min sotare <3

Nu har vi fixat klapparna till mor&far, den till mormor och morfar blev inte helt klar då skrivaren inte alls ville som vi och istället bara skrev ut halva bilden - fel format med andra ord. Men John skulle försöka fixa det imorgon innan han kommer hem till mormor i alla fall, får väl se om dom får några julklappar av oss eller ej ;)

I vilket fall så har jag packat lite under dagen också, för jag vet inte hur mycket tid som kommer försvinna dom närmaste dagarna, på fredagkväll eller på lördag så ska jag i alla fall till Sebbe och packning måste följa med för jag blir kvar där ett tag, hur länge vet jag dock inte.

Nej.. undrar om jag ska försöka orka lite knäckemacka med julskinka då? Jag var ju nyss såpass dum att jag mosade i mig två mackor så att jag blev mätt.. illa illa..

Men hörni, jag måste ju hälsa alla GOD JUL!


Har jag någonsin sagt att min pojkvän är rädd för smuts?

Hade väl inte trott det. Vet för den delen inget han är rädd för.. (förutom att förlora mig ;) men det kommer han ändå aldrig göra så, hihi) Vilket kanske är bra. Men jaja, fick bilden för en stund sen av Sebbes mamma och det stod "vill du bli kramad av denne pojk?" - men det är väl klart jag vill ;)

Kärlek är vad han är, oavsett om han är skitig eller ej. Sen blir han säkert superglad nu när jag visade bilden för alla miljarder som läser min blogg liksom ;) - vi kan ju låtsas i alla fall....

Puss på min sotare som egentligen bara är en liten bilnörd :) <3


Kommentarer
Postat av: nelly

hahah skön bild :D

2009-12-24 @ 01:59:09

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0