Helgen

Helgen bestod av att umgås med min fina vän Amanda, som jag nämnde för några dagar sen. Jobbade lite senare i fredags så blev så jag åkte iväg till henne på lördagen. Så den dagen bestod av lite minigolf med henne och en annan gammal vän som jag inte träffat på huuuur länge som helst, älskade Orreborre! Sen träffade vi även på Carro en lite snabbis där, så jag hann träffa tre av mina kära "skolkamrater" och "dagarna-i-ändan-vänner" haha ;)
 
Minigolfen vann i alla fall jag, kan visa bevis sen. Dom andra var sämst... Och sen, när vi hade spelat klart så skjutsade O hem oss igen, då blev det till att beställa hem lite käk och även köpa hem lite gottis för att kunna spendera kvällen framför film/tv :)

Och sen var det söndag och då begav jag mig hemåt igen. Så jag hann ju tyvärr inte vara där så länge, men bättre än ingenting och sen ska vi försöka passa in en helg snart igen då hon kan komma hit. Vi är ju trots allt sämst på att träffas regelbundet. Haha!
 
Sen igårkväll så begav jag och Sebbe oss till Coop, hade två paket att hämta ut plus att vi skulle köpa hem lite smågrejer. Råkade även köpa med oss en Sodastream, men vad gör väl det?! Den invegs redan igår och jag tror den kommer användas rätt flitigt, jag hoppas det i alla fall. Vill inte att det skulle bli bortkastade pengar såklart, haha..
 
Men men. Nu har jag inte mycket mer att säga för idag. Ska börja göra mig redo för att gå till bussen nu, ska nämligen åka iväg till trafikskolan för att sitta på Teori i två timmar, härligt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0