I'd rather be with you

Hallo människor, snygga och fula.
Alla är ni välkommna!


Speciellt du.

Jag har haft en ovärd lektion i skolan. Med andra ord har min dag varit lika funny som alltid:
Jag vaknade 07.45, upp och hoppa sa mobilen och jag lyssnade efter 15min. Jag fixade mig, satt vid datan när jag käkade frukosten och for sen ner till bussen och mötte pandan. I skolan så stod lärarna och berättade allt dom redan sagt om fjällen, sen stack jag upp och käkade med AnnIrene, Orren, Amanda, Linn och Linette. Vi åt den konstiga maten och sen gick jag med Amanda, Linn och AnnIrene till Västanfors för att Amanda skulle ligga och steka i ett cancerhus(solarium). Efter det så väntade vi på bussen.

AnnIrene och Linn var på tal om det väldigt dumma och sa inte ens hejdå, vi kommer faktiskt inte ses på en vecka :( Men jaja, Amanda var också dum. Så idag tycker jag inte om mina vänner.

Det var ett år sen som jag träffade Dennis för första gången, Cattis trodde nog jag ljög när jag sa det. För det känns som om det typ var nån månad sen. Ja hejhej världen. Här går allt för fort.

Jag tror inte jag hinner njuta som man ska av livet? Kanske borde ta vare lite bättre på det när jag sitter uppe på Helags med alla tjejer + Emil (och gubblärarna) och andas tung men frisk luft. Vi får se om min hjärna fixar det, men jag är cool så det gör den nog.

Btw, sluta kommentera min blogg anonymt. Jag tror den ena är Miss Linneah, men vill du ha svar på din fråga så tänk till, för egentligen vet du redan. Om inte annat, skriv sms / msn eller vad fan du vill ;) Den andra, vem är du? ;)

Äh, jag älskar att skriva ovärda saker. På tal om ovärt, jag är hungrig. Borde lika gärna kunna sluta äta, för jag fattar inte vart min mat tar vägen..

Kommentarer
Postat av: annirene

förlåt fägström :(

2009-08-28 @ 20:26:12
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: SinikkaDu är för vacker på

Du är för vacker på alla bilder,saknar dig.Hoppas att du har det bra/kram Sinikka:)

2009-08-28 @ 21:54:10
Postat av: Anonym

inte meningen att kommentera anonymt haha :D hade för bråttom

2009-08-28 @ 23:00:27

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0