Åter på förskolan

Idag fick Emil äntligen gå tillbaka till förskolan efter alla diverse sjukdomar. Om man räknar bort att han var där förra måndagen, så har han nu alltså varit hemma från förskolan i 2½ vecka i princip. Påsklov, där på måndagen, hemma resten av veckan, hemma nu måndag och tisdag. Haha.
 
Ja, men snart serni, snart börjar ju våran lillskrota på förskolan och då blir det helt plötsligt fulla dagar för dom båda. Så snart har jag inte längre möjligheten att hålla barnen hemma på samma sätt. Blandade känslor blir det ju helt klart, men vi får hålla alla tummar och tår på att dom får hålla sig någorlunda friska och krya.
 
Medans Emil var på förskolan så slängde jag och Ellie lite glas, handlade lite och tankade bilen. Sen åkte vi hem och gjorde väl ingen direkt nytta, lite damsugning, en maskin tvätt och så lite lek och lunch innan vi fick fara och hämta storebror igen. Blir lite kort om tid känns det som, när det tar nästan 20-30 minuter att åka till förskolan. Alltså 40-60 minuter dit och sen 40-60 minuter hem igen. Och sen dit och hem igen för att hämta hem honom ocskå, haha..
 
Nåja, nog babblat om förskoleåkande. Mycket mer än så har jag inte att komma med idag tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Linn

Det finns inte en förskola som ligger närmare där ni bor nu som han kan börja på?

2016-04-15 @ 05:54:03

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0