Till farmor och farfar

Idag åkte vi över till Sebbes föräldrar. Sebbe skulle svetsa något på en bil och vi andra följde med för att få umgås lite. Sebbes bror kom även förbi, så dom (och pappan och lillebror) körde rally på deras väg och hade såklart skitkul, haha.. Tänk att det kan vara så kul att åka fram och tillbaka på en väg och sladda (och köra i diket ;)) fast man är vuxen, haha!
 
Bortsett från det så har Ellie gått för fullt. Hon försöker gå mest hela tiden, men "fuskar" ibland och tar till krypningen istället. Men snart släpper det nog helt med tanke på utvecklingen hon gjort på dessa få dagar. Heja heja!
 
Annars då? Sebbe har somnat på soffan och barnen sover sött i sina sängar. Jag sitter och babblar med Elin på facebook och hon har äntligen lyckats hitta två gardiner åt mig i alla fall. Förlåt, åt oss - är ju inte mitt hus direkt, haha! Har i alla fall hittat till lekrummet och till vårat sovrum. Bara resten kvar ;)
 
Men nej, nu ska jag ta och babbla lite till med Elin innan jag försöker väcka liv i Sebbe så vi kan gå upp och lägga oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0