Kalsonger

Idag hade Emil sin första dag på förskolan med kalsonger på. Ja, han har ju slutat med blöjan dagtid här hemma för länge sen (olyckor sker tyvärr ibland fortfarande, men det släpper nog så småningom ;)) men på förskolan fortsatte vi med blöjan ett tag.

Dock har han vägrat gå på toaletten där. Han kan sätta sig och så hoppar han ner direkt igen, så han har aldrig kissat på toaletten på förskolan sen vi slutade med blöjan här hemma. Vilket har känts riktigt hopplöst!
 
Men så igår pratade jag lite med en av pedagogerna och hon sa att, vill vi att han ska köra på kalsonger även där, så gör vi det. Jag har ju dock varit väldigt kluven. Vägrar han gå på toaletten för att han inte känner sig trygg med det? Eller vägrar han för att han har blöja och helt enkelt vet att han inte måste?
 
Hur som helst, idag fick han gå dit med kalsongerna på. En liten olika hade skett då dom var ute, men inte mer än så. Dock hade han inte kissat någon gång på toaletten idag heller, men han hade i alla fall suttit där lite mer ordenligt den här gången. Så vi fortsätter på detta och håller tummarna på att det släpper snart! Så att vi kan gå över till ENDAST nattblöja nu, inget natt- och dagisblöja, haha!
 
Packningen här hemma har förövrigt gått och blivit tråkig. Haha.. Ja, anledningen är väl egentligen att det helt enkelt inte finns så mycket kvar att packa ner, haha! Jag menar, vi har lite mer än två veckor kvar här så jag kan ju inte packa ner varenda pinal, vi måste ju trots allt kunna leva också ;)
 
Vi har lite saker i köket kvar, en del leksaker, badrumsartiklar, kläder och skor, pärmar med räkningar osv (packas ner efter att denna månadens räkningar är betalda ;)) och ja, helt enkelt bara sånt som vi använder. Ja okej, gardiner och lamporna i alla fönster är också kvar, vi ska ju inte bo helt kalt heller.. hihi. Men snart så, SNART kan jag slänga i resten också! 16 dagar kvar..
 
Måste förresten skriva ner det också, igår kväll när jag satt med Ellie här i soffan så knäppte hon med fingrarna! Haha.. Gick ut i köket för att berätta för Sebbe och då knäppte Sebbe med sina fingrar och då gjorde hon det igen, flera gånger! Haha så jäkla söt..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0