17dagar nu!

Det är endast 17dagar kvar på praktiken. (18 för alla andra) Jag räknade ut det och nu känns allt lite bättre. 5veckor låter så sjukt mycket, så jag var tvugen att räkna hur många dagar det var och se så lite.

En dag blev avklarad idag, slutade halv två och skönt var det! Imorgon är det back to school för en dag, jag tycker det ska bli skönt. För jag saknar min klass och jag saknar att vara där, i skolan. Inte lektionerna kanske, men ja. Ni kanske förstår hur jag menar. Det är ändå iskallt i klassrummet där jag praktiserar, så det ska bli skönt att komma till våran skola igen. Dock brukar ju den också vara kall, men om jag jämför, så är det vaaaarmt i skolan!

Jag ligger i alla fall under täcket i min säng just nu och värmer mig fortfarande efter den kalla dagen. Även fast jag bara setat inomhus då. Men ja, snart får jag varm mat så då kanske det blir bra.

Har inte ens något att skriva, som ni kanske märker.
Men jo, nu ska jag in på google och kolla på de roliga alla hjärtans dag - present-förslagen som jag hittade där idag när jag satt vid datan under praktiken. Så nu ska vi se vad jag hittar, om jag hittar något. Vissa saker var inte så smarta att kolla på i ett klassrum med 8-9 åringar ;)

Men ni får ha en bra dag! ♥

Kommentarer
Postat av: Cattis

SV: haha men fan är den rätt nu då?

2009-02-10 @ 17:39:47
URL: http://juniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0