Elin tycker att jag ska uppdatera.

Kanske är det på tiden också.

Som jag skrev sist så skulle Elin komma över, och så blev det, fast inte direkt bara hon och lillebebis utan hela hennes lilla familj! Alltså Jocke och Molly också, så det var ju trevlig :) Dom blev inte kvar så länge men det blev lite fika och så innan dom åkte hemåt igen.

Sen har väl inte så mycket annat roligt hänt i helgen. Har varit hos Sebbes föräldrar både i lördags och i söndags och umgåts lite. Eller ja, jag umgicks och Sebbe höll sig sysselsatt ;)

Men det var i alla fall huuur skönt som helst med en lång helg. Och ännu skönare är det ju att det snart är helg igen! Hihi.

En annan skön sak - gud vad allt är skönt? - är att nästa torsdag ska vi (efter jobbet) åka till Sthlm för att bo på hotel och få lyx fram till fredagen. Så även nästa vecka blir en lite kortare vecka ;) Haha!

Något annat kul som hänt då? Nej, troligvis inte. Så nu har jag uppdaterat lite. Finns massa jag kan skriva, men ändå inte. Så Elin får nöja sig med en påhittig update.


Fina Lolla, saknade vovve! 


Kommentarer
Postat av: Elin=) 20 år och tvåbarnsmamma <3

Nu är jag lycklig :D synd att det bara blev en kortis, Men får som sagt komma över en dag själv så kam jag stanna längre :)

På tal om något helt annat så ska jag börja lite smått med core träning imorgon och se om kroppen är redo :D <3

2012-04-13 @ 00:12:22
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0