Sågat ner träd

Nu har vi haft en långhelg tillsammans. Fredag - måndag, helt underbart.

Dock har vi inte gjort något speciellt alls egentligen. På torsdagskvällen så kom Sebbes föräldrar förbi med påskägg till barnen. På fredagen så började jag med att städa nedervåningen, sen kom mina föräldrar förbi, också med påskägg till barnen ;) Och lite bus med dom såklart.
 
På lördagen så började barnen med att leta rätt på påskägg från påskharen, sen hann vi med en liiiten pyttestunds lek med grannarna, först hos dom och sen hos oss. Haha. Sen åkte vi hem till Sebbes föräldrar på lite påskmat.
 
På söndagen så kom Sebbes pappa hit, tillsammans så tog dom ner en stor gran på grannens tomt (ja dom hade sagt att vi kunde ta ner den) eftersom att det blir massa kottar, barr och värst av allt massa koda på bilarna om man parkerar där under. Inte så värt att göra parkeringen störra om man ändå inte kan parkera där under, haha.
 
Sen hade vi lite att pyssla med i stil med såga, hugga och slänga upp det på släp. Vilket resulterade i att vi även fick åka med ett lass till svärföräldrarna under måndagskvällen också, haha. Men under dagen på måndagen, medans Sebbe åkta till Falun med Micke, så städade jag övervåningen plus att jag putsade alla fönster (Ja, dom jag nådde i alla fall ;)).
 
Så, en lugn helg men har ändå fått en hel del gjort. Skönt det!
 
Nåja, här kommer lite bilder från söndagen.

FÖRE:
 
EFTER:

1. Mys med kissen. 2. Hos farmor och farfar. 3. Liggande gran och lite jobb på det ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0