Helgen

Nu har en hel helg rullat förbi igen. I fredags hände inget speciellt, Sebbe kom hem från jobbet och vi åkte in till stan för att handla hem lite mat, köpt även med oss pizza då vi blev sugna på sån mat ;)
 
Strax därefter så kom mamma, pappa och bror Robert förbi. Dom hade varit och hämtat nya husvagnen som dom köpt i Västerås så dom kom förbi på lite fika.
 
Sen blev det lördag och Sebbe åkte till Lidköping med sin pappa för att hämta en växellåda till sin Pontiac. Jag och ungarna rullade istället över till Norberg och spenderade dagen hos mamma och pappa. Dock blev det lite knas och Emil kräktes tre gånger under dagen.
 
Under söndagen var han seg, men ingenting mer än så. Han fick trots det vara hemma från dagis idag för att hålla oss till 48 timmars regeln OM det var magsjuka. Dock tror jag inte det då ingen annan känt någonting ännu? Men men, man vet ju aldrig.
 
Förresten så måste jag skriva att Ellie nu mera vänder sig så fort hon läggs ner på rygg (jag lägger dock alltid ner henne på rygg i princip, så får hon sköta jobbet själv ;)) Eller ja, lägger jag henne i gymmet ligger hon kanske och leker en stund med leksakerna men sen vill hon bara vända sig. Ligger hon i soffan vill hon vända direkt och det samma på skötbordet eller golvet. Så nu gäller det verkligen att se upp, inte ens titta bort för en sekund.
 
Ja, jag MÅSTE skriva det. Eftersom att jag inte skaffat någon "mina första år" bok till henne ännu så skriver jag saker här för att minnas ;)
 
Ellie provar att sitta i sin stol lite då och då, men än så länge vinglar hon omkring lite, hihi :) Och en av Ellies doppresenter tycks visst om av en viss storebror. Haha!

Framsteg

Skönt att snön som kom, redan är borta och att vårkänslorna smyger sig på igen. Idag efter dagis blev det som vanligt utebus för Emil och sovstund för Ellie. Emil fick leka på tills han började tröttna på själva lekparken och började dra sig till annat håll för bus. Då gav jag upp och gick hem.
 
Väl hemma hjälpte han mig att dammsuga lite, efter det käkade vi mellis och sen blev det lite lek här inne istället.
 
Ellie har för övrigt fått börja lite smått med puréer nu. Emil testade redan vid tre månader, men eftersom att Ellie inte varit lika stabil som Emil i sittande position så har det fått vänta lite. Nu har hon dock varit hård i magen rätt länge och eftersom messmör i ersättningen inte hjälpt har jag börjat ge henne katrinplommospuré. Vilket jag hoppas hjälper bra :D
 
Plus på allt så vände hon sig från rygg till mage för första gången i löredags. Tjoho! Saker och ting går verkligen framåt med lillan.
 
Men nej, nu ska jag nog ta och läsa lite, dricka upp min cola och fortsätta babbla med Elin innan jag hoppar i säng. Gäller ju att passa på när alla andra sover, i varsina sängar dessutom.

Det där med barnvagnar

Ni kanske minns att jag skrev om tankarna kring barnvagnsbyte. Tanken är väl egentligen att det ska göras till Ellis ska sitta i sittdel och inte redan nu - MEN, hittar man en redan nu så gör det ju inget då det går att ligga i sittdelar också ;)
 
Hur som helst. Största anledningen för bytet är egentligen för att vagnen ska ta mindre plats i bilen. Helst även få plats då Emils Emmaljunga Scooter S är i bilen. Därför hamnade vi mellan vagnarna Emmaljunga Nitro och Emmaljunga Viking då de är av de smalare varianterna.
 
Som nämnt tidigare har vi provat både i bilen och båda går att få in. För och nackdelar kring båda kommer här:
 
Nitro:
För att den skulle få plats i bilen var vi tvungna att ta av sittdelen, ta loss skyddsnätet som sitter i bagageutrymmet i bilen för att kunna fälla upp handtaget upprätt så mycket som möjligt och plus på det även ta av ett utav hjulen. Och ja, självfallet sen även lägga in sittdelen uppepå. En lite krångligare process.
 
I övrigt gillar vi vagnen av den anledningen att den är lik EL's ordinarie vagnar och känns därmed mer robust och känns mer som en EL helt enkelt. Men, den finns i väldigt få färger om den köps ny och det känns inte som att någon färg riktigt fått mig att falla ännu. Dock kollar jag även begagnat så där finns lite andra färgalternativ.
 
En annan sak som tyvärr känns lite tråkig med att välja Nitro är att det känns lite som att byta från våran Emmaljunga City cross till en ny likadan - bara lite smalare. Eftersom att de ju faktiskt är i princip identiska.
En Nitro.
 
Väldigt lik Citycross (vi har ju dessutom svängbara framhjul på chassit vi använder just nu)
 
Viking:
För att få plats i bilen krävdes inga speciella finesser. Dock krävs det nog att ta av sittdelen då den blir lite längre med den på, dock är detta inte något som gör så mycket och tar man av sittdelen går den att platta till enormt mycket så att man till och med kan lägga den inne i bilen om man skulle vilja.
 
Vi tycker ju dock att denna vagn smiter i från EL's design och lutar åt det "mordernare" hållet med sin ergonomiska sittdel. Hjulen som sitter på gör dessutom att vagnen nästan blir lite ful. Men, det finns att välja lufthjul och dessa är helt klart snyggare, frågan är väl bara då om det är mer opraktiskt?
 
En kul grej med just denna är ju också att du faktiskt enkelt kan byta ut sufflett och därför piffa till vagnen lite om du känner för det. Så här känns det inte tråkigt att välja en helt svart vagn.
Viking med de fula hjulen på.
 
Olika sätt att styla på (går självfallet att välja endast sufflett också och inte hela paketet runt om)
 
Priset skiljer inte heller så mycket. För en ny Nitro är det ca 6300kr och för en ny Viking ca 5700kr. Kollar man begagnat så ligger Nitro billigare (mycket skiljer alltså från ordinarie priset) och Viking ligger endast någon slant billigare än ordinarie priset. Frågan är nu, vilken vagn ska man egentligen välja?!
 

Blandat

Ja, nu har det rullat förbi några dagar igen då. I måndags fick vi ju besök utav mamma och bror Robert. Emil blev superlycklig när dom kom och mötte oss utanför dagis så han sprang fram och kramade mormor, vilken lycka.
 
Efter att dom hade åkt hem gled jag i min one piece och mådde kasst resten av kvällen med feber - tror jag i alla fall. Ellie somnade på mig i soffan efter skrikfest och Emil var vaken med oss tills vi gick och la oss vid nio, ja, ingen blev sig likt helt enkelt.
 
Igår kom bror John förbi och efter att vi hade käkat och lyssnat på Aqua - hahaha ja, vi blev lite nostalgiska här hemma när vi hittade skivan bland filmer som på mig och mina bröder som små. Emil drog med sig John ut (ja, sisådär halv sju på kvällen, haha) för dom skulle minsann gunga! När dom kom in igen så glodde vi på farmen och sen fick Emil flyga i säng och efter det kollade vi på lite utav dom gamla filmerna. Men sen började vi bli lite trötta allihopa så John och jag sa att vi får ta och kolla på dessa filmer någon dag. Så himla kul att se ju! :)
 
Idag har det varit en vanlig dag. Halsont sitter i på mig sen i måndags men i övrigt mår jag bra. Så efter dagis orkade jag med att vara ute med Emil idag. Vi började med att vandra omkring lite, sen gick vi till lekparken här i området - Emil gungade, lekte i sandlådan, åkte rutschkana och mycket mer. Efter det gick vi hem och var ute på baksidan, grannarna var också ute så Emil lekte med deras leksaker över staketet innan Ellie sen vaknade och ville ha mat.
 
Så himla härligt nu när solen är framme så mycket!
 
Nu ligger alla och sover och vet ni? Alla sover i varsin säng! MEN, jag vet att de under natten kommer flyttas till våran säng. Så enkelt är det med det. Emil vaknar själv och kommer in och Ellie vaknar av att hon tappat nappen, jag går och ger henne den några gånger och hon somnar om små snuttar. Men när hon sen lägger sig och börjar babbla där inne fram mot tidiga morgonen, ja då ger jag upp och bär inne henne så hon kan somna om så vi kan sova några timmar till i alla fall.
 
Men nej. Nu ska jag babbla lite med Elin innan jag ska hoppa i säng.
 
1. Från i fredags. 2. Från i söndags. 3. Från i måndags.
4. Från igår. 5&6. Från idag :)
 

Ellie har ett rum!

Idag är jag trött. Att inte få sova ut utan veckarklocka en ända dag på en hel helg hör inte till vanligheterna. Men det ska nog gå bra ändå, får lägga mig i tid ikväll helt enkelt ;)
 
I fredags var Sebbe som sagt och tog blodprov, under tiden satt jag och ungarna kvar i bilen och väntade. Efter det så åkte vi till Barnens Land och Babyproffsen för att kolla om ett par vagnar fick plats i våran bil, bredvid Emils Scooter. Vi är nämligen inne på att köpa en smidigare vagn till Ellie (så snart hon klarar av att ligga/sitta i en sittdel istället) och är därför inne och klurar på antingen Emmaljunga Nitro eller Emmaljunga Viking. Skriver mer om det en annan gång.
 
Efter det rullade vi till Sebbes föräldrar, han kollade igenom bilen och vi var ute i fina vädret i princip hela dagen. Ellie sov mest hela tiden när hon fick sova ute i friska luften. Sen åkte vi hem och hade fredagsmys med godis och chips framför Let's dance - ja, Emil fick också mysa med oss då han inte ville sova eftersom att han somnade i farfars famn hos dom.
 
Sen var det lördag, då Sebbes bil skulle säljas. Klockan stod på halv sju och sen rullade vi så fort vi var klara till Uppsala, åter igen. Bilen blev såld, helt underbart! Men självklart ändå rätt trist. Det är ju genom rallycrossen vi träffades och att ha säsongen att se fram emot varje sommar var ändå rätt mysigt. Men nej, nu är jag glad att den är borta faktiskt :)
 
Efter det var vi återigen ute i princip hela dagen, Ellie sov, Emil busade runt och Sebbe satte på extraljus på min bil. Och mot kvällningen rullade vi hemåt så Emil somnade för natten i bilen. Så körde vi lördagsgodis framför melodifestivalen bara jag och Sebbe.
 
Sen då, sen kom söndagen. Vi sa att imorgon ska vi sova ut utan väckarklockan. Men se, då bestämer sig båda ungarna för att vakna tidigt, liksom hallå?! Hur som helst så drog vi över till Västerås. Besökte Biltema, IKEA, Kappahl, Barnens Land och sen rullade vi hem igen. Väl hemma skruvade Sebbe ner sitt gym och jag slängde in Ellies säng och nya mattan vi köpte på IKEA. Så nu har Ellie äntligen ett eget rum, fast ja.. det ska ju fixas i ordning också ;)
 
Emil fick dessutom en cykel! :)
 
Nu har det vart två grabbar å bytt toalettstol här hemma så nu hoppas jag vi slipper den låtande stolen när vi spolar, haha! Men men, snart kommer mamma och bror Robert förbi också, så jag får lite sällskap.
 
Före
 
Efter
Som ni ser, finns en helt del att göra ;)

Helg

Och så var det helg för denna vecka. Det är ju helt sjukt, vad veckorna svischar förbi. Står ju inte på förrän våran lilla skrutt ska börja på förskolan! Men men, än är det ju ett litet tag kvar i alla fall ;)
 
Idag har jag fotat lite mer kläder för att sälja iväg, dock fortfarande inge napp men jag tjänade i alla fall in 100kr då det kom och köpte kläder som jag skickat bilder på i en status där hon sökte kläder, kanske är så man ska göra istället, hihi. Får hålla lite utkik, annars får det väl helt enkelt skänkas bort.
 
Annars då, utebus med Emil efter dagis idag igen. Men idag tog vi med oss lite fika ut och hade en liten mysstund i solen, Emil, jag, en sovande Ellie i vagnen och självfallet Maya också ;) Haha. Sötnosan som ska följa med vart man än går.
 
Imorgon är i alla fall Sebbe ledig då han ska ta blodprov (något som måste göras genom jobbet) så jag och ungarna följer med så kanske vi kan hitta på något skoj i Uppsala därefter också. Sebbe skulle dock hem å fixa det sista med Rallycrossbilen innan den (hoppas jag) säljs iväg på lördag.

Men nej, bjuder på bilder från dagen istället.
 
Först blev det till å prova gunga på storbarnsgunga för första gången, gick ju bra det med :)
 
 
 
 

Hoppgungan!

Nu sover alla, lillan här bredvid mig på soffan som vanligt.
 
Vi måste verkligen få till det här med ett rum åt Ellie. Att gå upp och lägga henne i sängen är så riskabelt när Emil ligger i samma rum, vill ju inte att han ska vakna.. Och lättast blir det ju självklart att flytta Ellie till eget så får vi flytta på Emil när det passar honom bättre, tids nog kommer det gå det med.
 
Vi har ju tre sovrum där uppe, det är bara det att rummet som ska vara Ellies just nu består av att vara gym och skötrum och dessutom garderober med handdukar och vinterkläder. Så det måste tömmas lite och möbleras om lite så ska vi nog kunna få till det snart också. Får ta ett snack med Sebbe imorgon och se vad han har för idéer :)
 
Idag blev det återigen lite utebus efter att jag hämtat Emil på dagis, Ellie sov så sött i vagnen så han gungade, sprang runt, körde lastbilar i rutschkanan osv. Mitt i allt ringde mamma och frågade om vi ville ha besök så då begav vi oss in så jag kunde baka lite tills om kom, kan ju vara kul att ha något att bjuda på någon gång ;)
 
 
Här har vi dagens lilla. Gud så hon rör sig när hon ligger ner. Ligger hon på mage ska hon upp med benen i "krypposition" som ni ser på första bilden och ligger hon på rygg ska hon lägga sig på sida, men nejdå - än kan hon inte vända sig ;) Idag fick hon även prova på hoppgungan och gunga i den, istället för att hoppa, haha. Den tjöt hon glatt i :)
 
 

Dagens lillstumpa!

Idag fick Ellie inviga sina nya kläder, behöver jag säga att jag älskar Newbie? Känns som att väldigt många fastnat för det märket dock :)
 
Dagen idag har varit lugn, efter att Emil lämnats på dagis så gick jag och Ellie hem och somnade på soffan. Var så extremt trött så jag behövde sova ikapp lite. Vaknade halv tolv och matade Ellie och mig själv innan vi sen gick och hämtade hem Emil igen. Dock stannade vi kvar ute i en liten stund så Emil fick gunga som han alltid tjatar om.
 
Sen när vi kom in igen så kom grannen över för att kolla igenom lite utav Emils gamla kläder. Hon fick med sig lite hem i alla fall så resten la jag ut på en köp och sälj sida, inga napp ännu dock. Får se om det visas något intresse.
 
Bortsett från det har det tvättats lite och inte mycket mer.
 
Men men, nu bjuder jag på lite bilder istället. Var tvungen att fota Ellie som "satt" här i soffan nu ikväll. Både jag och Sebbe slogs av hur stor hon börjar bli, sjutton vad tiden rinner iväg. Om 10 dagar blir hon dessutom fyra månader!
 
 

Shopping

Idag blev det så jag drog över till Västerås efter att jag hade lämnat Emil på dagis. Tanken var att hitta på självlysande nappar till Ellie, men de fanns inga på babyproffsen och apoteket jag var in på. Får kolla Uppsala nästa gång vi rullar dit istället.
 
Men lite grejer kom med hem i alla fall, kläder till Ellie, skor till Emil och doftljus från IKEA.
 
Bortsett från det så har jag tvättat lite, får fortsätta imorgon eftersom att skiten måste hänga och torka först också, haha.
 
Nåja, det var våran dag det. Bjuder på bilder på det jag köpte nu istället.
 
Ja okej, Emils blåa skor till vänster köptes ju till dopet då.
 

Ellies dop 2015-03-07

Jag är ju en sån som drömmer om superfina dop, fint pyssel så som vimplar, fina dukar och ja ni förstår, allt i fina rosa färger (blått till Emil). Men, vaken denna gången eller under Emils dop så blev det något utav detta. Anledningen är nog mest för att jag inte orkat lägga energin och pengarna på det, fastän jag velat. MEN, helt perfekta dop har dom ju fått ändå enligt mig.
 
Ellies dop blev i alla fall såhär.
 
Klockan 12.00 var det dags att gå in i kyrkan, göra allt som hör till självaste dopet liksom. Emil stod framme med oss och skötte sig otroligt bra i jämförelse med vad jag trodde. Han stod stilla länge innan han började vandra omkring lite, men han gjorde inget superhyss bortsett från att han var på väg att välta en stolpe (ni kan ju bara gissa hur jävla nervös jag blev där?!) och nästan skalla John i huvudet...
 
John stod ju även han framme med oss eftersom att han fick vara Ellies gudfar.
 
Ellie var även hon väldigt duktig, lite babbel och något lite halvgnäll mot slutet men annars ingenting. Hon fick hur som helst namnet Astrid Ellie Lea. Astrid efter Sebbes farmor (hon lever dock inte längre) och Lea efter min mormor, hon blev såklart superglad åt att hon fick hennes namn :)
 
Efter kyrkan gick vi över till församlingshemmet där fika väntade. Fika i form av, köpta kakor, köpta bullar och beställda tårtor från My Little Gardenhouse här i Enköping. Superfina!
 
Allt gick hur som helst superbra och vi är så nöjda med dagen. Så tack till alla som kom och tack för alla presenter!
 
Hon fick bl.a. kläder, halsband, smyckesskrin, tavla, sagoböcker och lite annat smått och gott.
 
Även Emil fick presenter för att inte känna sig allt för utanför denna dag, haha. Kläder och en vimpel med trävimplar som det stod prins på.
 
Snott lite bilder från facebook som andra tagit, så jag lägger upp några i alla fall.
 
 

Full fart hela helgen

I fredags när Sebbe kom hem rullade vi över till Västerås direkt. Sebbe köpte på sig en kavaj och en slips och köpte även en tröja till mig eftersom att det var ta 3 betala för 2. Så tack älskling!
 
Sen blev det hämta nyckel och fixa i församlingshemmet inför fikat, sen handla fika, äta mat och bara massa flängande kändes det som. Väl hemma blev det hoppa in i duschen och sen sitta i soffan och andas lite innan jag hoppade i säng (Sebbe la sig tidigare eftersom att han skulle hem till sina föräldrar en snabbis på lördagsmorgonen).
 
Sen blev det lördag. Dagen D. Ellies dopdag! Jag började med att ge ungarna frukost, även mig själv, sen blev det bada barn, klä på barn och sen kom Sebbe hem, då stack vi in och hämtade tårtorna (sämst planerat då vi hade två barnvagnar i bilen så tårtfasen gick ju inte in!! Vi fick helt enkelt slänga in en vagn  på hennes gård så åkte vi in och hämtade den när vi hade lämnat tårtorna) när allt detta var gjort blev det Ica maxi för att handla bullar - ja lata vi bakar ingenting ;) - och sen skyndade vi hem för att göra oss själva klara. Då kom även John, så fort vi var klara stack vi till kyrkan.
 
Mer om dopet kör jag i annat inlägg, imorgon. Då kommer det lite bilder också :)
 
Efter dopet följde John, Elin och Jocke med oss hem. John blev kvar och busade med Emil en stund, sen rullade han hemåt. Grabbarna fick ta svängen till affären för att handla mat och sen umgicks vi helt enkelt med Elin och Jocke långt in på natten - som alltid........ ;)
 
Och idag då? Hahah! Ja, idag rullade VI till DOM. Undrar om vi blivit besatta utav varandra? Blev lite små bus i trötta stugan med oss morsor medans farsorna fixade lite ute i verkstan.
 
Men men, imorgon ska jag och Ellie ta en sväng till Västerås efter att vi lämnat Emil på dagis. Se om vi hittar något skoj, så nu rundar jag av. Ska bara bjuda på några små bilder först.
 
 
Minstingarna i familjen på morgonen i lördags,
bild efter att Ellies dop var över
och sociala gänget innan vi drog igång Med andra ord :)
Och idag, när jag fick två buspojkar i knät ♥
 
 

Snart dags för dop!

Emil fick vara hemma de två sista dagis-dagarna utav denna vecka ändå. Jag kände att han lika gärna kan vara hemma så vi är helt hundra på att alla baciller är borta. Så igår åkte vi i alla fall in och köpte ett rosa band till dopklänningen, råkade även plocka med mig en slips till Emil.
 
Provade den idag tillsammans med skjortan han ska ha och han kommer ju vara sååå fin. Hihi!
 
Annars då? Idag var vi ute och gungade lite och Emil gick efter Maya ut i "skogen" här utanför.. slutade med att jag fick sicksacka mig in jag med för att hämta honom då jag blev rädd att han skulle gå igenom och gå ut på någon utav tomterna i villaområdet på andra sidan, haha! Det var ju hur som helst helt underbart väder ute, så när vi kom in igen så drog jag bort alla sängkläder, öppnade alla fönster där uppe och dammade och dammsög plus att jag skurade ur hela badrummet uppe. Vårkänslor kan verkligen dra igång städningen för mig.
 
Imorgon jobbar Sebbe kortdag, så när han kommer hem blir det till att rulla över till Västerås för att kolla lite kläder till honom till dopet - han har ju redan, men för att ha någonting annat än samma gamla vanliga finklädsel liksom ;) Får se om vi hittar något. Vi ska även åka och köpa resten av fikat vi ska ha, tårtor är ju beställda så dom hämtas på lördag förmiddag men vi lär ju ha någonting mer än tårtor liksom.
 
Men men, nu ska jag runda av så ska jag läsa lite bok innan jag hoppar ner i sängen.
 
Igår när Emil inte orkade skippa sin middagsvila, blev trångt i mammas famn ♥
 
Kan ju tillägga att det INTE gick att lägga honom på kvällen som vi brukar då ;) Men idag gick det bra igen, ingen middagsvila = somnar i tid på kvällarna! ♥
 
 

Magsjuka

Senaste dagarna har varit annorlunda, lugna och ganska händelselösa.
 
I lördags när vi var hos Elin och Jocke så kräktes nämligen Emil, dock trodde vi alla att det berodde på att han var överfull eftersom att han hade vräkt i sig både godis och chips. Men, natten till måndagen så började Sebbe spy och igår fick jag sms från Elin om att även Molly hade gjort det. Så det blev hej magsjukan.
 
Dock är Sebbe frisk igen, så imorgon ska han back to work. Jag och Ellie har inte blivit smittade än så länge så vi får hoppas det håller sig borta. Vägrar ju att någon är sjuk till på lördag! Vad gör vi då liksom? :(
 
Nej, håll tummarna för friskhet nu.
 
Emil får nog skutta tillbaka till dagis imorgon också så vi kommer tillbaka till rutinerna. Ja, Emil somnade i tid ikväll - det är mest förmiddagarna som försvinner.

Hur det än blir med dagis imorgon så måste vi rulla in till stan imorgon och köpa hem ett rosa sidenband till dopklänningen! :)
 
Förresten, igår. Den 2a mars 2015. Då var det tre små höjdpunkter på en och samma dag. Det var Emils års-dopdag, han döptes på sin mormors 75års dag, så det betyder att hon fyllde 77år och Emil hade "2-års dopdag". Sen tillägg på det hela, så plussade vi med Ellie för ett år sedan, alltså på gammelmormors 76års dag. Synd att Ellie inte fick dela dopdag som brorsan, hihi. Men men, att vi lyckats pricka in tre höjdpunkter på samma dag är ju helt klart duktigt av oss ändå kan jag tycka!
 
  

1 mars 2015

I fredags när Sebbe kom hem så rullade vi först mot skroten och Jula (sebbe som skulle ha grejer) sen åkte vi även vidare till Norberg för att min käre pappa skulle få träffa Ellie lite också, han jobbar ju alltid när mamma kommer hit så vi tog och åkte tid. Passade på att tvätta bilen och blev även bjudna på mat innan vi åkte hemåt strax innan tio.
 
Sen var det äntligen lördag. Så fort vi var klara här hemma så åkte vi till Eskilstuna för att umgås med Elin m. familj. Vi började med att käka lunch, sen lite handling, sen åkte papporna ut med fyrhjulingarna, mammorna fixade efterrätt och ungarna tittade på film. Jag och Elin gick också igenom lite gamla kläder en vända, dock finns det en del kvar så vi får fortsätta en annan gång ;) Denna gång fick en del följa med hem i alla fall!
 
Sen kom papporna hem och mammorna stack för att ha lite lyxtid. Japp, jag och Elin slog ju till på att fixa våra naglar inför Ellies dop (okej, Elin brukar faktiskt göra det annars med ;)) och dom blev sååå fina. Fick helt klart mersmak för detta så blir ju skoj och se hur jag löser detta, fattig och sugen på naglar - ingen bra kombo alls.
 
När vi kom hem lades alla ungar och vi vuxna fick lugn och ro. Kollade på melodifestivalen, käkade middag i lagom tid - måste jag nämna klockan 23 på kvällen? Och så efterrätten på det. Allt var helt Lovely gott och satt sååå fint i våra hungriga magar. Sen satt vi bara och babblade tills vi åkte hemåt och rullade in på parkeringen gjorde vi typ halv fyra på morgonen. Alldeles lagom som tvåbarnsföräldrar ;)
 
Men men, imorgon går Emil vara ledig från dagis. Jag ska nämligen hem till svärmor där det ska klippas hår, så han får följa med dit och träffa farmor lite.
 
Annars då? Ja, för att hjälpa till att bli av med bilen som Sebbe kört med under "alla våra år" (det är ju dock i princip en helt ny bil nu) så gör jag reklam för Sebbes rallycross bil som nu mera är till salu! Annonsen hittas här!
 
Men nej, nu ska jag ta och hoppa i säng så jag får ta igen några timmars sömn från tidigare natt här.
 
Emil efter utebus och Ellie i nya rosetten hon fått från Amanda!
Armband som finaste Molly gjorde till mig igår och mina älskade naglar.
 

RSS 2.0