Vill handla!

Dagarna rullar på här. Äntligen är vi tillbaka till rutinerna i och med att vi alla är friska igen. Dagarna mot flytten minskar i antal också, nu är vi nere på 51 dagar kvar.
 
Allt känns på något sätt fortfarande väääldigt långt borta. Men snart, snart får jag börja packa ner lite smått och då tror jag dagarna kommer att gå lite fortare. Jag har sagt till mig själv att när det är en månad kvar, då får jag börja ;)
 
Problemet just nu är ju bara att jag inte kan köpa allt som jag vill köpa. Haha. Finns så mycket man vill ha ju, hihi. Men något jag just nu letar efter, det är en matta att ha vid soffan i vardagsrummet - våran lila ryamatta har gjort sitt under soffan känner jag då alla popcornskal och annat småskit liksom glider ner i mattan och aldrig går att dammsuga upp igen, ungefär ;) Sen kommer det behövas nya gardiner till i princip alla rum. Fönsterlampor i barnens rum. Sänglampor och sängbord till vårat sovrum. Ja, listan kan göras lång.
 
Helst av allt skulle jag bara åka iväg och köpa allt NU. Men samtidigs så måste jag ha pengar plus att det ju faktiskt kan vara kul att få komma in i huset först och se vad som kommer att passa in.
 
MEN, om någon har tips på någon snygg matta, snygga lampor eller något annat med för den delen - så är det ju bara att tjoa ;)
 
Det är ju inte lite man längtar i alla fall. Tänk att vi snart kommer bo i vårat alldeles egna HUS. Helt galet underbart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0