Night of the jumps

Snart har ännu en helg rusat förbi. I fredags så började jag med att åka och lämna barnen hemma hos mormor och morfar. Kramades hejdå och åkte hem direkt. Väl hemma fixade jag mig lite och inväntade Sebbe från jobbet. Sen rullade vi vidare till Eskilstuna för att hänga med Elin och Jocke resten av kvällen.
 
Vi började med att käka mat på en restaurang i Eskilstuna innan vi sen hoppade in i bilen och åkte mot Stockholm. Där blev det till att kolla på Motorcross VM, i freestyle. (Night of the jumps som det hette). En hel del galna hopp och vi var så nöjda när kvällen sen led mot sitt slut.
 
Vi fick ju, som ni kanske vet, biljetter till Nitro circus live för inte så länge sen. Det var ju födelsedagspresenter till mig och Sebbe. Så då blev detta våran present till dom ;)
 
Hur som helst så sov vi kvar hos dom sen innan vi runt lunch på lördagen sen rullade hem till mamma och pappa och våra älskade barn igen. Åt mat och babblade en massa innan vi sen åkte hemåt när det var sovdags för barnen.
 
Idag har jag och barnen en lugn dag själva här hemma. Sebbe är och hjälper sin bror med lite svetsning så vi stannade hemma. Just nu sover Ellie men hon vaknar nog snart så då blir det mellis. Förövrigt så börjar Ellie äntligen verka piggare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0