Så nära men så långt borta

Idag kom mamma och min ena bror för att ta hand om barnen medans jag och Sebbe hade möte på banken. Mindre än tre veckor kvar tills vi får nycklarna till huset och det var helt enkelt dags för en riktig genomgång av alla kostnader, försäkringar osv. En hel del att hålla koll på, helt klart. Men så skönt att man kan sitta ner med någon som har så bra koll på allt, som hjälper oss på vägen ;)
 
Hur som helst. Med dom stegen som det närmar sig just nu så kan jag verkligen inte låta bli att söka inspiration till diverse saker. Nog för att vi sagt att barnrummen inte ska göras om än på ett tag, men jag kan ju såklart inte låta bli att kolla efter fina tapeter och annat fint.
 
Tvättstugan är ett säkert kort att göra om så fort vi har möjlighet och även där finns det ju en hel del att fundera på. Kanske känns som ett tråkigt rum för många, men för mig som bara har haft en tvättmaskin i badrummet, hängt kläderna på en torkställning i vardagsrummet och dessutom flyttar in i ett hus där det mesta redan är renoverat och fint - så känns tvättstugan som det perfekta rummet att riva ut och fixa precis som man vill ha det.
 
Men bäst av allt är ju att vi flyttar in precis i början av våren, eller i alla fall där den förhoppningsvis börjar komma igång? Vi kommer få njuta fullt ut av att ha en egen tomt där våra barn kan få busa bäst dom vill utomhus. Vi får njuta av varma sommardagar ute på en helt perfekt altan och barnen får klättra i lekställningen och leka i lekstugan. Till och med hoppa på en studsmatta om dom vill. Små saker, men något jag längtar så otroligt mycket efter.
 
 
Nu vill jag bara börja flytta, NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0