4/12 -08!

Jag fick träffa "mina" barn idag igen! Glad är jag för det.

I skolan så var allt rätt lugnt idag. Alla dampade på datorerna som är så sega, som vanligt. Cattis klagade på att hon inte såg sitt krull, som vanligt. Cattis blir skrämd, som vanligt. Hon vågade inte ens gå in i klassrummet, haha, ja, det är vanligt att det är på dehär sättet i skolan. Vi är alla lite udda i min klass. Men det är en bra sak.

När vi slutade (tidigare än vi skulle, vilket var ovanligt för det var svenska) så gick jag en liten bit mot Cattis gamla praktikplats, för hon skulle dit. Sen stod hon och gjorde mig sällskap medans jag väntade på mamma, då kom jag på att jag faktiskt också ville till min gamla praktikplats och träffa "mina" barn! Och tur hade jag, för mamma sa när jag hoppade in i bilen, att de hade ringt och bett mig komma dit och hämta ett papper och se, då fick jag åka dit. Se dom små sötnosarna, dock kanske bara 5-10 min, men det var mysigt ändå. Saknas ju en del faktiskt.

Nejni, nu börjar jag blir riktigt hungrig. Så för att allt ska gå snabbare så ska jag nog vara snäll och duka fram medans mamma lagar klart maten. Hejhej!

Kommentarer
Postat av: Cattis

hehe vilken tur att du fick träffa dina barn du med :) jag stannade över mellis :D

2008-12-04 @ 17:35:25
URL: http://juniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0