26/3 -08!

Idag så har jag snackat lite med Frida och eftersom att vi inte träffats på över ett år, så ska vi försöka ses på fredag! Guud, jag hoppas verkligen att det går. För jag saknar henne nå enormt mycket! <3

Och jaa, imorgon så ska jag och Tina på bio, igen! Vi ska kolla på nån film som jag just nu inte mins namnet på, hon hade fått några gratisbiljetter, tror den hette '27 dresses', kan det vara så?
Hur som helst, det ska blir trevligt.

Nu ska jag smita från datan tror jag, krypa ner i sängen och bara kolla på film sen sova. Men ni får ha det bra!

Tjo hejhej då!

25/3 -08!

Idag så gick jag upp runt 11, eftersom att jag och Tina skulle på bio. Vi kollade på 'Bee Movie', den var rätt bra också. Så man kollade inte i onödan i alla fall, hihi.
Men min dag är förstörd och därför orkar jag inte skriva mer.

Tjo hejhej då!


24/3 -08!

Just nu sitter jag här halv tolv på kvällen, funderar på om jag ska sätta mig och kolla på en film, men lär upp i tid, som idag, imorgon. För imorgon ska jag till V-ås med Tina, vi ska på bio! Det är bra, för jag är bio sugen.
Nääfan, jag är skit trött så jag ska nog bara kolla lite snabbt vad som är på tv, sen skriva godnatt till Lillen och sova.

Jag var ju i alla fall med Cattis till Sura idag, det var nära att det inte blev av, eftersom att skolskjutskorten inte funkar på röda dagar, aoutch ! Men nåja, vi hade pengar så vi kom dit, men vi fick därefter klara oss i nio timmar utan käk, det är inte så bra, för jag blev hungrig, fast inte så hungrig som jag trodde. I vilket fall, så var vi hemma hos Kim och bara kollade på film, första gången det var en lugn dag i Sura, men det var skönt faktiskt! Trevligt var det också och tjugo i nio så åkte vi med tåget hem, där satt även Kim's bror (André?) och Jokke (+en till men vet inte vem) Dom skulle till Ramnäs så de satt breve oss en sväng, men sen så satt vi bara lungt på tåget.

Btw, idag så var det EXAKT ett år sedan som jag fick min moppe, har jag räknat ut. Haha!
Neej, nu ska jag ta å tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen, för nu är jag verkligen trött!

Tjo hejhej då!

23/3 -08!

Idag så fyller Elin år, den söta lilla ungen. Hon blir 16år! Grattis till henne.

Jag försöker just nu komma på vad jag ska hitta på idag, jag sitter också och försöker hitta på ett sätt att se Step Up, för det är väldigt många som säger att den är bra. Så jag vill se den!
Men aja, nu orkar jag inte skriva, för jag har inte äns något att skriva.

Tjo hejhej då!

22/3 -08!

Jag är så kass på att skriva, jag kan ju försöka börja skriva varje dag. Fast jag tror att det skulle blir rätt så tråkigt för er att läsa, om nån nu läser. Men eftersom att jag inte skulle skriva så mycket roliga saker. Men men, jag kan i alla fall berätta lite kort nu vad som hänt de senaste dagarna;

20/3 (Torsdag) - Idag så var det skola första. Vi fick reda på om man klarat datakunskapsprovet, det hade jag faktiskt. Det känns bra, för jag tycker verkligen inte om datan och därför skulle jag inte orka göra om provet! Men tiden gick och klockan kvart i två slutade vi för dagen, så då satt jag och Cattis kvar med Amanda en liten stund, till ungefär tjugo över två, för då skulle Amanda gå till bussen, så då gick vi till tåget också.
Vi satte oss på tåget och 15.22 var vi i Sura, så vi sa hejdå till Alexandra, som satt på tåget, och så hälsade vi "hejhej" på Lillen som skulle med tåget. Sen så väntade vi in Jokke och Tim, vi stod sen och väntade på Tor av nån anledning. Sen gick vi hem till Tompa och satte oss där. Vi hade trevligt, massa trevligt! Varken Jokke eller Tompa kan laga mat, jag kan just nu inte släppa Jokkes dumma fråga; "Hur steker man då?" Hahaha! Stackarn.
Men sen stack jag, Cattis och Tim ner och åt mat. Senare så kom det bara mer och mer folk, alla var onyktra också. Och vissa stunder så stod ALLA och dansade, haha! Halv ett på natten så hämtade mamma mig och Cattis i alla fall. Tack för en trevlig dag &kväll!
När vi väl kom hem till mig, så åt vi lite, sen så fixade vi oss och gick ut i husvagnen för att sova. Fast innan det så satte vi igång en film för att glo lite, men Cattis somnade rätt snabbt så jag stängde av den igen. Sen sov vi.

21/3 (Fredag) - När jag och Cattis vaknade runt en halv ett ungefär, så låg vi kvar i husvagnen och bara pratade. Tillslut så gick vi in för att äta frukost. Sen satte vi oss vid datan en stund. Men runt 5 så bestämde vi oss för att fixa oss och inte bara dega sönder. Så vi duschade, böt om och sen så kollade vi på High School Musical 2. Efter det så saknade vi Sura, eftersom att vi kollade på Så ska det låta, det påminner oss om Sura, eftersom att vi har varit där två fredagar och då kollar vi alltid på Så ska det låta, så sjunger folket med. Det är jätte bra, haha. Men sen klockan nio, så kollade vi på Lets dance en halvtimme, sen skjutsade jag och mamma hem Cattis.

Tack bästa vän, du har räddat två dagar <3 Du är min bästa och du förlänger mitt liv, genom att du får mig att skratta. UPP IN, bara du fattar ;D hahah!

Detta är mina senaste dagar, idag har jag inte gjort annat än att sitta här, duscha och skrivit sms med Lillen :)

18/3 -08!

Igår så ändrades bilddagbokens utseende, först så satt jag själv och klagade en massa. Det var fult och man hittade inte allt.
Men idag, så har jag slutat, för om jag tänker efter, så hittar jag nästan allt redan och så är det inte så jäkla överdrivet. Alltså fult, nja jag tycker det är rätt fräsigt, men jag har börjat vänja mig, så nu stör jag mig istället på alla som klagar på sidan.
Jag har läst att det är lunarstorm som köpt det, men det hoppas jag inte pga att det faktiskt finns saker som kostar på lunar. Det vore väldigt trist om det skulle börja kosta på bdb? Nej, det får inte hända.

Idag så var skolan rättså seg. Började med engelska, bara 4 st där, helt knas. Där hade vi ju såklart prov, som jag inte tänat på ett skit. Sen hade vi matte och där gjorde vi klart uppgifterna sen gick vi och käkade. Efter maten så frågade Ludde om vi inte kunde dra hem, eftersom att vi var så få där.
Jag och Cattis började tänka tanken att åka till Sura en stund, men så blev det inte. Först så tänkte vi va med Tim, men han slutade 15, så det skulle inte hinnas med. Så kom vi på ca 15min innan tåget kom "Vi kan va med Lillen!", så då ringde jag Rasse för att få Hampus mobilnr, så att han kanske skulle kunna skjutsa. Men han svarade ikke, så det var kört. Sen tänkte vi "Vi cyklar!" Men Cattis bangade ur, pga av att det snöade. Blää. Sen sa Tim att det är fem mil, så det kanske var tur att vi inte cyklade? Haha.
Sen gick vi i alla fall til idrotten men jag och Cattis var inte med, vi bara kollade på. Sen så hade vi svenska och då var vi bara 8 där. Så det var ju aslite folk hela dagen, helt mysko. Nästintill alla är sjuka faktiskt! Sen mötte jag Tina vid skåpet och vi åkte hemmåt.

Jag och Cattis vi vill som fasen att det ska bli torsdag! För då åker vi åter igen till Sura, sen sover bästa hos mig också. Det ska bli trevligt, sen så kommer mamma hämta oss, så att vi kan vara kvar längre än till 20 i 22. :D
Det ska bli kanonkul att åka dit, visserligen var vi ju där i fredags. Men man saknar människorna på en gång, eftersom att alla är så udda och roliga där. Man blir glad av dom, haha!

Nu så ska jag sluta nöta tangenter.
Tjo hejhejdå!


15/3 -08!

Igår så åkte jag och Cattis till Sura igen, men den här gången så fick vi sitta och vänta in Tim och Lennie, för de var inte där och väntade på oss när tåget kom. Men de kom efter nån minut och då gick vi hem till Tompa. Där hade vi Jocke, Tompa, och Fia(Tim's mamma), Vi satt där och lyssnade på musik åså. Lennie var ju damp som vanligt och när jag och Cattis inte kunde spela negerpresident(?) så vart han galen. Nej, men i alla fall så fick Tim, Jocke och Lennie spela det å jag och Cattis kollade på. Sen gick jag och Cattis med Jocke och Tim iväg till nån för Jocke skulle fixa nått. Så gick vi hem till Fia och satte oss där tills Lennie och Tompa kom, men då dissade jag, Cattis och Tim dom, så stack vi ner och käkade.
Senare på kvällen så började det bli fullt hus och Fia, vid nio sjöng alla singstar för full hals! Det är så sjukt kul att lyssna på dessa människor för de är ju allt annat än normala! Haha. Tjugo över nio så gick jag, Cattis, Lennie och Tim iväg mot tåget för vi skulle hem. Men det slutade med att Kim, Jocke och Paulina också följde med.
Väl på tåget så fick jag och Cattis reda på att det inte är hälsosamt att vi umgås med varandra. Eftersom att vi skrattade såpass mycket så att magen gjorde ont, och vi skulle kunna kissat på oss vilken sekund som helst, men vi överlevde. För ett gott skratt förlänger ju livet!
I vilket fall så hade vi sjukt kul hela kvällen och jag tackar nötterna! :)

Idag kommer jag nog inte göra någonting alls, för jag är supertrött!
Men ni får ha det så bra.

Tjo hejhej då!

9/3 -08!

Igår så berättade Cattis en dröm som hon drömde, så jag ville bara berätta den :)
Jag = Cattis,
Evve = Jag, så ni fattar ;D

Vi satt hemma hos min killes bror. Evve, jag å min kille , å evve hade lagt sej i hela sängen, så jag å min kille dela på soffan å låg breve varann, sen helt plöstligt plinga det på dörren å jag gick dit för att kolla vem det var å där hitta jag bara ett brev, på det stog det " evve låt ingen annan läsa" sen gav jag evve det å vi började reta henne för vi ville veta vem det var ifrån å sen berättade evve att det var från en kille, men inte vad som stod i brevet och hon fråade fall han fick komma in å vi sa visst självklart.. sen så gick hon å öppnade åt honom, och dom lade sig i sängen å vi fortsatte kolla film, sen han bah evve kan jag få hålla dej i handen hon bah aah visst å jag å min kille bah aaaawww, sen så tog han hennes hand å han hade as stora händer så hennes syntes inte, sen han bah evve, får jag krama dej hon bah jo kan du väl få, sen gjorde han det med, sen jag bah ojojoj nu kommer de gå långt typ, sen skämmdes han å typ gömmde sig hos evve . å precis när han vände huvudet mot henne så kysstes dom,. å det va as gulligt!

Jag tänker det själv (jag vet vem killen är, men vi nämner inga namn;)), vad mysigt det skulle vara!

Jaja, idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir väl bara till att sitta hemma idag igen. Vädret är inte det vackraste och sen vet jag fortfarande inte om jag är på humöret för att åka å leka med någon. Men jag vill i  alla fall meddela er om att Cattis, hon är min bästa vän och jag tackar henner grymt mycket för allt hon gör för mig. Jag älskar dig!

tjo hejhej då!

8/3 -08!

Idag så är jag verkligen inte på något bra humör. Jag mår inte bra för fem öre. Så idag blir det bara att sitta hemma skulle jag tro. Jag vet att man kanske bör hitta på någonting om inte mår bra, för att få tänka på nått annat, men jag orkar inte det.
Ikväll blir det väl att glo på melodifestivalen. Jag har hört att Björn Gustavsson inte ska vara med, det är ju sjukt dåligt i sånnafall! Han är ju helt klart behövligt där, måste ju får se något kul i alla fall tycker jag. Han är helt enkelt bäst! Utan han så kommer det inte alls bli det samma. Men jag hoppas han är med i alla fall.

Usch vad jag blir irriterad på allt, nu ska jag sluta skriva!


7/3 -08!

Idag så hade vi sovmorgon i skolan, matten var inställd. Men jag och Cattis vi tycker ju om skolan så mycket, så vi var där redan kvart över åtta, som vanligt. Men Emil tycker nog också om skolan, för han satt i skolan han med.

Efter att vi sprungit runt en timme kanske, för att hitta en het kille som Denise kunde be om en kram från, så hade vi lektion tillsammans med Gunnar. Men vi gick tidigare och fick därför mat i oss redan tjugo i tolv. Ja sen hade vi samhäll. Där kollade vi bara på en liten film om småbarn och sånt. Det var ju skönt. Sen slutade vi!
Vi åkte sen mot Surahammar och mötte Tim tjugo över två. Vi gick tillsammans hem till Kim. (Linn har lite problem med dessa Kim och Tim, för att de är ett rim. Men jag kan ju inte göra något åt det;)) Vi gick sen hem till Tim och sen in till Tompa där även Lenni var. De satt visserligen bara och smådrack och nördade data så vi stack och käkade. Sen blev det vidare hem till Dala, dit kom även Kaj och Johanni, men sen skulle Dala  till stan så vi blev tvugna och sticka tillbaka hem till Tim igen. Där satt vi med Lenni, Tompa, Kim, Tim och Tim's mamma. Sen så kom även fyra tjejer och en till kille, men jag kan ju inte minnas alla namn. Vi hade kul, speciellt Lenni, för han satt och skrattade åt ingenting alls, eller jo.. Rättare sagt; Han skrattade åt allt (och inget). Han funderade lite då och då själv vad han skrattade åt. Haha, rätt charmig pöjk faktiskt.
Halv nio så följde Kim och Tim oss till tåget vi åkte hemmåt. Tackar är en gång för en superkul dag! :D

6/3 -08!

Gud vad jag är kass på att minnas denna blogg alltstå. Men jag tänkte i alla fall berätta lite om vad jag gjorde på mitt sportlov som jag hade förra veckan (v.9):

22a Feb, Fredagen efter skolan - Ja på vägen hem från skolan så hade jag och Cattis super kul, det tog oerhört lång tid för oss att komma hem till Cattis, vilket inte borde ta sån tid. Men jag åt och vi hade kul, så då går vi inte så snabbt. Annars gjorde inte jag något alls den dagen faktiskt, satt bara hemma.

23e Feb, Lördagen - Jag gjorde nog ingenting idag tror jag, jag beställde i alla fall kläder från Junkyard.se, och jag tackar nog Makke för att det var han som hjälpte mig att välja kläderna!

24e Feb, Söndagen - Idag så kom Tina hem till mig. Vi kollade på film och hade allmänt trevligt. Ringde folk och sms:ade. Råkade visst skriva lite för mycket till en, inte så att personen blev trött på mig, utan det blev pinsamt. Men jag och Tina la oss nån gång på natten, och det var kanon kul i alla fall.

25e Feb, Måndagen - Idag var det 3 hela år sedan, som det var begravning för min älskade och nu saknade farmor. Det käns inte så bra. Men jag slapp tänka på det hela dagen, för när jag och Tina vaknade, så fixade vi oss och åkte sen till Västerås, vi gick på bio; Sweeney Todd. Jag själv tycker att filmen var lite väl överdriven, både sång -och handlingsmässigt. Men det är alltid trevligt att gå på bio så. Sen åkte vi hemmåt och var hemma på kvällen någon gång. Så hände det inget mer idag.

26e Feb, Tisdagen - Idag så åkte jag till Fagersta med pappa för att hämta upp Cattis, sen fortsatte bilfärden mot Västerås. Där gick jag in till tandläkaren och Cattis följde till och med in. Hon är väldigt rädd för tandläkare, så hon den stackarn satt ju och rös för att hon såg på. Men hon valde själv så whatever! I vilket fall så skjutsade pappa oss till tågstationen sen, så att vi kunde hoppa på tåget mot Surahammar. När vi kom dit så stod Tim och väntade på oss.  Det var lätt att känna igen honom, även fast ingen av oss någonsin träffat honom. Men han var trevlig och det var han kära vänner som vi träffade på under dagen också, förutom Lenni för att han mobbade mig när jag sa kudde. Det lät visst som om att jag var från Ludvika och sa; Kydde. Men så säger jag väl inte? Hur ska jag veta, det är min dialekt, visserligen borde det inte vara så stor skillnad på Norberg och Surahammar, är ju bara några mil imellan. Dalmål kallas nog min dialekt. Haha. Men Tim och Lenni följde oss i alla fall till tågstationen lagom till tjugo i åtta tåget. Sen sa gav Cattis Tim ryggskott, enligt Lenni. Han är inte så snäll ;) Sen åkte vi hem!

27e Feb, Onsdagen - Idag så kom kläderna som jag beställde i Lördags, de sitter rättså bra. Men inte helt toppen. Men det tänker jag inte klaga på. Något jag kan klaga på är att jag inte gjorde någonting idag.

28e Feb, Torsdagen - Samma gäller idag, det hände inget idag heller. Satt bara hemma.

29e Feb, Fredagen - Idag är det skottårsdag moj! Det är lite fränt. Men vad tråkigt att födas på den dagen igentligen. Eller vad tycker du? Idag så åker i alla fall jag och Tina till Elin, ända nere i Eskilstuna. Vi har ju aldrig varit där. Vi hade kul idag i alla fall. Vi har ju inte setts på evighet heller + att det har varit lite knas mellan mig och Elin fram och tillbaka. Men det har löst sig, vilket är skönt! I vilket fall, vi gick på stan ett tag, sen åkte vi hem mot Elin (hon bor på landet!) Vi hade trevligt där med hennes mamma och syster som också var hemma. Men så kollade vi på film och flummade. Gammla vanliga med andra ord. Sen sova vi!

1a Mar, Lördagen - Idag när vi vaknade nere hos Elin, så var det första vi gjorde, att sätta igång hitta nemo och käka lite godis. Sen så efter det gick vi upp till Elin's mamma, syster och systers pojkvän. Trevliga människor, vi käkade frukost och sen när hennes familj åkt iväg, så gick vi upp på Elin's brors rum, för att spela Guitar Hero. Det är verkligen kanonkul! Visserligen så var inte jag så bra, men det är kanske för att mina fingrar inte gör som jag vill + att det var första gången jag spelade. Men mot kvällen efter att vi ätit, så åkte vi in mot stan igen, för att komma iväg med tåget. Vi fick åka med ett sådant med två våningar. Haha, nu är jag glad för det. Sen när vi kom till Västerås, så väntade Tina's bror på oss och vi åkte sen och virrade pga att deras dumma GPS inte ville visa vägen rätt. Men vi åkte i alla fall till McDonalds sen när vi kommit dit vi ville. (Vi hittade när vi stängde av GPS:en) Broren käkade mat och Tina tog en milkshake. Det tyckte hon var mums. Men sen åkte vi hemmåt och det var rätt skönt.

2a Mar, Söndagen - Sista dagen på lovet! Idag har jag bara setat hemma, dels för att jag hatar söndagar. Men också för att jag är trött efter en helg med tjejerna. Men vi har haft kanon kul och det är det som är huvudsaken, ellerhur? Men lovet har varit helt okej, inte för mycket att göra. Bara skönt! Vad har ni gjort själva? :)


Och den här veckan så har jag bara varit i skolan hittils, jag beställde ett par byxor också, dom fick jag hem idag. Men de var lite för små i midian. Så ska försöka skicka tillbaka, för en ny storlek. Får se hur det går, för smart som jag är, så tog ju jag bort lapparna på dom. Men jag fikade även med Tina idag, vi satt på Cafét i ca 2 timmar. Det var faktiskt skönt att bara sitta där och snacka. Om lite gammat och sånt, det är ju trevligt det. Och ja, imogon har vi sovmorgon tror jag att jag har hört, sen efter skolan, så ska jag och Cattis hoppa på tåget för att åka till Surahammar igen. Det ska bli rätt trevligt.. Tror jag nog. Så länge Lenni ska festa och inte ska vara med oss. För då då blir det pinsamt som satan! Bara för att Cattis ska meddela Tim om allt jag tycker och tänker, haha!

RSS 2.0