24/3 -08!

Just nu sitter jag här halv tolv på kvällen, funderar på om jag ska sätta mig och kolla på en film, men lär upp i tid, som idag, imorgon. För imorgon ska jag till V-ås med Tina, vi ska på bio! Det är bra, för jag är bio sugen.
Nääfan, jag är skit trött så jag ska nog bara kolla lite snabbt vad som är på tv, sen skriva godnatt till Lillen och sova.

Jag var ju i alla fall med Cattis till Sura idag, det var nära att det inte blev av, eftersom att skolskjutskorten inte funkar på röda dagar, aoutch ! Men nåja, vi hade pengar så vi kom dit, men vi fick därefter klara oss i nio timmar utan käk, det är inte så bra, för jag blev hungrig, fast inte så hungrig som jag trodde. I vilket fall, så var vi hemma hos Kim och bara kollade på film, första gången det var en lugn dag i Sura, men det var skönt faktiskt! Trevligt var det också och tjugo i nio så åkte vi med tåget hem, där satt även Kim's bror (André?) och Jokke (+en till men vet inte vem) Dom skulle till Ramnäs så de satt breve oss en sväng, men sen så satt vi bara lungt på tåget.

Btw, idag så var det EXAKT ett år sedan som jag fick min moppe, har jag räknat ut. Haha!
Neej, nu ska jag ta å tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen, för nu är jag verkligen trött!

Tjo hejhej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0