Vad väntar?

Helgen flög iväg lika fort som löven i vinden. Om det nu blåser ute vill säga. Men i vilket fall så gick helgen lite väl fort.

Åkte ju i vilket fall till Sala i Fredags. Mamma och pappa skjutsade dit mig, sen stod vi och tittade lite på crousingen innan jag fick ett sms från Sebbe om att dom var framme. Så då böt jag bil och åkte sen runt med Sebbe och hans bror + hans vänner. Runt två började vi närma oss hemma och när vi väl var hemma så sov vi rätt gott eftersom att båda nästan sov redan i bilen(som tur var inte Sebbe med tanke på att han körde ;p).

På Lördagen så tog vi det mest lugnt på dagen, sen mot kvällen stack vi in mot stan tillsammans med svärmor och Jonas, i hopp om att jag skulle hitta ett par skor och Sebbe skulle köpa med sig bensin hem till Rallycrossbilen. Det slutade med att Jonas istället hittade ett par skor och jag åkte hem tomhänt. När vi kom hem så satte jag mig vid datan för att kolla Backtävlingens första start och Sebbe stack ut i garaget och fixade det sista med bilen. Kl nio-halv tio blev det alltså redan dags för sängen.

Söndagen så vaknade vi mitt i natten - i alla fall för mig - kl. kvart i fyra. Upp och hoppa, stoppa i sig lite frukost, sätta sig i bilen och åka iväg. Ca. kl sju var vi i Ånnaboda och sen försvann dagen. Sebbe körde tre heat. Precis som alla andra. Och han lyckades även få bättre tid för varje heat så det var ju bra :) Sen skildes vi åt och åkte hemmåt. Jag sov gott en stund i bilen innan jag sen kom hem och fick se att min näsa var lika röd som en kräfta!

Nog om det. Imorgon är det dags för mitt, Cattis och Orrens projekt. Jag hoppas innerligt att jag håller mig frisk med tanke på att Sebbe imorse skrev att han åkt på magsjuka och eftersom att jag var med honom hela helgen så är det ganska så sannorlikt att jag kommer få något, frågan är ju bara när? I vilket fall så har Orren&Cattis fått mina talkort utifall att jag blir hemma, men det vore ju extremt värdelöst med tanke på att dom redan har hur mycket som helst att säga + att det är vårat projekt ;s Nåja, frisk lär jag vara!

Aja, bildtime;


Jag i Fredags.




Puss på min älskling ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0