Dumma väder.

Ja imorse väckte åskan mig vid sex. Jag skyndade mig upp och drog ur tv och data och tänkte sen lägga mig för att sova igen. Men det var bara glömma! Jag brukar i vanliga fall tycka att åska är rätt mysigt, men inte idag. Varje gång det blinkade till så knäppte det i något (tror det var vägg-uttagen) och direkt efter så small det. Och då menar jag verkligen small. Det dundrade på såpass mycket att fönstrena skallrade. Ja, lite snuskigt var det faktiskt.

Så jag har inte sovit sen dess. Jag var tvungen att gå upp och sätta mig och spela kort istället. Kan min rädsla bero på att jag är ensam hemma? Maybe ;)

Nåja. Det är fortfarande kasst väder ute, regn. Så vad ska man hitta på idag? Visserligen har jag inte varit ute annars heller den här veckan, men ändå. Man blir ju i alla fall lite gladare av sol. Kanske ska jag sätta igång The Sims? Eller en film? Eller så fortsätter jag med mitt kortspel..



Kommentarer
Postat av: foto Bymalla

hur är det med dej då?

2010-07-29 @ 15:57:50
URL: http://bymalla.blogg.se/
Postat av: Elin =) 18 år och mamma till Molly<3

ÄLSKAR BILDEN!!!!!!! <3

KAnske beror på att det är världens finaste MÄMÄ på den :)<3 Nästa gång du känner dig ensam eller har tråkigt eller bara vill prata, hör av dig till mig <3<3<3<3

2010-07-29 @ 21:05:13
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Elin =) 18 år och mamma till Molly<3

SVAR: ohh vad roligt med så mycket sms :D <3<3<3

2010-07-29 @ 21:13:48
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0