2021-04-12

Dagarna rullar på alldeles för fort ibland känner jag. Vi är redan inne i mitten på april och det betyder att bebisen är beräknad om 2 månader nu. Ja, idag är vi nämligen inne i vecka 32 (31+2) och magen växer på för fullt.
 
Något mer som går fort frammåt just nu, det är byggandet kring poolen. I och med lite finare väder så har nämlilgen Sebbe börjat ta tag i altanbygget runt poolen. Sist var det ju endast en stomme (som dessutom inte var helt klar då) och ett poolhus som nästan var klart. Idag är poolhuset helt klart, nu är det bara alla diverse maskiner som ska installeras in där och det kommer han att ta tag i så snart han är klar med trallen. Vilket han snart är.
 
Det är lite fix i ytterkanterna kvar, trapporna är inte helt klara och han har nu påbörjat staketet runt om. Så det går verkligen snabbt framåt. Efter det så väntar vi på lite varmare väder, för då kan han nämligen sätta igång med att få klar poolen också. Mattor i och sen ska linern sättas i, då är det ju jäkligt nära i alla fall. Men vi får minsann vänta lite till på det. Vissa nätter är det fortfarande minusgrader ute och idag ligger det dessutom en tunt och blött lager snö där ute... Aprilväder i sitt nötskal.
 
Jag bjuder på lite bilder nu, sen får vi se när jag trillar in igen. Idag är jag nämligen hemma på vab pga. en lite snorig Emil.
 
Trots Corona så fick vi i alla fall komma iväg till Sälen även i år. Man fick spendera lite mer tid i stugan, beställa hem mat och hålla avstånd bland folk, men det gick ju bra det med. Någon direkt bild på Emil blev det inte, blir allt svårare då han far omkring så snabbt, haha! Men Ellie har övat på för fullt och har blivit riktigt duktig nu :)
 
Här är det senaste från bygget, tyvärr så har jag inte tagit någon bild sen trallen blev klar ser jag. Men kan bjussa på det nästa gång, nu är det lite för trist väder för att fota den ;)

RSS 2.0