Gladfis!

Nuså serni, imorgon är sista jobbdagen för mig och då kommer det packas order hit och order dit med alla nya plagg. På tal om nya plagg så är dom superfina! Har redan råkat köpa några ;)
 
Kan visa bild någon annan dag men har inte tagit några ännu. Är ni nyfikna så kolla in de mesta här. Tyvärr så kan inte NI beställa någonting förrän på måndag då kläderna kommer ut i webshopen, så är ni sugna får ni hålla er reda på måndag ;)
 
Men nej, nu ska jag måla mina naglar sen blir det nog sova. Bara för att, haha.
 
Såhär söt är Emil när man kommer hem - gladfisen!

Flyttat!

Nu har vi flyttat på jobbet. Oj vilken dag säger jag bara! Allt från att lokalen vi ska in i inte är tömd på det viset det var sagt, till att vi helt plötsligt bär grejer som inte är våra bara för att snabba på deras flytt (vi avslutade ju dock oss själva ganska snabbt där) och så vidare till att hissen mitt i allt ger upp. Men vi är flyttade och klara och sjukt stolta över oss själva för att vi gjort allt så otroligt smidigt och snabbt.
 
Nu återstår bara att packa upp på det nya stället och helt enkelt komma igång. Vilket blir lagom tills veckan är över och även min arbetstid för denna stund. Januari är ju redan över på fredag och med andra ord är det nu dags att gå hemma med Emil ett tag till.
 
Just nu sitter Sebbe uppe och nattar plutt och jag hoppas det går smidigt så vi kan sitta och mysa tillsammans i soffan sen. Vågar inte hoppas för mycket ikväll då Emil har två nya tänder på G = snuva. Men men, nu avrundar jag och ska läsa lite bloggar istället.
 
Dagens belöning som vi alla fick på jobbet idag. Även våra två super-flyttgubbar fick tugga i sig lite, generösa som vi är såklart ;)

Jobb och rutin

Jobbet flyter på, därför det inte blir så mycket skrivet här. Umgås med familjen när jag kommer hem och när Emil somnat vill jag har ensam tid med Sebbe. Men nu efter att ha varit utan internet på datan i två kvällar så lämnar jag i alla fall några rader nu, så ni vet att vi lever ;)
 
Det är hur som helst rätt mycket på jobbet just nu. Alla returer vi hade är bortjobbade och just nu packar vi istället massa provkollektioner som ska skickas iväg och så fort det är klart ska lagret packas ner helt. Nästa vecka (min sista vecka för nu) flyttar vi till större lokal, får hoppas allt blir kanon och toppen där!

Måste i alla fall säga att jag är så himla glad åt att jag har så underbara kollegor. Inte en dag kan gå utan att få skratta, helt underbart!
 
Och en annan sak som är underbar är ju också att Emil ÄNTLIGEN kommit i en rutin att somna vettigt på kvällarna. Klockan åtta. Helt Lovely!
 
Men nej, nu ska jag göra mig lite kvällsmat och krypa upp bredvid min stora älskling här i soffan. ♥
 
Såhär såg det ut när Emil klipptes ;) I alla fall för någon sekund, hihi.
 

17 januari 2014

Ännu en vecka avklarad på jobbet. Det känns bra att få komma ut och skatta lite med mina kollegor, men det känns självfallet också konstigt att vara ifrån Emil och komma hem till färdig mat. Men härligt är det ändå, att man kommer hem och fram tittar en Emil och ler och kommer och kramar mig, myspelle ♥
 
I helgen blir det lugnt. Sebbe ska hem och mecka bil imorgon och därefter åker han till några vänner och tar någon öl så han kommer sova kvar där ute. Sen på söndagen så tar jag och Emil också och åker dit för att gratta Sebbes lillebror Jonas som fyllde 15 år i veckan.
 
Funderar på att baka cupcakes och ta med, men vi får se hur det blir med det.
 
En annan rolig sak är att Emil idag är 14 månader, lillplutten växer för fort :)
 
Men nej, nu ska jag runda av och hoppas på att Sebbe snart kommer ner från nattandet med Emil. Ja hör och häpna, han försöker natta istället för att jag alltid ska göra det ;) Framsteg! Höhö.
 

Josefine bjöd på gofika på jobbet igår. MUMS!

Snö och besök

Som jag skrev i fredags så väntade jag besök. Så min mamma och ena bror kom på besök och stannade kvar tills efter Fångarna på fortet var slut och därefter gick jag upp och nattade Emil och strax efter det kom Amanda. Vi satt uppe och babblade ikapp lite innan vi till slut sa godnatt.
 
På lördagen sen så började vi med att gå ut i snön och inviga Emils pulka som han fick i julklapp. Måttligt road satt han där tills vi gav upp och gick in, ja, han verkade inte direkt glad men var inte ledsen heller utan satt liksom typ - neutral ;) Blir väl roligare senare i livet när han fattar vad fasen som händer, haha.
 
Efter det drog vi till Uppsala för att hämta hem Sebbe och under kvällen satt vi alla tre (Emil sov såklart) i soffan och kollade på I spit on your grave 2. Och tillslut var klockan två på natten..
 
Sen på söndagen blev det lite mer pulka då även Sebbe fick vara med och race lite och sen åkte Amanda hemåt. Men vi har haft en bra helg här hemma så tack Amanda för denna helg ♥
 
Idag efter dagens jobb så kom min bror förbi en liten snabbis på någon kopp kaffe innan han sen åkte hem för att åka och jobba natt, kuul ;)
 
Men nej, nu ska jag kolla om det funkar att kolla på dagens avsnitt av Farmen och måla mina naglar.
 
 

Ensamma.

Idag blev det en ledig dag för min del eftersom att Sebbe skulle iväg på kryssning med jobbet. Så nu är han avlämnad i Uppsala och jag sitter och väntar på att min mamma och bror ska komma förbi och umgås lite med mig och Emil.
 
Senare kommer även Amanda, men då menar jag senare. Hon ska nämligen på bio och den börjar först vid åtta ikväll så hon kommer efter det, blir väl lagom att hoppa i säng när hon kommer kanske, men vad gör väl det ;) Haha! Nejdå, lite ska vi nog hinna babbla innan vi slocknar. Sen får vi passa på att umgås resten av helgen och plus på det måste vi ju rulla till Uppsala imorgon och hämta hem fyllkajan = Sebbe. Kul.....
 
Men nej. Nu ska jag diska undan lite i köket då det också behövs ibland.
 
Bild från nyår.
 

Jan. 09, 2014

Jag blir så stolt! För det första så har Emil varit på sitt första frisörbesök i veckan så han är inte längre någon bebis utan har helt plötsligt blivit en pojke!

Plus på det så går han. Hela tiden, till och med snabbar på stegen som att "springa" om man busjagar honom. Våran duktiga pojke!

Ofattbart hur fort allt går.






Jobbet

Första dagen på jobbet, ja i alla fall för denna månad. Sebbe hade klarat dagen fint tillsammans med Emil. De har gått promenad, gungat och lite annat däremellan.
 
Jag däremot har fått skratta och komma in i lite rutin på jobbet. Härligt! Däremot blir det ju bara för denna månad och sen får jag vara hemma tills Emil börjar på förskolan. Men det ska bli skönt att få jobba, som en liten paus från mammalivet, även om det är väldigt underbart :)
 
Men nej. Nu ska vi kolla klart på Paradise Hotel innan vi hoppar i sängs. Godnatt!
 
Först måste jag visa Sebbes nya tillskott på halsen. Ovanför Emils namn hamnade en mun ;)
 

Sjukstuga

Nu har vi alla tre haft årets första sjukdom. Började med Emil som satte igång med lite hosta som sen övergick i en rejäl förkylning, som förövrigt inte är borta ännu. Han snorar, hostar och är hes men febern har han som tur är sluppit.
 
Dock kan det hända att han började allt för att han mitt i allt också ha fått två tänder. Upptäckte dom efter någon dag och dom är båda uppe exakt lika mycket så dom jävlarna lär ju ha kommit upp precis samtidigt. Stackarn.
 
Men nu är det rätt okej med honom, mest på kvällen/natten det kommer igång. Lite drygt det med visserligen ;)
 
Jag och Sebbe blev lite förkylda varav jag var halvdöd i två dagar :) Men nu är det bra igen.
 
Alltså är det min ursäkt till kass uppdatering här, höhö. Kanske fortsätter det i den riktningen nu då jag imorgon ska tillbaka till mitt jobb. Tjoho! :)
 
Detta blir dock bara för en månad framåt, Sebbe kommer vara hemma med Emil och jag gå ut och jobbar lite. Så första februari blir det normalt igen.
 
Men nej, dags att byta blöja känner jag.
 
Sjukling ute på vandring igår :)
Och sedär, vi köpte oss en begagnad där planen är att vi ska slipa och måla den vit själva. (Kommer det ens bli av?) Det är fasen ett under att jag ens köpte en begagnad då jag är en jag-vill-gärna-ha-allting-nytt-människa ;)
 

2013 i bilder.

Jag har kommit fram till en sak nu, nu när jag sitter och läser igenom bloggen för att kunna skiva en liten bit om våran 2013, ja då slog det mig att vårat år har varigt ganska händelselöst. Kanske för att jag jämför med året innan då vi hade en massa underbarheter om hände.
 
T.ex. Ett positivt graviditetstest, ultraljud, en massa dop, en växande mage, jag fick körkort, Emil föddes och ja massa där emellan.
 
Så i jämförelse med det känns detta år rätt tomt. Därför så struntar jag helt enkelt i de vanliga inläggen jag brukar göra och bjuder istället på lite bilder från året som gått :)
 
JANUARI

 
FEBRUARI
Katterna sover gärna med bebis :)
Provar puré första gången ;)
Hoppgungapremiär!

 
MARS

Dop för älskade Emil.
Hade besök av kusin Meja (min kusin allatså).
Emils rum är inrett!
Sebbes tatuering!
 
 
APRIL
Påskfin :)
Jag har lärt mig sitta!!
Rivning av altan pågår!
Besök av en busig Theo.
Sebbes nästa tatuering.
Arbete pågår!
Nya utemöbler.
 
 
MAJ
Klart och i väntan på att gräset ska växa bara ;)
Provsitter moppe med pappsen.
Och bilen ;)
Första rallycrosstävlingen utanför magen!
Ett halvår :)
Fick smaka grädde och stirrar i väntan på att få mer ;)
 
JUNI
Första gången Emil sitter i gräset :)
Första gången han gungar :)
Bus med Melissa :)
Kryper jag snart?
Jag börjar nå saker!
Bus med grannkatten Tarzan ;)
Jag och S firade 3 års förlovning :)
Midsommar med vänner :)

 
JULI
Sebbe och lillebrorsan kör gokart.
Powermeet.
Sebbe köpte nya bil.
Mot motala!
På plats :)
Emil lärde sig krypa!
Och därmed också att resa sig mot allt ;)
Provar nya poolen!
Sebbe var nöjd för han fick träffa sin "Stånk-Tommy"..
Nytt golv, äntligen ;)
 
AUGUSTI
Finbesök av Bästa Elin med familj :)
Långhårig pojke!
Sover på griseknoa i fotänden :)
Uppsala American Car Show.
Bus hos mormor och morfar.

Äter kaka med morfar i väntan på avfärd mot Orsa Björnpark.

I Orsa.

Har kommit på att man kan riva ner alla filmer....


SEPTEMBER
 
Bus hos Elin och Jocke (och barnen såklart ;))
Provsitter motorcykel.
Husvagnsmässa och drömde mig bort bland alla underbara vagnar ;)

Hjälper mamma att dammsuga ;)
Gunga i höstvädret :)


OKTOBER
Emil lär sig bygga torn :)
Emil kan själv ;)

Och sen började han komma på att man kan klättra!
JAG KAN STÅ!
Gooooos!


NOVEMBER
 Älskade köpte en S4 till mig! :)
Emil käkar en bulle när jag firades.
Emils farsdag present till pappsen :)
En typisk dag hos oss, se hela inlägget här ;)
EMIL FYLLER 1ÅR :)

Bus hos John när han fyller år :)
Besök av Elin, Jocke och Eddie :)
Emils är sjuk för första gången :(


DECEMBER

Tittar på första snön för i år :)
Första gången han är ute i snön :)
Lär sig gå små steg sakta men säkert :)
Bus hos min gamle vän :)
Emil är tokig!!!

Julafton hos oss :)
Bus hos mormor och morfar :)
Nyår hos farmor och farfar :)
 
Och det var det! I Februari så fick vi vårat badrum klart också men missade lägga in bilderna och orkar inte leta på dom så vill ni se det så har ni inlägget här.

2013-2014

Ska köra ett inlägg om vårat 2013 sen, men just nu bjuder jag bara på lite bilder från igår. Gott nytt år på er!
 
 

RSS 2.0