18 februari 2016

Imorgon är det dags för visning på lägenheten, så idag har jag försökt lägga iordning lite bland mina "skräp högar" där hälften ska slängas och hälften ska sparas. Spar - ner i en kartong och släng är samlat så jag kan bära ut det i förrådet och gömma undan det lite. Inte så kul att kolla på ett hem som är stökigt tycker jag, man vill ju se det på ett så fint sätt som går liksom, haha.
 
Hur som helst. Därefter dammsög jag hela huset och känner jag denna familjen rätt så får det bli en liten vända imorgon innan dom kommer också. Ska plocka undan lite mera små plock också, så det inte ligger massa småsaker framme. Så prydligt som möjligt (som visserligen är ganska svårt i denna tvåbarnsfamilj ;))
 
Ellie har hjälpt till, stökat till och lekt på eget håll under tiden. När jag sa "kan du hjälpa mamma och slänga skivorna (cd-skivor alltså) här i soptunnan?" så var hon så söt och gick och hämtade en skiva i taget och gick och slängde den i soptunnan. Hon hann nog gå tre vändor, resten slängde jag själv ;) Men ändå, så hjälpsam ju!
 
Nu har vi även fått tag i ett köksskåp, begagnat. Ringde och dubbelkollade om hur noga det var att köksluckan ska vara likadan? Som tur var så dög det med en vit helt slät lucka. Då dom som sitter nu kanske var 30år gamla, så sa han att det ju kan bli lite svårt att hitta likadana idag ;) Se, någonting har vi ju tur med i alla fall!
 
Kanske ska jag inte "ropa hej" än, vi har ju faktiskt inte vart och köpt skåpet ännu... haha.
 
Annars då? Så fort morgondagens visning är över så har jag gett mig själv tillåtelse att börja packa ner saker. Äntligen! Men det blir inte nu i helgen, för imorgon ska Amanda komma hit och umgås med mig och barnen så då ska här inte packas någonting, haha!
 
Men nej. Nu ska jag ta och vänta in lillan som ska vakna sen blir det mellis med mina busar ♥
 
 
  
Våran lilla bus här om dagen ♥
 
Och så vårat lilla matvrak också, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0