Vinterkläder

Nu har vi kört en hel vecka av inskolning. Onsdag och torsdag så var jag fortfarande med men gick iväg efter lunch och kom tillbaka lagom tills han skulle sluta (kl 14). Men idag så provade vi att han skulle få vara där själv helt och hållet. Så jag skulle lämna honom till kl 08.30 och hämta 13.30.
 
Till en början var han helt med på noterna, men sen när han väl förstod borta på förskolan att jag skulle åka iväg så började han dra ut läppen och när jag kom fram för att krama honom hejdå så bara började han storgrina. Men jag gick in och lämnade honom hos pedagogerna och sen åkte jag i alla fall där ifrån. Ringde tillbaka vid tio och då var jag som bortglömd, haha. Nä, men han lekte i alla fall för fullt och han hade slutat gråta i princip direkt. Så det var ju bra, för på måndag så drar det igång ordentligt.
 
Efter att jag hade hämtat barnen på förskolan så åkte vi iväg och köpte några overaller till Ellie som jag hade sett på köp- och sälj på Facebook. Fick två vinteroveraller från Everest (en för denna vinter och en för någon vinter längre fram) och en skaloverall från Kaxs för 700kr. Helt kanon när man kan göra sådana klipp! Dom var bara använda en vinter så allt såg ju i princip som nytt ut.
 
Men än finns det en hel del inför höst/vinter kvar att köpa, gäller bara att sprida ut köpen lite så det inte bli så dyrt ;)
 
Men nej, nu ska jag ta och slå mig ner i soffan med lite gott.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0