Helg

Nu är det helg och den har börjat väldigt lugnt. Sebbe blev tvungen att åka till jobbet en sväng ändå, men han var hemma runt lunch ändå så det var väl okej ;)
 
Sen tog vi en sväng in till stan för lite bankärenden och typiskt nog var detta precis i samma tid som Emil brukar sova middag. Men jag tänkte bara "Han somnar väl på vägen hem. Annars lägger vi honom när vi kommer hem". Vi skyndade in på H&M också för att köpa två par byxor då vi insåg att hans byxor börjar bli lite korta, haha!
 
Hur som helst. Väl hemma så somnar ju självklart inte Emil! Så jag ger upp och säger att han får vara vaken till sju eller något. Då kanske han somnar sött sen.
 
Men se så länge orkade visst inte herren. Medans jag skalade och skivade potatis, så var Sebbe in till affären för lite "helgshopping" och under den tiden så busar Emil med Maya på köksstolarna, men sen serni. Sen var han helt tyst och där somnade han! På köksstolarna, under bordet! Haha.. lilla plutt!
 
Jag bär upp honom och så fort han läggs i sängen uppe så vaknar han. Ledsen och trött, men vägrar somna om. Vad f***n! Men men, han sover i alla fall nu så ;)
 
Men nej, lite bilder från gårdagens utebus och dagens tupplur. Hihi!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0