Torktumlaren är på plats!

Nu kommer mera torktumlings-prat.
 
Jag skrev ju sist att jag samlat ihop tre alternativ till Sebbe. En hade vi sett ut sen tidigare, problemet var bara att leverans hit kunde ske först den 19e och den fanns inte i någon butik. Därav fick jag lov att kolla upp fler alternativ.
 
Men igår kväll när jag skulle visa honom dom, då ser vi att vårat första alternativ nu finns att hämta i EN butik. Så jag kollar vart den finns och självklart så ligger den så bra till som i Uppsala. Det var bra, eftersom att Sebbe idag skulle åka hem och låna sin pappas släp, med andra ord så bokade vi torktumlaren igår kväll och idag hämtade han hem den. Hur underbart som helst.
 
Jag slängde in en liten hög med kläder i tvättmaskinen på en gång när Sebbe åkte iväg, bara för att ha något att slänga in i torktumlaren när den kom hem. Haha. Nu ligger dom kläderna redan färdigvikta i garderoben och nästa tvättmaskin är igång nu. Alltså SOM jag har längtat efter detta, att kunna tvätta och torka undan tvätten direkt. Att hänga det på en torkställning och vänta in att allt ska bli torrt (i princip alltid till dagen efter) för att sen kunna tvätta en ny maskin kläder, usch så drygt det har varit. Hur som helst, nu är jag nöjd.
 
En ny torktumlare är på plats och våran tvättmaskin är installerad istället för den som satt här.
 
 
Men nej. Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar här medans Ellie fortfarande sover en liten stund till. Sebbe är just nu iväg med motorcykeln för att visa sin jobbarkompis (eller för att få åka lite helt enkelt ;)) och Emil sitter i soffan här bredvid mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0