Sömntutor

Min familj sover, två av dom här bredvid mig i soffan. Min stora älskling och lilla Maya. Emil i sin säng och Burken däremot, kanske är vaken? Hon är ute på äventyr :)
 
Hur som helst så har dagen inte bjudit på något speciellt, tre pling på dörren utav spökiga barn som tiggde godis, synd för dom att vi inte hade något godis hemma då, haha.
 
Jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på i helgen? Sambon har väl säkert planer på att besöka sina päron, som vanligt, men vad ska jag säga - jag kommer ju inte med så mycket andra förslag så ;)
 
Skit samma. Börjar bli lite trött i ögonen så ska spela slut på lite candy-liv sen blir det sova även för mig!

Bebis

Idag har jag gått igenom Emils gamla kläder. Det var något par byxor som nämligen börjar bli lite små så jag bestämde mig för att lägga undan dom och då bara rev jag fram allt för att titta lite.
 
Alltså det är så sjukt. Att man glömmer så fort. Jag VET att Emil varit liten, alltså liten som i mindre än vad han är idag. Men man glömmer ändå HUR liten. Detsamma var ju när jag fick träffa R&M's lilla Kevin när han var en nykläckt bebis. Omöjligt att Emil varit så liten.. Men det har han ju!
 
Så hur som helst, tillbaka till kläderna. Så mycket kläder i strl 50 hade vi faktiskt inte, endast någon ynka body och någon byxa, mer fanns ju istället i strl 56, men alltså dom är så små så jag känner mig helt 100 på att de måste ha krymt o tvätten. Troligtvis har det ju även krymt en del i tvätten, men inte så mycket som min hjärna ställer in sig på.
 
Jag ska sluta tjata nu, ni fattar att jag inte fattar. Bjuder på två bilder från dagens Instagram istället.
 
Klicka för större.
Till höger ser ni, dagens storlek 80 och bebistidens storlek 50.

Tisdag

Här på kvällskvisten så slog det mig att det ju faktiskt är onsdag imorgon redan, hallå då är det snart torsdag ju! (Fredag för oss) Så underbart :)
 
Hur som helst, min käre bror kom på besök idag. Han kom hit strax innan Sebbe kom hem (strax efter 18) och jag bjöd honom såklart på mat :)
 
Med sig hade han fina kläder till Emil, som jag ska prova imorgon och se så dom passar bra, vilket jag tror, hihi. Vi satt i alla fall och babblade på ända tills det var dags för Sebbe att bege sig i säng, klockan var alltså redan 22 och John fick lov att rulla hemåt - han skulle själv upp och jobba förmiddag imorgon så inte direkt så vi schasade iväg honom, haha.
 
Supertrevligt i alla fall att få träffa min fina bror lite, allt för sällan det sker nu för tiden tyvärr. Så vi får tacka för besöket bästa bror/morbror! ♥
 
Måste ju tillägga att sötnosen Emil stod vid Johns fötter och sträckte upp armarna och ville komma upp när J stod vid dörren och skulle säga hejdå. Gullplutten!
 
Men nej ni, nu tänker jag bege mig upp i sängen och sova. Ögonen börjar svida lite utav trötthet nu. God natt!
 
Två bilder John tog på mig och två myspellar!
 

Overkligt

Har precis läst igenom förlossningsberättelsen som jag skrev då Emil kom till oss. Allt känns än idag nästan lite overkligt.
 
Jag minns allt fortfarande, klart och tydligt. Men på något sätt känns det ändå inte som om det är mig själv jag läser om när jag läser berättelsen. Har jag verkligen haft en liten klump på över 3,5 kg i magen? En halvmeter lång filur? Och fött ut honom helt utan bedövningen och ändå var min första tanke "var det inte värre?".
 
Allt känns så sjukt, så stort, så häftigt. Att ens kropp ens klarar av detta liksom. Att bära ett barn, att liksom skapa det inom sig och till sist även få ut det! Att klara allt detta och sen läka ihop och vara som en "vanlig" kropp igen, okej att magen kan se annorlunda ut och att det kan tillkomma komplikationer - men ni förstår hur jag menar hoppas jag.
 
Jag har ibland svårt att tro att jag faktiskt HAR genomgått detta, även om jag som skrivet ovan, minns allt klart och tydligt. Att ta in att jag faktiskt ÄR mamma nu, inte att jag ska bli det. Att jag har min son hos mig och inte inne i min mage. Det är faktiskt fortfarande svårt.
 
Trots att Emil om lite mer än tre veckor fyller ett helt år!
 
Innan Emil var hos sig så fanns det mycket man hörde runt om kring sig. Trötta dagar, sömnlösa nätter, ta vara på tiden - det går så fort, förlossningen gör så jävla ont, kolik, osv. osv. osv.
 
Även om jag nu kan tycka att förlossningen var lindrig och att sömnlösa nätter inte varit ett faktum för oss så kan jag fullt ut hålla med om att tiden går alldeles för fort ibland. Att alla bebis dagar bara flög iväg och att man idag kan sitta och ångra att man inte njöt och tog vara på tiden mer - frågan är bara hur fasen man skulle göra det? Jag tyckte då att jag tog vara på tiden och njöt hela tiden jag, men trots det så bara försvann allt.
 
Hur som helst. Allt är så underbart, trots gnäll och motstånd från Emil då man verkligen inte har ork - så orkar man. Är det inte fantastiskt?
 
Vi idag ♥

Tandläkaren

Som jag skrev sist så skulle Emil få gå på sitt första tandläkarbesök i fredags. Tyvärr har jag inte så mycket att säga om det då det inte var direkt mycket till tandläkarbesök.
 
De började med att visa bilder och berätta vad som är bra och mindre bra.
 
Fasta måltider
Dags att börja borsta tänder
Ordningen på tänder
Blablabla.
 
Vad jag förstod det, så är detta något som BVC brukar ta upp? Hur som helst. När hon babblat klart om allt i dedär häftet så sa hon, "ja, är det något ni funderar över?" Så Sebbe nämnde då olyckan som hände dagen innan och jag sa att 1177 då hade bett oss kontakta tandläkaren för att tänderna skulle dubbelkollas.
 
Hon kollade lite lätt medans Emil (som hela tiden satt i pappas knä) tuggade på en tandborste han fick. Det ända hon babblade om var att man såg märkena på tungan. Ja som om vi inte visste det? ;) Hahah..Men ja, Emil var i alla fall snäll och inget var fel på tänderna, antar jag ;) Förövrigt så läker tungan jättefint!
 
I lördags så åkte vi hem till mina föräldrar och åt mat och spenderade kvällen där. Åkte hemåt så vi var hemma runt halv tolv ungefär. Det var hur som helst trevligt att åka dit och umgås för en gångs skull! Hihi.
 
Men nej, nu ska jag fortsätta kolla på Solsidan med min stora älskling ♥
 
Mina pojkar ♥ Emil med nya kläder ♥ Emil äter kaka hos mormor och morfar ♥ 

Matlista

Sitter just nu och ska knåpa ihop en matlista inför månaden. Alltid är det lika svårt och det känns som om vi äter samma sak varje månad, ett hjul som bara snurrar runt runt liksom.
 
Men vad gör man inte när man är feg och lat. Ja jag är inte så vågad i köket så testar sällan nya saker. Kanske borde börja med det helt enkelt.
 
Men nej, nu ska vi se om jag får ihop något + en inköpslista samtidigt så kanske jag återkommer sen om helgen. Får hoppas Emil fortsätter sova bara ;)

Ont..

Just nu ligger våran fina son och sover här bredvid mig i soffan. Ja idag fick han sova på soffan istället för uppe i sin säng. Vad gör väl det? ;)
 
Hur som helst så har vi haft både kul och mindre kul idag. Emil har var lite galen, kutat runt över allt och ingenstans (kutat runt gäller fortfarande på alla fyra), busat, lekt med grejer, busat lite till, kutat lite till och sen tjoff small det till och han börjar storböla.
 
Smock så hade plutten slagit i munnen i en utav hans träklossar. Ja, munnen = blod liksom. Hur som helst tar jag in honom i badrummet, försöker så gott jag kan skölja bort blodet, lätt när det bara kommer nytt.... Men efter mycket om och men så lyckas jag lokalisera själva såret. Tungan.
 
Där ser jag två mörka "ränder" så med andra ord måste han lyckas klämma in sin lilla tunga mellan klossen och tänderna! Aj säger jag för jag vet själv hur ont det för att bara bita sig i tungan?!
 
Hur som helst. Ett jack är precis i framkanten på tungan så just nu är där en spinga som en orm ;) Men efter ett samtal till 1177 (det slutar ju aldrig blöda) så sa de att tungan oftast läker själv väldigt bra och att jag istället ska ringa tandläkaren och be dom kolla tänderna. Så sagt och gjort och Emil har nu fått sin första tandläkartid imorgon.
 
Dock tror jag dom klarat sig fint vad jag kan se, men kollar hellre upp det så man vet säkert.
 
Nu håller jag bara tummarna för att tungan läker ihop fint och att det lugnar sig med blödandet. Ja just nu sover han ju så nu är det väl lugnt. Är värre när han är vaken och håller på med den lilla ormtungan där inne i munnen, haha.
 
Hur som helst. Fy fasen så hemskt det är, att se sitt barn gråta så och blodet bara rinner och man är själv och ja, lite småpanik uppkommer ju liksom inom en. Men i och med att det kom från munnen så höll jag mig ändå rätt så lugn i hopp om att det inte var något allvarligt. Och det var det ju inte. Älskade lilla skrutt ♥
 
 

22:10

Det händer inte så mycket under våra dagar, därav det tomma.
 
Hur som helst. Idag bestämde sig Emil för att krångla med dagsvilan, där brukar han aldrig krångla! Krångel sker vid nattningen, haha. Hur som helst, idag valde han att inte alls vilja sova förrän en halvtimme innan han brukar VAKNA sin dagsvila? haha. Ja sen sov han bara max en timme också så inte blev det mycket vila för honom idag heller. Men han kanske inte var så trött idag då, eller något ;)
 
Annars då. Han har röjt runt, vi har varit in till affären en sväng och sen inte mycket mer. Känner att vi skulle behöva gå ut på en promenad någon dag snart. Vi är inne alldeles för mycket! Men nu har vi haft grå-regniga dagar i rad här så vi får hoppas på en fin dag snart :)
 
Men nej, egentligen har jag väl inte mycket mer att bjuda på. Imorgon är Sebbes sista jobbdag och sen tar vi helg. Ska bli riktigt skönt faktiskt, idag längtar jag efter helgen helt enkelt :)
 

Mina älsklingsfavoriter ♥
 
 

Grattis älskling ♥

Idag fyller mitt stora hjärta 23 år! Grattis älskade du ♥
 
Helgen har varit bra. I fredags så vet ni ju redan vad vi gjort (förra inlägget) och sen när lördagen väl kom så avslutades alla bakverk innan Sebbes familj kom runt 13. Sen runt 16 kom även min familj och det blev babbel, bus med Emil och en massa fikande. Ja, vad annat kan det bli med smörgåstårta, tårta OCH cupcaks/bullar/arraksbollar?
 
Inte lite mätta vi var om man säger så!
 
Hur som helst så tog Sebbes familj med sig lite smörgåstårta hem eftersom att det fortfarande var rätt mycket kvar och igår åt jag och Sebbe upp det sista.
 
Just nu finns någon enstaka cupcake kvar, och en ynka liten tårtbit. Ja arraksbollar också, men dom är köpta så vem bryr sig ;) Frysen är fortfarande full med bullar också för dom var det ingen som orkade äta ;)
 
Nåja, idag har jag och Emil varit in till stan en snabbis, köpte hem en liten present till S och även lite nya kläder till lillskrutt. Just nu ligger han och sover och jag ska passa på att fortsätta njuta av lugnet här i soffan
 
Tre senaste från Instagram.
Lördags. Igår. Idag.
.

Gott!

Idag har jag och Sebbe hållt igång hela dagen, nästan i alla fall.
 
När vi vaknade så tog Sebbe med sig Emil till affären för att handla en massa grejer vi behövde, så medans jag var själv passade jag på att dammsuga och skura alla golv - välbehövligt kan jag ju säga.
 
När grabbarna kom hem igen fortsatte jag med att skura rent inne på toaletterna och Sebbe började med smörgåstårta. Imorgon kommer nämligen våra familjer för att fira Sebbe som fyller år på måndag :) Så då ska vi bjuda på smörgåstårta.
 
Sen när den var klar (garneringen görs dock imorgon) så ställde jag mig och smetade ihop en tårta (den görs också klart imorgon) och sen även cupcakes (som även dom görs klart imorgon ;)) och när det var klart så hade klockan redan hunnit bli lite kväller så då slog vi oss ner i soffan och har nyligen sett klart på Idol.
 
Men men, nu sitter Sebbe och nördar GTA och jag tänkte att jag kanske ska passa på att slå igång The sims innan vi kryper ner i sängen.

Svar till Amanda

Om inlägget 23:49
"Du kan ju faktiskt ta med dig någon när du handlar kläder! ;) så omöjligt är de väl inte :) lite barnvakt en sväng kanske."
 
Svar; Haha så rätt så och det var precis det jag gjorde idag ;) Dock är det inte alltid så lätt då de flesta människor ju jobbar under dagen då jag vill dit :)

Shoppat!

Haha fick precis en kommentar om mitt förra inlägg, var det någon mer som la märke till att inlägget blev publicerat 12:12:12?0 Coolt ;)
 
Hur som helst. Jag och Emil spenderade våran dag i Västerås tillsammans med mormor och morbror, det blev bl.a. IKEA, men även H&M och GinaTricot, så sjukt sällan jag shoppar kläder till mig själv så jag utnyttjade helt enkelt min kära familj så jag kunde leta, prova, betala osv utan att Emil skulle få lida.
 
Detta fick följa med hem, plus ett 4-pack strumpor, hemskt ledsen att jag inte visade bild på dom ;)
 
När vi var inne på IKEA tröttnade Emil på att sitta i kundvagnsstolen så jag satte ner honom i kundvagnen i stället och det tyckte ju han var sååå kul så han stod som på Titanic och tjoade hej vilt så alla i butiken lär ha hört honom, haha!
 
 
Men nej, dags att plocka undan lite efter lillkorvens utröjning han har kört här på golvet och sen ska jag hänga tvätt och krypa till sängs. Godnatter!
 

11 månader!

Tänk att våran älskling redan är 11 månader! Helt sjukt vad tiden rinner iväg! En månad kvar nu..
 
 

23:49

Svar till Amandapanda som säger "do it" när jag skriver att jag är shoppingsugen.
 
1. Ge mig pengar
2. Svårt att shoppa själv med Emil på dagarna - i alla fall när man måste prova massa kläder ;)
 
 
Idag har jag och Emil inte gjort något speciellt. Emil står flera gånger om dagen nu, nästan varje gång man ställer ner honom på golvet. Men när jag säger står, så handlar det ännu bara om få sekunder. Han har dock varit uppe i att stå runt 30sekunder och en gång blev det även så han stor och balanserade på ett ben, haha!
 
Men det går framåt. Innan onsdagen förra veckan så smällde han sig ALLTID ner på rumpan så fort man släppte hans hand, så duktig han är nu! :)
 
Annars då? Jag funderar på att åka över till Västerås. Skulle behöva köpa dörrarna till Emils garderob men skulle även vilja köpa en hel del nya kläder. Det tråkiga just nu är att ingenting är lätt när man är själv...
 
För det första, hur ska jag lyckas få med mig dörrarna som är 160 långa och Emil? Jag kan ju inte ha Emil i barnvagnen för där kan jag inte ha dörrarna och jag kan inte ha dörrarna på en sån där kärra som man ska ha, för vart ska jag då göra av Emil? Sånna jädras problem.
 
Och dedär med att shoppa kläder till mig själv, själv(!).. nej vet ni vad. Hur glad ska han bli av att sitta och glo när jag ska testa massa kläder. Har hänt att jag shoppat till mig själv några (någon?) gånger,  men det gör jag nog inte om.
 
Först fick han sitta i vagnen med handtaget till vagnen in i provrummet så jag såg att han var kvar, men för att kunna stänga provrummet och ändå se Emil så ja, det gick ju inte. Slutade då med att jag satte ner Emil på golvet i provrummet samtidigt som jag försökte prova kläder. Lyckat...
 
Så nej. Vi får se hur det blir helt enkelt.
 
Duktiga älskade du ♥
 

Shoppingsugen.....

 

Baka

Igår körde jag på en bakdag. Hade dessvärre en bakis sambo som skulle leka runt med Emil så jag kunde baka UTAN en gnällgök runt mina fötter.
 
Ni kanske förstår hur det hela slutade?
 
Hur som helst, bakade bullar. Kanelbullar och även detsamma fast med blåbär och även några med hallon. Får hoppas dom blir goda!
 
Smäte även Dumle (skulle ju varit Daim kom jag på när jag kom hem) i grädde så fick det stå över natten. Till? Ja såklart, idag gjorde jag även cupcakes. 
 
Bullarna är till på lördag då det kommer lite folk och firar Sebbe (som fyller nästa måndag) och cupcakes gjorde jag för att jag var tvungen att prova först, har ju aldrig gjort det så vill ju veta om jag kan! Har dock inte bestämt mig ännu om jag ska göra cupcakes endast tills när Emil ska firas. På lördag ska det trots allt bli BÅDE smörgåstårta och tårta, vem kommer orka liksom?
 
Men men, nu vet ni vad jag sysselsatt mig med i alla fall ;)
 
 
 
1. Emil står och är gladfis
2. Emil städar undan efter sig, bara sådär ;)
3. Min bil är äntligen rostfri! (På de värsta ställena)
4. En överdirivet smile från Emil
5. Jag och Emil kör "ut-med-tungan" i bilen

Fort!

Orkar inte skriva nu. Men för att lämna en rad och för att inte glömma min bästa väns lilla flicka så säger jag stort GRATTIS finaste Molly på 4 års dagen!
 
Ja, den lilla flickan är helt plötsligt 4 år, vart tog åren vägen?!
 
Nu stal jag en bild på lilla Molly från Elins fb ♥
 
 

Fredag.

Idag är det fredag för oss här hemma och Emil bestämde sig för att börja dagen klockan åtta och inte somna om, så jag fick glatt gilla läget och gå upp. Haha, tänk att jag tycker åtta är tidigt? Gud vilka tröttgökar vi är!
 
Hur som helst. Våran dag har varit densamma som de flesta andra. Kasta klossar, bygga klosstorn, klättra på bobby-car, gå med gå-vagnen, riva ner DVD-filmerna, äta mat, dansa till The Fox (ja Emil alltså, inte jag) - han är så söt, så fort den går i gång å han sitter där på golvet så börjar han liksom gunga fram och tillbaka lite sött, gullen!
 
Annars har vi inte ens vart utanför dörren! Grått och tråkigt väder fick mig att välja innedag. Okej, vi brukar inte vara ute så mycket annars heller, men kolla posten i alla fall ;)
 
Vad som görs här hemma just nu behöver jag ju knappt säga - familjen sover. Sebbe här på soffan bredvid mig, Emil i sin säng, Burken i våran säng och Maya här i våran "filt-låda". Kanske ska jag gå och sova jag med... ska bara dra med mig min käraste först - vill ju kramas!
 
Kan själv :)
 
Klättrar upp på bilen, lilla galen-ungen!

Hur vi ska spendera den riktiga fredagen (alltså imorgon) vet jag inte. Kanske blir det min dag då jag får ställa mig och baka lite bullar. Sen på lördag var det prat om att rulla hem till R och M och deras kottar för att umgås med lite folk :) Min bil ska hem i helgen också, tjoho!

Stå

Just nu ligger Emil och sover (som vanligt ;)) och jag passar på att sitta vid dumburken. Sitter även och väntar på att min familj (barndomsfamiljen ni vet) ska komma på besök. Dock blir det väl inte än på någon timme, men ändå.
 
Igår hände någonting kul. Emil stod själv i några sekunder, istället för att slå sig ner på arslet direkt man släpper honom. Blev helt paff, haha. Dock stod han där och "vinkade" lite smått med handen så troligtvis letade han efter min hand och sen så ba "men vaffan hon har ju släppt mig!" då satte han sig ner.......
 
Idag har han också lyckats stå en gång och en gång till och med gjort "knäböj" hahah! Men nej. Än står han inte utan stöd, lillfegisen :)
 
Men han är fortfarande duktig på sitt klossbyggande. Idag när jag kom ut från toaletten fann jag detta;
 
 
Men nej, dags att koppla in hårddisken å tömma datan på lite bilder!
 

Bilder

Ungen sover så jag bjussar på några bilder.
 
 
Nya mattan!
 
Gamla mattan fick agera eko-dämpare i tredje sovrummet som har blivit skötrum.
 
Detaljer från Emils rum. Mer kommer när garderoben fått sina dörrar.
 
Boxarna på garderoben. I väskan liggen massa andra väskor, innan låg alla dom löst uppe på garderoben - mycket bättre såhär alltså!

Update

Glömde ju säga att vi också köpte dörrspärrar på IKEA, så nu kan inte Emil längre röja i skåpen som visades på bilderna i förra inlägget. Säkerhetsgrej då skåpen tyvärr inte känns så barnvänliga ;)

22:16

Som jag nämnde sist skulle vi rulla förbi IKEA och det gjorde vi också.
 
Sebbe började med att smita hemifrån tidigt på fredagsmorgonen då han skulle lämna sin pappas traktordräck på en däckverkstad och när han hade gjort det åkte han hela vägen hem hit igen för att hämta upp mig och Emil.
 
Sen visade det sig ju att Sebbe helt glömt att flytta över bilbarnstolen (han åkte i svärfars bil eftersom den har drag och han hade släp) så vi fick helt enkelt mosa ner korven i gamla babyskyddet! Stackarn som fick ligga ner hela vägen till Uppsala, men det gick bra, lite smågnäll blev det, men inte mycket mer än så :)
 
Hur som helst. Först åkte vi och hämtade ut lite färg till min bil - som ju ska få fixad rost - och sen åkte vi till IKEA. Där hittade vi:
 
♦ Garderob till Emils rum (- dörrarna)
♦ Två extra lådor att ha leksaker i, också till Emils rum
♦ En ny lampa till vardagsrummet då både katter och Emil haft sönder den förra
♦ En ny vardagsrumsmatta, en lila!
♦ Fyra förvaringsboxar som jag har står uppe på garderoben i sovrummet med lite smågrejer i
♦ En extra bänk till Emils rum då en utav dom flyttats ut i hallen
Ja, jag tror det var allt? Hur som helst finns det inga bilder men ska försöka fixa det imorgon, om jag kommer ihåg det. Jag är hur som helst supernöjd, förutom att dörrarna till garderoben - i rätt färg - var slut. Men vi kommer åka och köpa dom så fort de kommer in i butiken igen. Den som väntar på något gott ;)
 
Annars har vi spenderat några timmar hos svärisarna. Både på fredagen och på lördagen.
 
Idag stack Sebbe och gjorde sin sista grej på armen, lite skuggningar kvar sen är allt klart! Då kanske det kommer bild på det :) Medans han var iväg och pinade sig själv så skruvade jag ihop nya grejerna till Emil och sen har övervåningen fått sig en liten städning. Sällan jag orkar släpa upp dammsugaren förstår ni ;)
 
Men nu kommer lite blandat från Instagram innan jag säger adjö!
 
   
Emil matar kissen med maten han själv inte orkar äta och sen får han åka brum med Amanda!
    
Jag fick ta ett bad i lugn och ro medans min älskade (snyggningen till höger) busade med Emil ♥
Emil på promenad och katterna var med, som vanligt ;)
  
Emil vilar på golvet och Emil äter hundsvans ;)
 
Dag 1, röja ett skåp, dag 2, röja nästa skåp och sen en morgon hade vi morgonmys och saknade pappan.
Och dessa är från helgen. Våran fyrtandade älskling käkar gaaaaammal leksak hemma hos farmor och farfarn igår och sen till höger har vi honom idag, när han "hjälpte" mamma att skruva ihop garderoben.
 

Alla sover

Alla i huset sover här hemma. Ja, förutom jag då.
 
Emil tillsammans med Maya i spjälsängen, Burken på Sebbes sida i sängen och Sebbe? Ja han slocknade på soffan, så där får han allt ligga kvar ;)
 
Jag är i alla fall en liten lycklig flicka just nu då jag lyckats övertala (var inte så big deal, han sa ju faktiskt "vi får åka och köpa det då") Sebbe att åka över till IKEA och handla lite nytt till Emils rum, jiho! Någon dag i helgen blir det och jag hoppas givetvis på imorgon. Vi får se :)
 
Men nåja, nu fick jag meddela att en önskan på listan i förra inlägget kan bockas av, haha!

Godnatt.

Och där sov han

Nu sover Emil sin middagslur, så jag skyndar på att klicka mig in på datan och göra det jag vill innan han vaknar upp igen.
 
Kanske vill han helt enkelt inte att jag sitter här, kanske är därför han vaknar? Haha.
 
Innan middagsvilan så tog vi en sväng ut i (det sjukt fina) höstluften och gungade lite. Där tog jag som vanligt upp min telefon för att *klick* -  alltså ta en bild. Men nej, kameran på mobilen har för ett tag gett upp, tydligen. Den startades och stängdes i samma sekund och det hjälpte inte att jag startade om mobilen. Allt för att jävlas, jag behöver ju redan en ny mobil!
 
Nej, jag har inte råd.
 
Förövrigt så är jag sjukt sugen på en massa nya kläder, men detsamma där - jag har ju aldrig råd! Men det vore ju hur som helst väldigt kul att förnya sin garderob lite så man slapp ta på sig samma kläder varje eviga dag. Men ja, dom är ju bekväma i alla fall.
 
Egentligen kan jag väl skriva ner massa sker jag vill ha, inte för att det gör någon nytta kanske. Men det vore lite kul ändå, kanske läser någon och skickar mig en miljon eller två, eller så kanske någon bara köper allting åt mig?
 
• Ny telefon
• Kläder
• En surfplatta
• Lite nya mattor
• Lite ny inredning till Emils rum
• Nya fotoalbum
• Framkallade foton
• Ett hus
Okej jag ger mig där. Men ja, finns det någon snäll själ där ute? :)

Bygger på höjden!

Passar på att skriva några rader nu medans Emil leker så fint på golvet. Bygger klosstorn gör han just nu, så duktig han är våran lilla älskling! Bygga, riva, bygga, riva - haha - bra underhållning det där.
 
Hur som helst. Igår kom min käre mor och ena brodern förbi. Kanske var det jag som bad dom lösa bilproblem och kolla hit, så självfallet gjorde dom ju det då ;) De var här i några timmar, busade med Emil och efter ett tag gav Emil upp grejen med att skippa middagsvilan och somnade istället i mormors famn lite sött.
 
Bäst av allt är att min stora älskling nu och kommit tillbaka i lite mer normala rutiner igen. Han ska inte jobba imorgon, alltså är det slut på att jobba fredagar - i alla fall just nu? - så med andra ord har vi helg ikväll när han kommer hem. Som jag har längtat!
 
Men nej ni, nu ska jag läsa en grej här lite snabbt innan jag slår igen datan och beger mig ner på golvet med lillkorven.
 
I förrgår när Emil satt och byggde (och viss råkade riva i samma vända) ett litet torn :)

Tomt

Som ni ser blir det lite dåligt med uppdateringar från min sida. Varför? Ja den frågan har ett enkelt svar, våran lillkorv väljer alltid att vakna då jag har tanken på att skriva några rader.

Så vad ni än gör, skyll på Emil, inte på mig :)

Hur som helst så ligger jag just nu i sängen redo för att sova, skrutt ligger i sin och (ja i alla fall den här gången) sover och sambon? Ja han ligger på soffan tvärdöd. Ska pröva ringa honom och se om han vaknar då ;)

Dagen idag har inte bjudit på något speciellt i alla fall, vi är liksom lite isolerade utan min älskade bil... Men snart så, kanske till helgen eller så.

Men nej, dags att ringa Sebbe, sen blir det godnatt!

RSS 2.0