3/11 -08!

Jag är hemma och snart fyller jag år.

Idag är det dock Tubbe som fyller år, grattis till honom han fyller 18 och han är bra, för han klarade teoriprovet för körkort också. Nu har han bara uppkörningen kvar och bara hålla tummarna då, men det klarar han nog. Han är bra. Grattis igen!

Men ja, jag är hemma från pojken min nu, jag har varit där tisdag-söndag och usch vad jag kommer sakna honom, mest när man ska sova. Det känns verkligen hur tomt det är, bläää! Men men.

Jag somnade för sent inatt. Jag kom hem halv tolv och skulle då duscha. Sen skulle håret torka och massa, så jag kom inte i säng förrens runt halv två, men nej, jag somnade inte då. Det tog sin tid. Jag somnade i alla fall efter tre. Så skulle man upp sju och sen leka med barn från 8.30-15.30, jag klarade det. Men uschamig så trött jag var! Ikväll blir det till att somna i tid, hoppas jag. 
 
I vilket fall, jag vill ha onsdag. Jag saknar klassen, mina kära vänner. Min bästaste <3 och resten. Men jaja, inte många dagar kvar. En.

Nu har jag sådär tråkigt så jag bara skriver och skriver. Jag har inte ens någonting att skriva.
Men om en vecka, då är det jag som fyller år. Jag fyller 17. Kul? Nja, inget speciell.

Btw så är jag irriterad på några tjejer, jag vet inte vilka dom är. Men shit the same. Dennis, jag tänker inte lämna dig. På Torsdag är det en månad, <3

Pusshej nu ska jag knäppa mig in på nån annan sida.


Kommentarer
Postat av: Bästa

JAG SKAKNAR DIG MIN BÄSTA <3

2008-11-04 @ 15:30:25
URL: http://juniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0