Besiktning och Leos Lekland

Nu börjar det äntligen likna någonting här hemma igen, ja.. visst kommer det att dröja länge innan allt ser ut som en fin tomt igen i och med att vi inte kommer få upp gräs på nolltid, men i alla fall ;)
 
Sebbe har nu börjat flytta bak jorden till baksidan och har dragit ut lite mer än hälften där i alla fall skulle jag tro.
 
 
Sen har han ju även flyttat bak allt grus till garageplatsen och gått en vända med paddan.
 
 
Nåja. Igår kom John förbi hit en sväng, han höll precis på att flyga runt med sin drönare när vi kom hem från Enköping. Han hann ungefär vara här en halvtimme innan drönaren på något vis helt tappade GPS-kontakten, så den jäkeln drog iväg långt som sjutton! Först ut över åkrarna bakom oss, men sen kom den tillbaka hemåt och sen drog han iväg åt en annat håll. John sprang efter i full fart och kom inte tillbaka förrän fyra timmar senare. Den jäkeln flög alltså och gömde sig rejält. Dock blev det ju Sebbe som fick ta åt sig äran då det var han som fann den där, på en åker ;)
Lite kul var det ju att se filmen sen i alla fall, haha.
 
Men eftersom att barnen sov när John kom tillbaka och alltså knappt träffade honom någoting, så bestämde sig John för att sova kvar här. Till Emils stora förtjusning som sprang in direkt och väckte honom imorse, haha.
 
Sebbe tog en paus från tomtarbete idag också, han hoppade på motorcykeln och åkte hem till sina föräldrar för lite meckande med bil istället. John var snäll och följde med mig och barnen för att besiktiga min bil, som såklart gick igenom ;) Sen tog vi en tripp över till Västerås och Leos Lekland. Så nu har jag trötta men nöjda barn här hemma i alla fall, så snart blir det till att hoppa i säng för deras del.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0