Tankar om rum

Här hemma har vi börjat fundera på att byta ut Emils ferrari-säng mot en helt vanlig 90-säng. Vi har nämligen en liten virvelvind när han sover och han behöver mer plats.
 
Tanken slog mig en kväll när jag nattade honom och efter en stund skulle han vända sig om i sängen och han slår ansiktet rätt i kanten på sängen. Han sov nästan så han började bara smågrina innan han somnade in helt, stackarn.
 
Sen är jag såklart inne i en liten bubbla där jag verkligen vill fixa iordning i bådas rum. Ellies rum är tråkigare än tråkigast just nu, en säng, en expedithylla, ett skötbord och två garderober som tillhör lägenheten. Emils rum är mer inrett, men desto mer oorganiserat och det känns inte alls bra.
 
Min dröm just nu är ungefär såhär:
 
 
Nu blev dom lite små, men hoppas ni ser ändå. Ni behöver inte påpeka något om att jag snörat in mig på blått i ett rum och rosa i ett, helt mitt val och ni andra har inte med den saken att göra ;)
 
Hur som helst, än lär det nog dröja ett tag innan jag får sätta fingrarna i att inreda några rum då föräldrapenning inte räcker så långt, hihi.
 

Gammal bild på hur Emils säng ser ut :)
 
Från idag
 
Men nej, dags att hoppa i säng. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0