Full helg

Blev en fullspäckad helg för våran del. I fredags efter att Sebbe kommit hem från jobbet så rullade vi över till Västerås för att handla lite inför söndagen. Sen åkte vi hem igen, Sebbe slängde ihop fyllningar till smörgåstårtan och jag började med maten. Därefter åt vi, slängde ungarna i säng och sen blev det bara en lugn kväll i soffan med lite chips framför idol.
 
Sen på lördagen så gjorde Sebbe i ordning smörgåstårtan (förutom dekorationen då) och sen rullade han över till Eskilstuna för att han skulle åka med Jocke och besikta hans lastbil (Jocke övningskör och Sebbe är hans handledare därför Sebbe var tvungen att åka med ;)). Så jag gjorde i ordning en vanlig tårta, fixade i ordning ungarna och lite packning och sen åkte vi också över till Eskilstuna och så blev vi kvar där resten av dagen - såklart.
 
Och idag har det varit full fart. Sebbe skulle firas eftersom att han fyller 25 på onsdag. Så det har varit fullt hus och Eddie (ja, dom kom hit idag för vi saknar varandra så mycket...... hahaha!) och Emil har röjt järnet och vi andra har smaskat i oss smörgåstårta och vanlig tårta. En superbra dag blev det. Sist av alla (vad annars) åkte Elin, Jocke och Eddie hem och kort därefter sov Emil sött i sängen, helt slut ;)
 
Ellie med för den delen. Vi fyra var hon så trött så nappen och filten var tvungen att finnas med hela tiden så hon kunde gosa. Men hon höll sig vaken till halv sju men sen slocknade hon på direkten i sin säng.
 
Men nej. Nu känner jag att jag börjar bli trött så nu blir det till att hoppa i säng. Godnatt!
 
Våra fina från idag ♥

Kommentarer
Postat av: in :) 23 år och mamma till två busungar <3

Ja och snart är det Lördag igen och då syns vi igen :D <3

Svar: Som besatta :D <3 <3
Evelina Fahlström

2015-10-19 @ 21:57:49
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0