Freeeeeeeeedag!

Äntligen :)

Dagen i skolan gick fort, vi satt bara och tyckte till om onsdagen och sen slutate vi. Då åkte jag med pappa till skatteverket eftersom att jag måste fixa legitimation, det roliga var ju att man måste åka till skatteverket i Västerås och att man troligtvis måste åka dit redan vid nio på morgonen och sen vara där hela dagen för att det är sån kö, ja. Det lär ju frestande för nu kan jag ju bara informera mina brudar om att nej, det blir inge krogen på lördag. To bad, för jag ville ju gärna köra en debut så fort som möjligt men nej, skatteverket svek min vilja.

Nu sitter jag i alla fall här och känner att jag är lite hungrig eftersom att jag inte åt curryköttfärsåsen i skolan. Visserligen sa tjejerna att det var gott, men jag skulle ju ändå hem så.

Sen är älsklingen på väg hit, så jag kanske ska käka nu så jag inte sitter och tjockar en massa när han kommer innanför dörren, vore ju lyckat :)

Sebastian Karlsson, min ♥

Kommentarer
Postat av: annirene

varför fixar du inte legitimation genom posten eller polisen här i stan? jag fixade mitt genom posten och tror jag fick det en eller två veckor senare men tror det tog lite längre tid för mig eftersom jag är norsk medborgare :P

2009-11-06 @ 13:49:58
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: ida

det är galet svårt att komma på avd man vill ha när man väl ska önska sig något ju :o sen när man inte ska önska sig nått kommer man på massa saker :) haha.



va kul :) ska nog mest ta det lugnt :)

2009-11-06 @ 19:18:15
URL: http://iidak.blogg.se/
Postat av: ' caroline anette

svar: haha ja det är helt sjukt! :D

men den är ju hur rolig som helst :D hihi!

2009-11-07 @ 02:45:38
URL: http://carolineanette.blogg.se/
Postat av: ida

ja verkligen :o händer ikväll?

2009-11-07 @ 16:10:03
URL: http://iidak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0