3,5 år!

Tiden flyger!
 
Jag minns som igår när jag berättade för mitt ex att Elin skulle ha en bebis, och nej, det var inte hennes senaste bebis utan det var Molly det var prat om då! Hon är liksom stoooooor flicka nu! Sen träffade jag Sebbe och i och med rubriken så kanske ni förstår att vi idag firat 3 ½ år tillsammans.. Åh gud så fort det går.
 
Och anledningen till att jag började nämna Elins första bebis så är det för att det imorgon redan har gått ett helt år sen hon födde sin andra bebis. Kan inte fatta att Eddie redan blivit så stor.. Och ja, jag har ju inte träffat dom allt för mycket heller för jag och Elin är sämst. Men det är en annan femma ;)
 
Hur som helst. Dagen bestod av att ta katterna till veterinären och ja, jag lyckades rätt smidigt att få in dom i sin bur. Väl hos veterinären så var de stressade och betedde sig som hunder (ni vet andas med öppen mun?) och jamade sjukt mycket. Men med tiden vi var där blev det bättre och sprutorna var inget problem allst.
 
Måste också ge lite beröm till våran fina Maya som ett tag var överviktig och då fick specialmat (slutade med den när vi flyttade ut hit eftersom att de fick komma ut och springa) och endast äta två gånger per dag istället för att vi skulle ha skålarna framme hela dagarna som vi hade från början. Nu till grejen, hon har helt gått ner sin övervikt! 1,5kg är borta och det motsvarar ca 25kg på en människa! You go kitty cat! ♥
 
Annars då, ja jag fixade fläskfilé fylld med vitlökssmör tillsammans med potatisklyftor och bea till middag och en cheesecake med hallon på till efterrätt - dagen i ära bara för mig och min fina stor älskling ♥ Jag älskar dig!
 
Och en sak till, Emil var supersnäll när vi var hos veterinären trots att vi var där över en timme! Han gnällde inte alls trots att han satt i bilstolen under hela tiden :) Bästa du ♥

Kommentarer
Postat av: Elin =) 20 år och mamma till två små busungar <3

Jadu, tiden springer ju iväg :O

Vi är fan inte duktiga på att se men vi är grymma på att hålla ihop :) <3

Svar: Det är vi verkligen :D <3<3
Evelina Fahlström

2013-03-26 @ 22:17:35
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0