Egentid?!

Idag serni, idag fick denna mamman en släng av egentid!
 
Mina kära föräldrar kom hit strax efter åtta för att de skulle ta hand om Ellie medans jag var iväg. Så vi gick tillsammans och lämnade Emil på dagis och sen åkte jag iväg direkt, så var gjorde jag då? Jo, jag gjorde en ögonfransförlängning! Äntligen! Alltid velat prova det men har liksom aldrig kommit till skott (läs prioriterat att lägga pengar på det ;)) Så nu är det gjort och det är lite lagom ovant än så länge, men, men ser ju genast mycket mycket piggare ut och mest troligt så kommer jag ju sakna det som sjutton när de ramlar av..
 
Men men. Väl hemma igen så kom Ellie krypandes med en jäkla fart med en släng av gnäll för att hon hörde min röst. MEN, allting hade gått superbra under tiden jag var borta, trots att jag inte var med ;)
 
Sen gick vi tillsammans och hämtade hem Emil igen och så fick Emil bygga lite lego med morfar innan dom sen rullade hemåt igen.
 
Sen har vi inte gjort så mycket, jag och barnen. Dom har lekt och gnällt om vartannat men vi alla har överlevt dagen. Emil vägrade dock bli nattad av mig och eftersom att Sebbe jobbar över och fortfarande inte är hemma, så slutade det med att Emil somnade på soffan plutten ♥
 
Klickbara bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0