18 mars

Idag så har vi spenderat lite av våran dag ute med grannarna. Emil ville gunga med Alice så då gick vi ut, blev både åkande på massa saker (sparkcykel, trehjuling, motorcykel, bil) och en liten sväng med häng i lekparken.
 
Sen skulle vi åka in och möta upp Sebbe i stan för att tanka bilar och handla. Men då minsann vägrade min bil gå i gång, helt stendöd. Ringde upp Sebbe så han kom hem direkt. Det var helt enkelt slut på batteri så han fick åka in till Enköping igen och köpa startkablar - ja, hur kommer det sig att "bilnörden" själv inte ens har ett par startkablar?! ;) Hur som helst, nu har han ett par i sin bil, så med hjälp av dom fick han igång min kära bil så vi kunde åka in och göra våra ärenden, haha.
 
Sen har jag spenderat resten av dagen/kvällen med barnen och nu även själv då eftersom att dom sover. Sebbe åkte nämligen iväg på 25-årsfest. Jag och Emil skulle ha mys i soffan när Ellie hade somnat, dock var hon lite envis och ville inte alls läggas själv i sängen som alltid annars? Så stackars Emil fick sitta och mysa själv i soffan under tiden, plutten ♥
 
Men tillslut så, så somnade hon så jag och Emil fick lite ensamtid tillsammans innan även han skulle sova. Så nu sitter jag här i min ensamhet och tysthet. Visst är det skönt, men samtidigt vill man ju bara dra upp dom små och kramas med dom, hihi. Fast nej, jag njuter fullt ut nu när dom sover, det lovar jag ;)
 
Nej, nu ska jag ta och kolla om det blir något spännande på tv ikväll, annars får jag väl gå och sova eller något. Alla böcker har jag ju packat ner så dom orkar jag inte leta fram, haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0