Power Meet

Tjenamors!

Har inte skrivit på ett tag nu. Sist jag skrev så skrev jag ett halv inlägg om saker som inte ens blev av, skulle ut och åka men det blev inte så. Istället åkte Sebbe själv med lillebror som sällskap medans jag satt hemma, kollade på tv och film med lite popcorn. När dom kom hem kollade vi klart på filmen och sen la vi oss för att sova direkt. Ja Sebbes lillebror sov här och dom var hemma vid tio på kvällen.

Dagen efter hade vi klockan på strax efter sex. Gick upp och ser att tv:n i rummet är på.. J hade varit vaken sen kl 4 och kanske sovit max en timme på hela natten! Stackas pojk.. men allt var våra katters fel. Först kraffsade dom på dörren (så gör dom alltid när dom vill komma in i sovrummet men nu gick dom tydligen till vardagsrumsdörren istället. Han släppte in dom och stax efter det hade Buken varit dum och bajsat på golvet i badrummet så då hade det med andra ord börjat lukta illa och ja, så höll det på så han hade inte sovit mycket..

Vi begav oss mot Uppsala, Sebbe skulle lämna in en grej till Ralycrossbilen och efter det åkte vi hem till svärföräldrarna. J gick och la sig direkt och sov igen lite timmar. Jag och Sebbe däremot gick ut och städade hans bil, den var inte städdad sen han köpte den! Sjuuuukt länge! Så nu är den ren och fin.  Sen så fick vi grillat och smultrontårta, mumma. Dock råkade vi bli sovandes kvar där för Sebbe blev sugen på öl.

Nåja. Upp tidigt på lördagmorgon igen för att åka hemåt. Jag hoppade in i duschen direkt och sen började jag fixa mig för att vi skulle över till Västerås. Sebbes föräldrar + lillebror kom sen med en av deras "raggarbilar" och plockade upp oss. Åkte först till marknaden som dom har där och efter några timmar där hoppade vi in i bilen med Sebbes storebror och två till. Då begav vi oss till Burger King för lite käk (första gången jag åt på BK) och sen vidare in mot centrum! Stannade till en sväng för att kolla in bilarna men sen åkte vi in liten bit igen innan vi sen stannade till vid bror min och hans vänner. Satte oss där en stund innan vi fick lov att åka vidare.

Nåja. Kvällen fortsatte och vi var hemma lite efter ett på natten. Sova gottt!

Idag då? Bränd som en kräfta, set ut som en rejäl tönt. Det svider och jag hade en klänning som gjorde världens fulaste bränna - inte direkt så man kan ta av sig en klänning så lätt... Även om många tjejer gick runt i bh, men nja.. bh och trosor kanske är lite väl? Haha.

Men men. Nu är det söndag. Sebbe ska jobba lite nu i vecka också och jag vet inte än vad jag ska göra. Men skit samma, nu har jag skrivit av mig massa om helgen. Tänker istället hoppa över till tv:n, se om det är något kul. Sen blir det sova, sjukt trött idag!

Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

Jag ville också till power meet :( <3<3<3

2011-07-10 @ 22:06:30
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0