Lite väl längesen nu..

Känns lite tråkigt att jag helt tappat min blogg. Nog för att jag mest skriver för min egen skull, men då vill jag ju också ha något att läsa tillbaka till. Inte så lätt med det nu minsann..
 
Hur som helst. Alla dagar ser ju snarlika ut så därav blir det såhär. MEN en inte s å alls snarlik sak är ju att min kära vän Amanda fått sin bebis! Ja, det sjuka är att han faktiskt redan är en månad imorgon men än har jag inte ens nämnt det här?! Jag har i alla fall fått träffa honom så tur är väl det, haha.
 
Just nu ligger ungarna och sover medans jag äter godis i soffan. Karln är iväg till sin bror och servar bilen men han borde väl snart komma hem han med, det visar sig.
 
Annars då? Barnen har väl gjort en del framsteg också om jag inte redan nämnt dom. Ellie pratar mer och mer för var dag som går och en hel del sånger slinker ur munnen på henne också. Emil har äntligen slutat med blöja på natten, nog händer det olyckor men det kommer ju gå över tids nog. Han lägger sig dessutom själv nu och måste inte längre ha mig liggandes bredvid tills han somnat, ja det tog ett tag men ändå. Bättre sent än aldrig ;)
 
Ellie använder ju dessutom bara napp under sovning nu också. Visserligen har hon aldrig varit direkt fast i den under dagarna förr heller, men lite i alla fall. Men nu är det endast sovning! 
 
Nästa lördag ska vi dessutom åka till Sälen hela familjen, tillsammans med Elin med familj och en till familj. Ska bli superhärligt! Men nej, nu kom Sebbe hem så jag ska ta och vara lite social med honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0