1 mars 2015

I fredags när Sebbe kom hem så rullade vi först mot skroten och Jula (sebbe som skulle ha grejer) sen åkte vi även vidare till Norberg för att min käre pappa skulle få träffa Ellie lite också, han jobbar ju alltid när mamma kommer hit så vi tog och åkte tid. Passade på att tvätta bilen och blev även bjudna på mat innan vi åkte hemåt strax innan tio.
 
Sen var det äntligen lördag. Så fort vi var klara här hemma så åkte vi till Eskilstuna för att umgås med Elin m. familj. Vi började med att käka lunch, sen lite handling, sen åkte papporna ut med fyrhjulingarna, mammorna fixade efterrätt och ungarna tittade på film. Jag och Elin gick också igenom lite gamla kläder en vända, dock finns det en del kvar så vi får fortsätta en annan gång ;) Denna gång fick en del följa med hem i alla fall!
 
Sen kom papporna hem och mammorna stack för att ha lite lyxtid. Japp, jag och Elin slog ju till på att fixa våra naglar inför Ellies dop (okej, Elin brukar faktiskt göra det annars med ;)) och dom blev sååå fina. Fick helt klart mersmak för detta så blir ju skoj och se hur jag löser detta, fattig och sugen på naglar - ingen bra kombo alls.
 
När vi kom hem lades alla ungar och vi vuxna fick lugn och ro. Kollade på melodifestivalen, käkade middag i lagom tid - måste jag nämna klockan 23 på kvällen? Och så efterrätten på det. Allt var helt Lovely gott och satt sååå fint i våra hungriga magar. Sen satt vi bara och babblade tills vi åkte hemåt och rullade in på parkeringen gjorde vi typ halv fyra på morgonen. Alldeles lagom som tvåbarnsföräldrar ;)
 
Men men, imorgon går Emil vara ledig från dagis. Jag ska nämligen hem till svärmor där det ska klippas hår, så han får följa med dit och träffa farmor lite.
 
Annars då? Ja, för att hjälpa till att bli av med bilen som Sebbe kört med under "alla våra år" (det är ju dock i princip en helt ny bil nu) så gör jag reklam för Sebbes rallycross bil som nu mera är till salu! Annonsen hittas här!
 
Men nej, nu ska jag ta och hoppa i säng så jag får ta igen några timmars sömn från tidigare natt här.
 
Emil efter utebus och Ellie i nya rosetten hon fått från Amanda!
Armband som finaste Molly gjorde till mig igår och mina älskade naglar.
 

Kommentarer
Postat av: in :) 22 år och mamma till två busungar <3

Tack igen för i Lördags :D Blev helt toppen och dina naglar blev extremt fina :D <3
Vem vet, du kanske testar spetsiga nästa gång ;) <3<3

Svar: Ja, kanske :D <3<3
Evelina Fahlström

2015-03-02 @ 22:15:24
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0