Ellie 1 år och husvisning

Nu är våran lilla skatt ett år. Igår var det hennes dag och jag och Emil började med att gå in och sjunga för henne. Förutom det så blev hennes dag mest som vilken annan dag som helst, bortsett från att hon fick två paket sen när pappan kom hem också.
 
Men ja, fortfarande helt overkligt såklart. Att våran minsta plutt är ett helt år. Hennes första år har flugit iväg, men det blir väl så speciellt när man har två barn att sysselsätta, hihi.
 
Idag körde vi en husvisning, mamma och pappa kom och tog barnen under tiden så vi kunde åka i lugn och ro. Än så länge har vi inte diskuterat så mycket så får väl pratas vid lite i helgen och se hur vi ska göra, huset i sig är i alla fall väldigt bra :)
 
Nu är det bara jag och barnen kvar hemma, Sebbe stack till sina föräldrar och mamma och pappa åkte hemåt igen. Ellie sover fortfarande (en liten stund till i alla fall) så Emil sysselsätter sig i lugn och ro med att bygga lego. Bäst att passa på medans syrran sover så inte kommer och river allt hela tiden ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0