Nu är det fasen nära..

Ja.. packat en liten del även idag men lär fortsätta packandet imorgon i alla fall. Så då blir det nog så gott som tomt på småplock här inne. Kommer kännas lite konstigt men ja..

Jag satt precis och tänkte lite på det som Annirene skrev på sin blogg tidigare, att dethär året har gått extremt fort! Det är ju snart slut. Tänker jag tillbaka så har det hänt så jäkla mycket. Jag har liksom slutat skolan och jag har "jobbat" lite smått och nu är det såpass att jag till och med ska flytta. Wihi!

Nåja jag har även hunnit med att slå in mina tre julklappar som kom hem från Nelly idag. Så nu är det klart också. Julklapparna till mamma&pappa och mormor&morfar är också klart så se så duktig jag är. Jag är klar med mina julklappar! (mamma&pappa och mormor&morfar fixas alltid tillsammans med bröderna men ändå).

Nej, nu skriver jag så rörigt om allt och inget så rundar av nu. Bye!


Kommentarer
Postat av: annirene

svar: haha vadårå, är du förvånad över att jag skulle skriva så eller :D ?



jo men precis ! ta det som du skrivit t.ex, att du i början av året hade en pojkvän som blev din fästman och nu ska ni bli sambos i en helt ny stad. samt det att man faktiskt klarade av skolan trots motgångar och fytusan vad vi jublade den dagen och visst var det värt allt slit nu i efterhand när vi alla har vuxit såpass mycket i oss själva :)



kolla mig liksom. för några år sedan var jag en liten skit som inte var helt säker i mig själv men tyckte jag var skitcool ändå. året 2010 startade inge bra för mig men nu har världens bästa självförtroende känns det som, jag VET att jag är cool höhöö ;D), jag jobbar, njuter av livet och kan även med stor säkerhet sga att jag får avsluta detta år med ett härligt pirr i magen. så jag håller med dig, vi ska vara så sjukt stolta över oss själva och främst varandra, för fy tusan vad vi har vuxit tillsammans :)

2010-12-15 @ 21:59:03
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: michelle

sv: synd att man inte får lov att skicka bomber med posten till folk :(

2010-12-15 @ 22:15:21
URL: http://xfakesmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0