22/8 -08!

Jaha, då var det fredag då. Helg och inga planer.

Jag och Orren tog en sväng till trafikskolan idag och hämtade böcker som vi ska ha när vi ska ha trafikkunskap på individuella valet i skolan.
Dock kommer vi bara ha det varannan onsdag eftersom att det är så många elever som valt det. Så varannan onsdag blir det sovmorgon. Ska faktiskt bli skönt.
Jag trivs rätt bra med det nya schemat. Tror jag, vi har ju inte riktigt kommit igång ännu. Det gör vi inte förrens nästa torsdag kan jag ju säga på en gång.
På måndag sticker vi på BF ju till Sundbo, kommer hem på tisdagen och sen på onsdagen har vi bara en lektion. Så det blir inte seriöst förrens torsdagen. Slapp start.

Jag ska kanske med Pappa, farbror och pappas jobbarkompis till Borlänge imorgon för att kolla på rallycross. Det är ju i alla fall en liten sysselsättning jag kan få för dagen. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på.

Något mer jag vill säga det är att ni ska titta på den här filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=iNpph3kPkG4

Min kompis blev väldigt glad över den. Och det gjorde mig glad.
Jag gjorde filmen bara för att få säga en början på allt jag vill säga henne. Men det är ibland svårt att hitta ord.
Hon är i vilket fall en av de bästa vännerna jag har & jag litar på henne till 110%. Utan henne vore livet väldigt svårt.

Jag älskar henne, extremt mycket!

Nej, nu ska jag nog ta någonting att käka för kvällen. Sen ska jag nog snart sova utifall att jag ska med till Borlänge.
Måste upp rätt tidigt i sånna fall. Men men. Ha det bra alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0