2/8 -08!

Ojoj, det blev aldrig nå skriva när jag kom hem. Men det vart aldrig nån dag då jag tog det riktigt lugnt. Men nu ska jag försöka förklara kortfattat vad som hänt de två senaste veckorna nu då! :)

Semester dag 1(18/7): Åker vi mot Bollnäs för att sen stanna där och kolla på Rallycrossen. Vi är framme sent på kvällen/natten så vi ställer bara upp vagnen och sover sen.
Semester dag 2(19/7): Kollar på Rallycrossen och åker sen uppåt när den väl är slut. Vi åker sen vidare tills vi stannar på en parkeringn ute i skogen, ställer upp vagnen och sover sen.
Semester dag 3(20/7): Idag lämnade vi parkeringen i skogen och fortsatte uppåt. Sen kom vi fram till Ljungdalen, där fanns det en camping som vi parkerade oss på. Vi gjorde inte mycket den här dagen, mest tog det lugnt efter allt bilåkande.
Semester dag 4(21/7): Idag åkte vi med bilarna upp till Flatruet och gick runt där upp, fikade en del och gick en del.
Semester dag 5(22/7): Idag så tog vi bilarna igen, vi åkte till en skog som min Farbror en gång i tiden ägde. Det var för 7-8år sedan. Då var vi mycket där uppe och vi planterade även träd där då, så vi var upp och kollade på dom. Det var faktiskt lite kul med tanke på att jag var ca 9-10 år då bara. Dom hade i alla fall vuxit om mig allihopa, haha.
Semester dag 6(23/7): Idag blev det fjällvandring. Det var många timmar gå och många km gå. Men akk så trevligt. Detta är en semester som vi med andra ord bara gjort när vi barn i familjen bara var små. Så det är många minnen som väckts och även en semester med hela familjen på flera år. Det är värt mycket. Pga att jag älskar min familj väldigt mycket <3
Semester dag 7(24/7): Idag lämnade vi campingen i Ljungdalen. Där splittrades även famijen en liten bit, bröderna mina hoppade in i bilen med Farbror Hasse och åkte med han raka vägen hem. Medans jag satt kvar med mamma och pappa i vår bil och åkte mot Norge. Väl där så var vi in och handlade lite och började sen åka hemmåt igen, eller inte hem hem utan på väg på Uppsala, för att se på ytterligare ett Rallycross-åk. Men vi kom inte hela vägen till Uppsala idag utan stannade efter vägen för att sova.
Semester dag 8(25/7): Idag åkte vi fram till Uppsala, bosatte oss inne i depon och gick runt lite.
Semester dag 9(26/7): Idag så var det Rallycross, så vi kollade på den sen åkte vi hemmåt. Och vi kom även hela vägen hem idag! :) Men kortsagt, semestern har varit kanon och det var skönt att få komma bort! :)

Elin är här dag 1(28/7): Idag kom Elin hit! Vi hann dock inte göra mycket med tanke på att hon var hemma här först runt halv 9 på kvällen. Men Tina hann titta förbi en snabbis.
Elin är här dag 2(29/7): Idag så åkte vi först iväg till Fagersta för att Elin och Cattis skulle bada. Sen när vi kom hem, så fixade vi oss, hoppade på moppen,  klockan 22.15 åkte vi mot Sura. Hem till Robin med lite folk å kolla film, sen hem till Andreas och sov där.
Elin är här dag 3(30/7): Idag vaknade vi kvart i 8hemma hos Anderas. Andreas han sov vidare, men jag och Elin satt och snackade till ca 12 då även Andreas vaknade. Då var vi dock tvugna att dra på en gång, för han skulle iväg. Så jag och Elin åkte hemmåt. Sen senare så åkte jag och Elin till fagersta och var med AnnIrene en sväng, dom badade och sen snackade vi bara. Hem runt 22 kanske.
Elin är här dag 4(31/7): Idag så var mamma och pappa iväg och lämnade våran husvagn och kom hem med en ny vacker en, så jag och Elin fick byta "hus". Tina tittade förbi mot kvällen, mycket mer än så gjorde vi inte idag. Lyssnade på åskan.
Elin är här dag 5(1/8): Idag hände det rätt mycket. Nästan, egentligen inte. Men ändå. Vi hoppade på tåg till Sura idag, planerade att dra hem till Robin, vi var på väg dit tillochmed. Men sen mötte vi dom, för dom var på väg mot Campingen, så vi gick med dom dit. Det var en tjej där, Louise, hon och jag kom fram till att vi faktiskt gått i samma klass i tre dagar faktiskt! Det var ju lite kul att man skulle träffa henne på en fest i Sura liksom!:) Sen vid 22 så bestämde vi oss för att åka hem, så jag ringde pappa och började sen gå mot Willys. Johnny gjorde oss sällskap och sen skjutsade vi tillbaka honom till Campingen, för han var inte nykter så vi vågade inte att han skulle gå själv. Hihi.
Elin är här dag 6(2/8): Hon åkte hem idag! :(

Och nu gör jag inte annat än sitta här och nöta på msn med min sexybaby ;) Nu har ni fått veta allt om mina 2senaste veckor och jag ska väl bjuda på nån bild då kanske! :)


Jag och Elin.
Detta är från våran sista händelserikadag innan hon åkte hem:( <3


Detta är från dagen då vi var uppe på flatruet.
Hunden är Farbror Mortens. Snacka om fint det är där upp!


Nej nu ska jag sluta skriva. Tack hej (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0