Trött...

Jag förstår inte varför. Men exakt så trött som jag är nu, har jag varit hela veckan, varför? Ja det är en jävla bra fråga det.

I vilket fall så avslutades skoldagen idag, med massage. Amanda är ju lite sjukling så då ska man ju gärna inte ta emot massage, därför fick jag alltså dubbel massage så fick hon nöja sig med en enkel liten handmassage. Lyx mig! Sen åkte vi hemåt och nu har jag både ätit och renskrivit historian. Och är tröttare än vad jag varit resten av dagen, ungefär såpass trött att jag skulle kunna säga; Godnatt nu går jag och sover. Men vore rätt illa att lägga sig kl. 8 känns det som.

Nåja. Imorgon blir det en lektion, en lektion där jag inte har den blekaste om vad min grupp ska göra? Vi har ju trots allt inte allt för mycket att göra. Kanske får jag säga vad jag ska ha för storlek på min t-shirt till Alla Barnens Dag och sen kanske jag och Amanda sticker ner till vaktmästarna och tar oss ett snack med dom.. Men mer då? Ja det är den stora frågan det. I vilket fall så blir det i alla fall hem och duscha och packa sen efter skolan. Egentligen borde jag nästan kunna börja packa i någonting nu, typ lite kläder. Men med tanke på att jag inte ska åka iväg förrän vid sju tiden så är det ju inte aaaallt för bråttom? Visserligen ska jag plugga lite imorgon innan jag sticker också så..

Jaja, kvällen imorgon kommer bestå av lite tid i:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0