Sjuka barn, inflyttningsfest och en del fixande

Nu har det hänt lite här hemma igen. Sebbe har nämligen tagit tag lite i garaget igen, målat, dragit ut heltäckningsmattan, flyttat en vägg osv. Så nu är det mycket ljusare och finare där ute. Men än finns det en del småpyssel kvar.
 
I helgen så hade vi inflyttningsfest här hemma också. Barnen var hos mina föräldrar under tiden. Blev en riktigt lyckad dag/kväll/natt, haha. Idag är jag hemma med våra busar för dom har gått och blivit sjuka. Eller ja, Ellie var sjuk redan i torsdagseftermiddag, så Sebbe var hemma med barnen på fredagen också. Känns dock som att dom lär vara hemma imorgon också, men vi får se.
 
Idag när vi ändå var in och handlade lite som inte fanns när Sebbe handlade i fredags, så smet jag även in på Rusta och köpte med en ny matta till vardagsrummet. Hade ledsnat lite på den lila vi haft så länge nu, då den är lite jobbig att dammsuga ;)
 
Före
Efter
 
Under arbetets gång. Så nu är ju även mattan utdragen och målningen är helt klar. Har inte hunnit tagit någon bild på det bara.
 
1. Emil nöjd med en brandhjälm på. 2. Gräset börjar äntligen komma upp! 3. Tacosmys med barnen efter en jobbig jobbvecka.
1. Sjukling i fredagskväll. 2. Vårat kära hus. 3. Ölspel i full gång.
 
Från i lördags även dessa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0