Älskade bebis ♥

Hej på er!
 
Idag har det varit full fart igen. Känns som om vi kört fram och tillbaka, hit och dit, och så lite mer fram och tillbaka de senaste dagarna till massa olika ställen. Kan ju ge lite smakprov från den här veckan;
 
Har haft körlektioner mest hela tiden, i måndags åkte vi ju som nämnt tidigare till Kisa tur och retur, i tisdags åkte vi ju som sagt till Vällingby tur och retur och sen på onsdagen blev det lite knas - hade körlektioner på morgonen, sen skulle jag ha på eftermiddagen och efter det var det tänkt att vi skulle bege oss för att hämta min nya bil. Men blev inte som planerat, bilfirman ringde efter ett tag och sa att han var tvungen att stänga tidigare så hade vi möjlighet skulle vi gärna vara där innan tre...

Då fick jag se till att försöka lösa min eftermiddagslektion och flytta den till en annan dag. Vilket är ganska svårt SÅ sent liksom. Det blev i alla fall såhär; hon gav mig en del av lektionen idag och den andra delen på måndag och om dom inte fick tag på någon annan som kunde "ta över" mina tider, ja då skulle jag ju få lov att betala för dessa lektioner som extra, kul? Nej inte direkt. Men vad gör man inte.

Sen åkte vi ju och hämtade hem bilen och sen var det bara vänta in nästa lite proppade dag.

Jag hade halkbana mellan 12-15 i Västerås och kl 15 hade vi blivit bjudna på visning på en lägenhet här i Hummelsta. Liksom, varför ska allt ske samtidigt? Haha.. Sebbe fick hur som åka på visningen själv och hämtade mig därefter i Västerås. Jag han hem och äta och sen var det bara att åk till den dagens lektion. Hujedamig. Behöver jag nämna att jag hade ont i ryggen på kvällen?

Men idag har det i alla fall varit ganska lugnt. Hade lektion imorse. Efter den skjutsade Sebbe mig till jobbet då de behövde lite hjälp där och sen när jag var klar där så åkte jag hem för att vila lite för att sen orka med ännu en lektion på eftermiddagen. Som jag nämnde ovan så var ju fredagslektionen tänkt att bli en enkellektion och så skulle jag eventullt även kanske få betala för den. Men hade jag tur? Ja.. Istället för att ta halva lektionen idag och halva på måndag och sen få betala för dessa, så fick jag en dubbel idag, inget på måndag och ingenting att betala! Skönt!
 
Hur som, när lektionen var slut så kom Sebbe och hämtade mig och vi begav oss direkt till Barnmorskan där jag hade tid kvart över två. Väl där såg allt bra ut, så det var ju ett bra avslut :) Fick höra bebis hjärtslag och alla prover visade bara förbättringar/bra siffror!

Kan ju förresten tillägga att Sebbe fick se och känna lite sparkar idag också, mys ♥
 
Men nej, massa onödigt skrivande. Nu ska jag istället runda av och kolla om filmen på tv är något att se. Bjuder kanske på andra roligheter någon annan dag :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0