans, dans. Runt halv två bestämde jag och Amanda att fan vi måste faktiskt dra oss hem mot sängen nu så vi orkar upp imorgon.

Vi lyckades lyckligt nog dra med oss våra kära vänner och till att börja med så åkte AnnIrene och Amanda hem till sig, då var det egentligen meningen att jag och Carro skulle vänta tills Linn kom tillbaka och hämtade oss men sånt tålamod hade vi inte så istället började vi ta oss hem genom att gå. Visst, det är inte allt för långt till Carro, men med onda fötter i klackskor och inte heller de varmaste graderna ute, så var det inte så skönt att gå hem ändå. Men skönt att komma hem till Carro? Skoja inte.. det var ungefär världens befrielse att få ta av sig skorna, även om jag nu faktiskt inte ens har så jäkla höga klackar på mina, men ändå.

Vi började i alla fall med att tvätta bort vårt smink och sen tog vi en varsin tallrik med makaroner - ja, bara makaroner. Sen borstade vi tänderna och slängde oss i säng direkt. Kl tre kollade vi på klockan senast och då var ju tankarna ungefär "hur fan ska vi orka gå upp om 4-5 timmar och sen ha en hel dag i skolan (som vi MÅSTE vara med på!)?"

Ja.. Klockan ringde halv åtta.. man var såpass trött så att man knappt orkade med sig själv. Och plus på det hela så var det första man såg SNÖÖÖÖÖÖ! Helt fucking jävla kritvitt ute.. men ja, jag och Carro gav oss inte. Vi käka lite makaroner - ja, till frukost också. Borstade tänderna och begav oss till skolan. Och denna dag har inte varit lätt kan jag ju bara säga.. ojoj.

Nu väntar jag bara på att min bror ska komma hem så han kan beställa fet mat och komma hit med den NU! Fyfan vad jag läntar efter en fet kebabrulle.. En annan sak som jag är 100% säker på; inatt kommer jag sova gott.


This is the day!

Ja ikväll smäller första studentfesten av, skönt att jag till och med fick hem min studentmössa idag då. Nu kanske det i alla fall börjar kännas lite som om jag ska ta studenten snart. Inom två månader liksom. Ja, jag borde ju ha en liten känsla av det med tanke på att min studentklänning hänger här hemma och väntar tillsammans med min studentmössa.. ojoj.

Nåja, ikväll är det som sagt studentfest då. Som tur var så slutade vi lite tidigare så jag och Amanda lyckades hoppa på en buss som gick en timme tidigare så skönt var väl det. Nu är bara fråga i vilken ordning jag ska fixa allt. Det som behövs är sminka mig, fixa håret, packa och käka. Troligvis så tar jag det i ordningen; Håret, mat, smink, packa? ;) Lät bra. Ja då är det dags att fixa håret nu då. Ses väl kanske ikväll ;) Beroende på vem som läser min blogg vill säga..

Och Sebastian älskling, jag älskar dig ♥


Nedräkning

Den här gången har jag pluggat, gjorde klart ett arbete så skönt var väl det. Nu har jag varit duktig.

I vilket fall så såg jag en sak när jag bockade för att jag hade gjort dehär arbetet. Ja jag såg nedräkningen av "sysslor" till studenten - listan såg ut såhär (om jag tar bort några saker som inte riktigt hör dit :p):
Studentkryssning
Studentfest 1
Projektarbete
Studentfest 2
Studentfest 3
Alla Barnens Dag
Studentfest 4
Bal
STUDENTEN

Forstättningen är ungefär: Flytt? Jobb? osv.

Det är just det, Studentkryssningen är avklarad, imorgon bockas även Studentfest 1 i. Sen kommer resten av tiden bara flyyyyga iväg! Ja, dagens siffra är 39. Trettionio dagar kvar nu. Och jag vet helt ärligt inte vad jag ska tycka om det. Skönt att få springa ut på balkongen, skönt att få ta de sista stegen på den skolan, eller ja.. på en skola över huvudtaget. Men grejen är ju bara, vad kommer hända efteråt? Är det verkligligen dags att ta studenten redan nu? Hm. Ja jag har många frågor i huvudet och ja Amanda, du tycker säkert att jag är lika deprimerande när jag skriver det här som jag var när jag satte mig och räknade ner dagarna, men då får jag vara deprimerad helt enkelt ;)

Nåja, imorgon blir det skola som vanligt och efter det så är det bara att åka hem och fixa lite och hämta lite grejer, sen far jag och Amanda över till Fagersta, förfestar en snutt och sen blir det helt enkelt studenfest at Greenman. Sen är planen nog att sova hos min söta Caroline, men vi får se hur det blir. Ska bli rätt spännande att vara elefant för en dag i alla fall.

Nej, nu ska jag nog göra något i stil med baka.
Ledig dag idag

Ja, idag har jag inte gjort mycket. Har i alla fall fixat ett par öron till imorgon då det är dags för att leka elefant - Studentfest, tema; djungel. Öronen ser för jävliga ut men vad gör det? Vem har sagt att elefanter är snygga? Men nåja, nu när det är klart så NU ska jag sätta mig och plugga för tro det eller ej, det blev aldrig av igår heller....

Ovärd dag..

..känns det som.

I Lördags så bad jag Sebbe om att få åka in till stan för att kolla efter en studentklänning. Så efter ett tag så stack jag, Sebbe och Jonas(Sebbes lillebror) in till stan för att kolla och se där ja, med mig hem hade jag en studentklänning. En enkel men fin ändå. Så nu är även den fixad och klar. Det börjar ju trots allt närma sig så ja.. lite blandade känslor där måste jag få lov att säga..

Idag stack jag till skolan i alla fall och hade endast två lektioner. Första var Religionen där tre grupper berättade lite vad de hade gjort, sen hade vi Svenska där vi läste i häftet till nationella som är på Fredag, vilket man lika gärna hade kunna gjort hemma? Ja sen var våran dag slut eftersom att vi fick jobba hemma på Åsa-Majs lektion.

Med andra ord är jag hemma sen långt tillbaka men bloggen har inte legat i tankarna med tanke på att jag ärligt talat bara glömmer bort den här för jag har typ inte ett skit att skriva, känns det som.

Sen jag kom hem har jag i vilket fall plockat iordning lite här hemma, bytt sängkläder också eftersom att jag fick nya från käre svärmor. Eller ja, nya och nya men dom användes inte där hemma längre så då kunde jag lika gärna ta dom. Ett set med svarta siden-sängkläder och ett par blå. Så det var ju snällt tyckte jag. Men nej, nu vet jag inte om jag ska plocka i ordning bland nå grejer eller om jag ska plugga. Kanske ska plugga lite då eftersom att vi trots allt skulle JOBBA hemma på sista lektionen, då lär jag väl göra det också? Hade ju visserligen en önskan om att orka baka också, men något kan jag ju lämna till imorgon med tanke på att jag skönt nog är ledig då!

Nåja, plugga får det bli.It's my choice..

Som jag skrev igår så skulle dagen idag börja med vattengympa och det gjorde den ju självklart också. Blev en del skratt och sånt men så kan det ju lätt bli bara vi är vi tjejer i klassen kanske, men ja. Kul var det :)

Resten av dagen var rätt slapp och så avslutades den till och med med massage på Träning&Hälsan så det var ju toppen! Efter det så stack jag upp på "stan" med mina tjejor, dom skulle handla godis till deras projekt som dom ska ha imorgon så vi ger dom ett lycka till! - Säg inte tack. Sen kom bror min och hämtade oss och nu är jag hemma, har vart det ett tag så borde nog (på riktigt) ta tag i pluggandet nu. Har sagt så tre dagar i rad men har inte gjort det någon av dagarna så nu jävlar. Men innan det så ska jag sätta igång bränningen på en film till Amanda så jag kan ta med den imorgon.

Nåja, tanken var att leka med Pändy i helgen, men istället blir det nog så Sebbe får ta den platsen med tanke på att jag måste få mitt legg och jag är inte helt säker på om jag vågar skicka sånt över posten? Men nåja, jag får ju leka med Amanda plus resten av tjejerna både på Onsdag och nästa Lördag då det är party all night! Ungefär.


Jag älskar dig Sebastian, för allt i världen.
Du är den bästa jag har. Jag skulle aldrig lämna dig, inte för något. Jag skulle aldrig svika dig. Jag skulle aldrig välja bort dig ur mitt liv, för du är en del av det. Utan dig så är det något som fattas. Utan dig så skulle inget kännas rätt längre. Jag är så jäkla glad åt allt. Att allt känns så bra med dig. Ja, slutar nog så då..

Ett inlägg

Tråkig dag idag.

Imorgon blir det till att börja dagen med vattengympa som Carro&Alex har som deras egna lektion på Idrotten. Får väl se om och hur jag överlever detta men det blir säkert kul/bra eller något. Kan ju hoppas. Det är ju i alla fall flummskallarna själva som håller i lektionen så det är ju bra det i alla fall.

Nåja. Som sagt så har dagen idag varit tråkig och kass. Förutom i skolan där är det oftast alltid något - i alla fall något litet - kul som händer, så det är ju bra. Förstå vad tråkigt jag skulle ha om jag inte hade min skola och där mina vänner finns, att gå till varje dag. Fast ja.. nu är det snart över.

För övrigt så hade jag tänkt åka över till Hallstahamma på Fredag efter skolan. Hälsa på min gamla praktik och försöka skriva upp mig på vikarelista och sånt tjossan, men tror inte det blir av nu med tanke på att jag och min projektgrupp måste ha ett möte med våran handledare då. Synd var väl det. Men men. Är ju ledig nästa Tisdag kom jag på nu, så kanske kan ta mig dit då då. Vore ju bra.

Men nej, nu vet jag inte vad jag ska göra. Tog precis en kall "varm macka" som vart över från igår, har inte ens fått i mig hela med tanke på att den var så tjock och mättsam. Men fan nej jag har inte något att skriva heller. Underligt dedär, förr hade jag alltid något att skriva, om det inte blev hela historier om vettiga ställningar här i livet så ja, då handlade det bara om vad som helst annars, men se så tråkig jag har blivit..

En rolig sak är ju att årets första - av fyra - studentfest är om en vecka. Nästa Onsdag med andra ord. Då är det tema djungel och jag kan ju bara med en gång säga att NEJ, jag har inga kläder som kan kopplas till djungel, men vad vet jag, kanske kommer på någonting. Inte tänker jag köpa något nytt i alla fall.

Hm, nu ska jag göra något annat..


Nötter

Sitter i skolan nu. Sitter i en datasal tillsammans med Amanda, AnnIrene och Carro. Just nu har vi religion men jag och Carro gör inte så mycket med tanke på att vi ska fixa resten hemma typ. Men jaja.

I vilket fall så hör jag lite udda kommentarer ifrån mina kära vänner ibland men sånt är jag van med vid dehär laget ;) Fast nu är dom tysta...

Men nej, nu ska jag försöka skriva klart mina egna tankar om dödshjälp istället så jag gör något vettigt.


Här är mina tre nötter som sitter bredvid mig :)


Home (:

Blev en dag med min mor i Västerås. Hon var visst sugen på att åka dit med tanke på att pappa sa nej om att åka hela vägen till Västerås bara för lite smågrejer men då blev det så hon och jag stack iväg ensama istället. Köpte mest smågrejer. Typ på ÖB och sånt. Men men.

Jag som hade tänkt att min dag skulle bestå av plugg, men då får det bli imorgon eller något istället då kanske. Men ja, nu ska jag nog kolla facebook sen stänger jag ner här innan jag tar mina varma mackor och sen hoppar i säng. Egentligen brukar jag redan ligga i sängen vid dehär laget men jaja, kan ju inte bli så alla dagar.

Anledningen till att jag nu för tiden lägger mig kl nio är nog mest för att jag trodde att jag skulle vara mindre trött i skolan, men har det blivit så? Nja inte riktigt. Men jag håller mig till att lägga mig kl nio ändå. Jag tycker det är skönt att komma i säng i tid i alla fall. Plus att jag inte sover bort hela helgerna längre heller bara för det :)

Men nåja, godnatt för idag!

In school

Sitter i skolan nu. Denna håltimme som förut bestod av fika består numer utav att tjejerna har matte och jag sitter själv, buhu. Men men. Jag ska därför spendera den här timmen med att plugga lite nödvändigt. Får se hur det går, men det går säkert bra.

Förövrigt så är det sol ute idag med, det är mer än toppen. Fast jag tycker ändå att det fortfarande är lite kallt ute då det tyvärr blåser.

Dagen idag började i alla fall med att ha Träning&Hälsa, vi pratade lite om stress och kollade på någon snabb film. Sen fick vi sitta i små grupper och diskutera några punkter. Jag och Sara hamnade i en grupp och jag märkte att fan jag är nog inte stressad så jävla ofta med tanke på att jag inte ens hade något svar på frågorna. Jo visst, jag kan stressa upp mig lite om det är mycket i skolan och så. Men annars är jag fan aldrig stressad, typ. I alla fall såpass sällan att jag inte vet vad jag har för tecken på att jag är stressad. Haha.

Men nej, nu ska jag ta och kolla runt lite och ta tag i pluggandet. See ya!

Skrev dehär inlägget när jag satt i skolan tidigare idag men det publicerades tydligen inte?

Måndag

Exakt två månader kvar till studenten nu, lite blandade känslor där.

I vilket fall. Helgen bestod av mys och lite fest tillsammans med bror min. Sebbe var ju här så han var självklart också med. Sebbe och John satt och socialade sig hela kvällen så det känns ju bra att dom kan prata med varandra i alla fall. Nåja.

Vet inte ens vad jag ska skriva. Var nyss uppe och rotade i lite kartonger från mitt gamla rum, hittade en hel del grejer och tog ner lite som jag kände kunde vara kul att ha, men vad ska jag göra med allt det andra? Blir nog typ att kasta det. För jag har låååångt ifrån plats för allt dedär plus att jag inte ens tror dedär var allt och då var det ändå fem-sex kartonger, hihi.

Nåja. Nu ska jag lyssna igenom lite gamla skivor som jag hittade med.


Bilder

Det var inte mycket bilder som togs, men här är dom i alla fall.Bilder tagna av mig.

Bilder tagna av Amanda.Bilder tagna av AnnIrene.

Now I'm home

Och jag började med att göra om min header bara för att jag tröttnat på den andra. Även om dom nu är rättså lika. Men vad gör det..

I vilket fall så kan jag ju berätta lite kortfattat vad som har hänt sen i Torsdags. Vilket nu var en vecka sen. Alltså så kan jag berätta vad som har hänt under den veckan. Torsdag till Torsdag.

Torsdag: Efter skolan så stack jag hem å duschade och packade sen åkte jag över till Sebbe. Vi tog det bara lugnt eftersom att jag kom så sent.

Fredag: Eftersom att Sebbe vill få sin Rallycrossbil klar innan Maj så spenderades faktiskt den mesta tiden i garaget, haha. Eller ja. Jag kollade på lite "intresserad" och försökte hjälpa till att städa. Sen vet jag inte, kollade på tv sen mot kvällen.

Lördag: Bestod först av att Sebbe hjälpte Ludda med att byta olja på bilen. Under den tiden och lite innan och lite efter så satt jag i solen och stekte och visst fick jag en början på min "år-09-snygga-bränna", som förövrig var asful. Men nu vart det inte så farligt så det hinner nog försvinna. Hoppas jag? Mot kvällen så kom i alla fall Robin och Maddis å hämtade oss så stack vi hem till Maddis å drack och umgicks. Blev bastu och massa mys.

Söndag: Började dagen med en Kebabtallrik som frukost. Sen blev det till att åka hem till Sebbe igen. Den här dagen bestod typ av att sova på soffan eftersom att vi båda var helt trötta. Men mot kvällen satte vi i alla fall igång filmen Just My Luck sen somnade vi gott.

Måndag: Också en seg dag. Runt två kom i alla fall mamma, pappa och bror och hämtade hem mig. När vi kom hem började jag med att käka en kebabsallad och sen blev det att skynda in i duschen och packa en massa till kryssningen eftersom att jag sen mot kvällen även stack hem till Carro för att sova där. När jag kom dit så stack vi först till Servus för att handla lite dricka och ostkrokar och sen stack vi hem och kollade på nån Johan Falk film som gick på tv. Sen stack vi upp i sängen och la oss.

Tisdag - studentkryssningen: Dagen D. Vi fixade och donade och ja, väntade på att tiden skulle gå. Tog en liten promenad också med årets första isglass i handen. Dock insåg vi att det inte alls var nog varmt för den njutningen ännu så det var ju lite tråkigt. När klockan äntligen började närma sig två så kom Carro's mamma och skjutsade upp oss på stan. Efter ett tag kom även Amanda och AnnIrene och joinade oss och sen kom äntligen bussen! Bussresan gick rätt fort ändå tyckte jag. När vi var framme vid båten var det dock en timmes stående mitt i en folkmassa så det blev både varmt och jobbigt. Men sen när vi äntligen kom på båten så stack vi fort ner till hytten och lämnade våra grejer sen stack vi upp och käkade våran festbuffé tillsammans med några glas vin. Efter det blev det till att dra till Tax Free:n och shoppa upp lite dricka. Sen fortsatte det ner till hytten för att äntligen börja fixa oss och dricka lite. När jag och Amanda hade fixat oss klart så kom vi dock på att vi fasen hade druckit lite väl sakta så vi körde igång en egen variant av Ölspelet och jag tror hon fuskade eftersom att jag fick alla höga kort och hon alla låga. Men så kan det gå. I vilket fall så stack vi upp till Carro och hennes gängs hytt sen för att umgås lite. Sen bestämde vi oss för att dra till dansgolvet.

Resten av natten bestod av dansgolv, springande fram och tillbaka lite hit och dit och lite in och ut och ja. Lite allt och inget. Runt tre-fyra så begav vi oss i alla fall till en cafeteria där jag köpte mig en liten pizzaslice. Efter det stack jag och nyktra Linn ner för att sova. Dock kanske det var liiite för mycket ljud i alla hytter och korridorer runt om men vaffan, somnade det gjorda vi.

Onsdag: Vi vaknade vid åtta och då gick vi upp tillsammans med Amanda för att käka lite frukost. När vi kom tillbaka till hytten så var vi bara vakna en liten stund till sen somnade vi alla om. Halv tolv var det dock dags att gå upp för oss alla igen. Stack upp till Tax Free:n än en gång för att handla lite, dock blev det bara godis och annat gott denna gång. Senare gick vi och käkade lite mer pizza. Då hörde vi att kareoken var igång så vi bestämde oss för att gå dit och kolla in läget lite. Dock spårade ju vissa lite väl... inte gällande sång utan annat, men så kan det vara på studentksyssningar antar jag? ;) Nåja. Mot kvällen, sex-sju tiden, då var vi i land, hoppade på bussen och började åka hemåt. Jag och Linn stängde in musiken i våra öron det första vi gjorde för att slippa alla fulla grabbars skrik och stoj. Men nåja. Efter en liten rast där på vägen så skippade jag musiken och Amanda hoppade fram och satte sig vid mig. Då märkte jag att allt skrik och stoj var en hel del sjuka och roliga grejer. Jag och Amanda satt i alla fall och skrattade för fullt åt bussens fulla gäng.

Runt halv tio så var vi äntligen hemma i fagersta igen. Mamma hämtade upp mig, Amanda och Nikarnosson för att ta oss hem. När jag kom hem började jag med att sitta lite vid datan innan jag sen vid elva somnade som en stock i sängen.

Imorse vaknade jag halv tolv och räknade ut att jag faktiskt tog igen båtens missade sömn inatt. Så det var ju skönt. I vilket fall så har idag bestått av dusch och lite plugg. Sen ja, det är som sagt vad som hänt den senaste veckan. Skoj skoj, bilder kanske kommer nån gång.


Måndag

Känns dock inte som måndag.

Har varit hos Sebbe sen i Torsdags, han har varit hemma hela tiden - inget jobb alltså. Och jag har varit där ända tills idag. Hm, känns inte riktigt som en normal helg. Kanske för att det inte var det. Men nu är det inte så att jag tänker sätta mig och skriva ner vad som hänt denna helg, kan ju bara kortfattat i alla fall säga att det varit en mysig och rolig helg.

Men istället ska jag bara säga hej och hejdå för nu ska jag snart åka hem till min söte Carro för att sova där. Blir ju iväg till studentkryssningen imorgon så! Niiice! (:

RSS 2.0