Börjat gå

Våran lilla fegnissa har äntligen börjat våga sig på att gå! Vi har sett att hon har kunnat tidigare, men hon har liksom vägrat släppa på sina spärrar. Har man försökt ställa henne mitt på golvet förr, så har hon bara vikt benen under sig och satt sig ner.
 
Med tiden släppte det och hon stod kvar på platsen en stund innan hon slog sig ner och kröp iväg istället - det går ju så mycket fortare och "fyrhjulsdrift" har tydligen varit ett säkert kort för lilldamen.
 
MEN, nu så börjar hon gå självmant. Hon går från ett ställe till ett annat (om dom ligger tillräckligt nära varandra) och idag gick hon hela vägen här inifrån vardagsrummet ut till hallen för att kramas hejdå med mormorn när dom skulle åka hem.
 
Så snart så, snart går hon nog helt, hihi!
 
Dock har jag haft lite roligt åt hennes stil som hon visade oss idag. Jag och mamma satt nämligen på golvet och lurade henne att gå fram och tillbaka mellan oss. Varje gång hon gick mot mamma så gick hon liksom i sidled - då menar jag verkligen helt i sidled. Det såg ganska kul ut faktiskt, haha.
 
Emil har börjat slarva lite med sitt toagående också. Det går bra ibland och ibland så slöar han till sig och står liksom kvar på sin plats och säger att han kissar. Vet inte vad som händer riktigt.. riktigt tråkigt är det i alla fall med tanke på att man hade fått upp lite hopp. Kanske beror det på att han har blöjan på dagis ännu? Men det är ju eftersom att han tydligen vägrar att gå på toaletten där, hur mycket dom än frågar honom. De få gånger han väl har provat så har han satt sig i någon sekund med meningen "det kommer inget kiss".. Men vi kämpar på!
 
Fettisdagen, såklart. Och sen två från idag.


Och sen är det två filmer från instagram på våran skrutt i lärandets stund. Den sista är från idag då hon gick i sidled (dock lyckades jag såklart inte filma när hon gick så mycket i sidled som hon egentligen gjorde ;P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0