Godnatt!

I fredags så spenderade lilla familjen här hemma, dagen med att bara vara hemma. Handla lite mat, tog en promenad, kollade film, kollade Let's dance och avslutade med ännu lite mer film. Slappdag, hihi.
 
Igår blev det istället att åka hem till svärföräldrarna. Medans Sebbe sysselsatte sig så tog jag och svärmor en sväng med Emil i vagnen.
 
På 6-månadersdagen så böt vi från liggdel till sittdel på barnvagnen, så när vi gick iväg så fick Emil sitta upp, lite roliga kan jag tänka mig, när han inte bara vill sova. På vägen hem däremot av våran en-timmes promenad började han bli trötter så då lutade jag tillbaka ryggstödet och han fick sova och det fortsatte han med enda tills vi en timme senare satt och åt. Frisk luft gör susen!
 
Väl hemma igen blev det lite Euorovision och Emil tyckte även han att han skulle få vara med och titta, blev inte sängen för honom förrän vid 23, buse!
 
Och nu är även söndagen förbi. En slappdag även idag, lite handling - ja idag igen! - Sebbe oljade utemöbler medans jag bakade cheesecake, Robin kom förbi med tre kiddos (varav en var söta Melissa som bara växer på) på lite kaffe, lasagne till middag, film, avslutade med cheesecake. Mums!
 
Men men, alla i huset sover som vanligt och ja jag ska krypa ner bredvid min stora älskling nu. Godnatt!
 
Ska jag avsluta med ett grattis Sverige också kanske? Bara för att tv:n stått på i bakgrunden medans jag suttit och knappat på datan (hade ju inte behövts med tanke på att Facebook finns;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0